ŞİŞLİ’DE SARIGÜL FIRTINSI YENİDEN ESMEYE BAŞLADI..

Merih Pasta Cafe –Restaurantın Şişli Bomnatideki merkez şubesinde Mustafa Sarıgül Şişli kanaat önderleriyle kahvaltılı bir toplantıyla bir araya geldi.
Bu haber 2019-03-11 06:04:05 eklenmiş ve 822 kez görüntülenmiştir.

 

ŞİŞLİ’DE SARIGÜL FIRTINSI YENİDEN ESMEYE BAŞLADI..

 

Merih Pasta Cafe –Restaurantın Şişli Bomnatideki merkez şubesinde Mustafa Sarıgül Şişli kanaat önderleriyle kahvaltılı bir toplantıyla bir araya geldi. Aralarında çeşitli federasyon ve derneklerde üstdüzey yöneticilik yapan, iş dünyasının önde gelen  hemşerilerimizin de katıldığı toplantıda değişik görüş ve partilerden de birçok sima bir araya geldi..

 

Kanat önderleri, Muhtarlar, STK temsilcileri artık yerel yönetimlerin siyasetin tasallutundan çıkarılmasının bütün Türkiye sathında hayata geçmesi gerektiğini, bu anlamda siyasi partileri ve siyaseti fazla önemsemediklerini belirtirlerken Sarıgül adıyla Şişli adının özdeşleştiğini beyan ettiler..

Bir konuşmacı Osmanlı yıkıldığında İstanbul işgal edildiğinde Dünyanın en büyük dehalarından biri olan Sultan Vahdettin bütün subayların listesini ister. Tehlike anında radikal ve bağımsız kararlar alabilen cümleyigördüğünde işte bu Mustafa Kemali işaret eder Kurtuluş için bunu Mustafa Kemali görevlendiriyorum. Mustafa Sarıgülde rdikal kararlar alabilen karaları üşlkeyi etkileyen tek belediye başkanıdır ve Şişli kendisini bekliyor dediler..

 

Sarıgül’ün belediye başkanlığından ayrılmasıyla Şişli karanlık bir dönem yaşadı. İnsanlar sevgiye hasret kaldı. Sosyal etkinlikler sıfıra indi. Her geçen gün morallerin dibe vurduğu, sıfırlandığı bir Şişli ortaya çıktı. Kültür-Sanatın merkezi olan bir ilçede insanlar sokağa çıkmaya korkar hale geldiler. 

 

Sarıgülün başkanlıktan ayrılmasıyla, buz gibi soğuk insanların Şişliyi dondurduklarını, Şişli kıpırdamaz bir hale geldiğini belirten kanaat önderleri neden sarıgülü istediklerini madde madde ortaya koyarlarken....

Ak parti –chp başta olmak üzere çeşitli partilere mensup insanların da birbiriyle buluştuğu kahvaltılı toplantıda herkesin siyayet ve görüş üstü bir şekilde Sarıgülün etrafında kenetleştikleri dikkatlerden kaçmazken.. Sarıgül Şişli ile ilgili projelerini slayt eşliğinde anlattı..

 

Zaman İlerledikçe Merih Pasta doldu taştı. Şişli Halkı Sarıgülü bırakmak istemedede program yoğunluğundan kahvaltının ardından Merih Pasta Bomanti şubesinden ayrıldılar..

 

Herşey insan için, her şey size hizmet için, Şişliyi adan zeye şişli halkıyla birlikte hep birlikte yöneteceğiz diyen Sarıgülün Projeleri ise dudak uçuklatan cinsten.. Ve en önemlisi de Sarıgül para tanrısını gömen, şişlinin tüm gelirlerini şişli halkının hizmetine sunan projelerle herkesi kesimi kapsayan projeleri..

 

Lider bir kişilik olarak sayılmayacak kadar birçok özelliği bünyesinde barındıran bir insan Sarıgül hakkında konuşan katılımcılar..

Mustafa Sarıgül adı Şişli ile özdeşleşen bir isim olduğu gibi, birebir ilişkileri, birebir sorun çözme yeteneği, birebir halkla ilişki geliştirme, birebir herkesle arkadaş olma, Cami, Kilise, Havra farketmez bütün dini guruplara, inanç guruplarına eşit mesafede durma, hepsine destek sunma. Herkesin rahatlıkla ulaştığı bir insanolması..

Sarıgül, siyasi kişiliği ve kimliği ile sadece Şişli’yi değil bütün Türkiye’yi etkileyen, siyasi karşılığı olan bir kişilik belirlemelrini yaparlarken..

 

 HABERİN FOTO GALERİSİ..

 

Şişli Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül’ün  Şişli hakkında belli başlı projeleri ise:

-Hayvan rehabilitasyon ve konaklama merkezi yapılacak

-ABDİ İPEKÇİ açık hava sanat galerisini açılacak.                                                                    

-Alzheimer hastaları içn gündüz evi yapılacak .Bu evde yakınları işe giderken vb dönene kadar bırakabilecek.

-Şişli belediyesi 7/24 açık olacak.

-Liderlik kampı tekrar faliyete geçecek.

-On binlerin katıdığı Cumhuriyet Bayramı yürüyüşünü tekrar faaliyete geçirilcek.

-Lise ve üniversite sınavına hazırlanan öğrencilerimize Şişli e-dershane yi başlatacağız.

-Şişli de kadın doğum hastanesi yapılacak.

-Şişli emeklileri için Kültür ve İnanç gezileri tekrar başlatılacak.

-Şili de yaşayan yaşlılar evde bakım olacak.

-Daha güvenli yaşam için şişlinin bütün sokaklarına kamera konulacak.    

                                                            

 HABERİN FOTO GALERİSİ..

 

ETİKETLER : ŞİŞLİ’DE SARIGÜL FIRTINSI YENİDEN ESMEYE BAŞLADI..
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA