RAKİPSİZ TEK BELEDİYE BAŞKAN ADAYI HAMZA ŞAYİR..

Ak Parti Dilovası Belediye Başkan Adayı Hamza Şair Seçim bürosunun açılışına onbinler katıldı.
Bu haber 2019-03-03 17:33:26 eklenmiş ve 985 kez görüntülenmiştir.

 

RAKİPSİZ TEK BELEDİYE BAŞKAN ADAYI HAMZA ŞAYİR..

 

Hemşeri Camiamızın parti ve görüş ayırımı yapmadan desteklediği bir kişililik Dilovası Bld. Başkan Adayı Hamza Şayir. Erdoğan gibi bir lider, bir başkanla siyaset yapamk en büyük şereftir diyen Ak Parti Dilovası Belediye Başkan Adayı Şaiyrin  Orhangazi seçim ofisinin açılışına onbinler katıldı.. Şayir şapka çıkarılacakbir sevgi ve destek seliyle karşılanıyor.

 

Ak Parti Dilovası Belediye Başkan Adayı Hamza Şair Seçim bürosunun açılışına onbinler katıldı. İlk defa bir ilçede halkın her kesiminden bu kadar yoğun destek alan bir belediye başkan adayı hemşerimizle karşılaşmaya başladık. Sadece görüntüde değil adaylığını açıkladığından beri Şayir en önlerde. Rakipleri olsa da rakipsiz tek belediye başkan adayı bir hemşerimiz..Tarihler 1 Nisanı göstermeden şimdiden kendisini kutluyoruz.

 

Siyasi otoriteler Şayir’in Türkiye siyasi arenasında en üst düzeyde yer alabilecek yeti ve yetenkte bir kişilik olduğunu, Şayirle Türkiye siyasetinin önemli bir aktör kazandığını  şimdiden dillendirmeye başladılar.

 

Şayir Açılış nedeniyle yayınladığı mesajında “Orhangazi irtibat büromuzun açılışına katılımlarından dolayı "DİLOVASI HALKINA", Kocaeli Milletvekili Son başbakan yardımcısı Sn.FİKRİ IŞIK, Milletvekilimiz Sn.Cemil YAMAN, Büyükşehir belediye başkan adayı Sn.Tahir BÜYÜKAKIN, Dilovası belediye başkanı Sn.Ali TOLTAR, İlçe teşkilat başkanı Sn.Osman AKBULUT ve tüm teşkilat üyelerimize ve Dilovası halkına bizi yalnız bırakmadıkları için teşekkür ediyorum..” dedi.

 

 

HABERİN FOTO GALERİSİ TIKLAYINIZ..

 

ETİKETLER : RAKİPSİZ TEK BELEDİYE BAŞKAN ADAYI HAMZA ŞAYİR..
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA