HAYALİNİZDEKİ BEYKOZ’U HEP BİRLİKTE İNŞA EDECEĞİZ..

Beykoz Ak Parti Bld. Başkan Adayı Murat Aydın R. Şahin Koruturk Spor Tessilerinde Beykozla ilgili projelerini tanıttı. Hayalini,zdfekiBeykozu hep birlikte inşa edeceğiz dedi.
Bu haber 2019-03-05 06:32:25 eklenmiş ve 900 kez görüntülenmiştir.

 

HAYALİNİZDEKİ BEYKOZ’U HEP BİRLİKTE İNŞA EDECEĞİZ..

 

Beykoz Ak Parti Bld. Başkan Adayı Murat Aydın R. Şahin Koruturk Spor Tessilerinde Beykozla ilgili projelerini tanıttı. Hayalinizdeki Beykozu hep birlikte inşa edeceğiz dedi. Binlerce Ak Partili ve Beykozlunun katıldığı proje lansmanı toplantısında heyecen doruka çıktı. Beykozlular R. Şahin Koruturk Spor tesislerine aktılar.

 

Aydın, Beykoz bir turizm, üniversite, film platoları başta olmak üzere  Kültür –Sanat merkezine, toplu konut projeleriyle  Beykozluların Beykoz’un gerçek sahipleri olduğu, Beykoz un göç veren değil, dışarıdan göç alan İstanbullular için en büyük çekim merkezlerinden bir ilçeye dönüştürüleceğini,  Beykoz’un aynı zamanda e-spor ve yazılımında   üssü haline geleceğini belirttiler. Beykoz İstanbul un Davosu olacak hayalinizdeki, hayalimizdeki Beykoz’u hep birlikte hayata geçireceğiz dediler. Katılım ve heyecanın doruğa çıktığı toplantıda Aydın, Beykoz la ilgili projeleri tanıttılar.

 

 HABERİN FOTO GALERİSİ..

 

 

Aydın, "İki ay boyunca sokak sokak, cadde cadde Beykoz’umuzu dolaştık. “Söz sizde” dedik, hemşehrilerimizin hayallerini dinledik. Ve bu akşam tüm Beykoz’umuzla buluştuk, “Hayalini kurduğunuz Beykoz İçin” yapacaklarımızı anlattık. Hedefimiz imar, istihdam, ulaşım ve alt yapı gibi sorunlarını geride bırakmış; eğitim, kültür-turizm, teknoloji ve spor yatırımlarıyla kalkınmış bir Beykoz'a kapı aralamak" dediler.

 

Genel Başkan Yardımcımız Vedat Demiröz, İl Başkanımız Bayram Şenocak, MHP İl Başkanımız Birol Gür, Belediye Başkanımız Yücel Çelikbilek, İlçe Başkanımız Hanefi Dilmaç, MHP İlçe Başkanımız Oğuzhan Karaman ve milletvekillerimize bizleri yalnız bırakmadıkları için teşekkür ederim. Ayrıca İlçe Yönetimimize, Kadın Kollarımıza, Gençlik Kollarımıza, Mahalle Teşkilatlarımıza, Cumhur İttifakımızın ortağı MHP İlçe Teşkilatımız ve Ülkü Ocaklarımıza, gece gündüz fedakarca çalışan tüm dava kardeşlerimize çok çok teşekkür ederim. Bizleri yalnız bırakmayan, bize güç veren tüm dostlarımıza, salonda boş yer bırakmayan binlerce hemşehrimize ayrıca teşekkür ederim. Tek yürek olup Beykoz'umuza hizmet etmek ve birlikte mutluluğumuzu artırmak için, durmadan çalışacağız. Rabbim yolumuzu açık etsin.

 

 

HABERİN FOTO GALERİSİ..

 

ETİKETLER : HAYALİNİZDEKİ BEYKOZ’U HEP BİRLİKTE İNŞA EDECEĞİZ..
Diğer Yerel Yönetimler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA