BEYKOZ’DA HEMŞERİLERİMZDEN SUAT YILDIZA BELEDİYE BAŞKANI ADAYI MUAMELESİ..

CHP İstanbul genelinde 6-7 ilçeye Ardahan Başta olmak üzere Serhatlı Belediye başkan adaylarını atamsı deyim yerindeyse Serhat nüfusu üzerinde deprem etkisi yarattı. Serhat bölgesinden CHP’ye yönelme, destek çığı gibi büyüdü.
Bu haber 2019-03-03 15:55:17 eklenmiş ve 1124 kez görüntülenmiştir.

 

BEYKOZ’DA HEMŞERİLERİMZDEN  SUAT YILDIZA BELEDİYE BAŞKANI ADAYI MUAMELESİ..

 

CHP İstanbul genelinde 6-7 ilçeye Ardahan Başta olmak üzere Serhatlı Belediye başkan adaylarını atamsı deyim yerindeyse Serhat nüfusu üzerinde deprem etkisi yarattı. Serhat bölgesinden CHP’ye yönelme, destek  çığı gibi büyüdü. 

Esenyurt  yıllardır CHP’de siyaset yapan , Esenyurt ilçe başkanlığını da icra eden Kemal Deniz Bozkurt,

Sancaktepe geçen seçimde de aynı bölgede başkan adayı Özgen Nama,

Şişli Ardahan STK yapılanmasının 80-90 lardaki aktörlerinden Mali Müşavir  Muammer Keskin,

Bakırköy-  Mevcut Başkan Dr. Bülent Kerimoğlu

Başakşehir Abdulhadi Akmügan

Sultangazi hemşerimiz Mimar Haluk Bozkurt,

 

Bu destek furyası Meclis üyesi adaylarıyla da öne çıkmaya başladı.

Beykoz’da ilk onda Meclis üyesi adayı olarak gösterilen Suat Yıldızı hemşeri camiamız bir belediye başkanı edasıyla karşılamaya,  desteklerini sunmaya başladılar. CHP Beykoz Belediye Başkan Adayı Coşkun Tosun Beykoz’da yaptığı her etkinlikte, Ardahanlılar Yıldıza üst düzeydfe desteklerini sunduklarını belirtmeye başladılar. Turizm hizmet sektörünün önde gelen temsilcilerinden iş adamı Suat Yıldız yüzlerce insana iş ve istihdam alanı sağlayan bir iş adamı olduğu gibi iki yıldır Kavcık Spor Kulübü Başkanşlığı görevini de yürütmektdir. Bugüne kadar Kavacık Spor Kulübünün gördüğü en başarılı başakanı oldu. Yıldızın başkanlığında kulüp önemli ternsfer ve alt yapı çalışmalrına imza atarken iki yıldır Kavacık Spor külübü futbol turnuvalarında şampiyonluk ipini göğüslemektedir.

 

CHP’nin bu başarılı iş adamını ilk ona, hakeza birçok külüp ve dernekte önde olan Recayi Çelike ön sıralarda yer vermesi hemşeri camaiamızı ziyadesiyle memnun ettiği gibi Beykoz CHP’ye destek çığ gibi büyümeye başladı..

 

 

HABERİN FOTO GALERİSİ..

 

CHP BAŞKAN ADAYI TOSUN HEMŞERİLERİMİZDEN BÜYÜK DESTEK…

 

Beykoz genelinde onlarca ziyareet ve etkinlik gerçekleştiren CHP Başkan Adayı Coşkun Tosun yoğun bir destek almaya başladı. Ardahanlı Meclis üyelerinin yoğun çabasıyla hayata geçen, Yeni Mahallede açılan CHP Seçim Bürosu CHP tarihinde görülmeyen bir yoğunluk ve kalabalıkla Tosunu Karşılamak için hazırlıklara başladı..

 

Tosun Spor kulubu temsilcileri ve halka yönelik yaptığı etkinliklerde bugüne kadar Anaptan bu yana tapu, 2b, mülkiyet hakı, tapu tahsis vb. adlarla 6 kez bizden para aldılar. Hala evlerimz bizim mi değilmi bilemiyoruz dedi. Beykozda gördüğümüz ilçemizin sinsi bir şekilde boşaltıldığıdır. Toplu konut diyorlar içeriğini açıklamaıyorlar. Beykozlunun en büyük sorunu Beykozda kalıp kalmayacağıdır. Takip edilen yol –yöntem uyuşturucu, işsizlik, çeteleşme vb. bir sürü oyunla Beykoz boşaltılıyor dediler..

 

 

HABERİN FOTO GALERİSİ..

 

ETİKETLER : BEYKOZ’DA HEMŞERİLERİMZDEN SUAT YILDIZA BELEDİYE BAŞKANI ADAYI MUAMELESİ..
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA