BEYKOZ HDP BLD. EŞ BAŞKAN ADAYLARINI TANITTI..

Beykoz HDP İlçe Teşkilatı, İlçe Binasında düzenledikleri toplantıyla, HDP Beykoz Belediye Eş Başkan ve Meclis Üyesi Adaylarını tanıtarak seçim startını verdiler.
Bu haber 2019-02-27 06:42:51 eklenmiş ve 1886 kez görüntülenmiştir.

 

BEYKOZ HDP BLD. EŞ BAŞKAN ADAYLARINI TANITTI..

 

Beykoz HDP İlçe Teşkilatı, İlçe Binasında düzenledikleri toplantıyla, HDP Beykoz Belediye Eş Başkan ve Meclis Üyesi Adaylarını tanıtarak seçim startını verdiler.

 

Toplantıda açılış konuşmasını ilçe başkanı Şevket Çiftçioğlu yaptı. Çiftçioğlu İstanbul genelinde HDP’nin 1. öncelliği demokrasi güçleriyle birlikte ortak aday çıkarma olduğunu bu anlamda Beykoz’da CHP, Saadet Partisi, Sendikalar, STK’lar ve giderek her ilçede ortaya çıkmaya başyan yerel meclis üyeleriyle toplantılar yapıldığını ifade ettiler.

 

Çiftçioğlu, Millet ittifakının bünyesinde yer alan partilerin Kürt yokturdan, Kürt var’a  yönündeki değişimleri demokrasi açısından büyük bir kazanımdır. Bunun farkındalığında demokrasi güçleriyle ortak aday 1. Öncelik olduğundan çalışmalar bu yönde yapıldı. Fakat rejmin bütün hastalıklarını hala bünyelerinde taşıyan düzen partileri buna tam hazır olmadıklarını gözlemledik. Kendi listelerinde HDP’ye yer vermede büyük bir korku ve panik içinde olduklarını gözlemledik.. Beykoz CHP ilçe teşkilatı ile adayların listeleri programları farklı-farklı programlar.. Sonuç itibarı ile Beykoz HDP olarak kendi eş başkanlarımızla seçime giriyoruz..

 

YAMAN BU SEÇİMLERDE NE OLACAĞINI KİMSE TAHMİN EDEMİYOR..

 Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, Izzettin Yaman dahil, gülümseyen insanlar

HDP Beykoz Bld. Eş Başkan Adayı İzettin Yaman ve Eş Başkan Seda  Öz söz aldılar. Kendilerini ve seçime girecekleri kadroyu tanttılar. Uzun yıllardır HDP’de çeşitli kademelerde görev yapan eşbaşkan İzzettin Yaman Türkiye’de ilk defa halkın kafasının bu kadar karışık olduğu bir seçime giriyoruz.

Her partinin adayı var, bağımsız aday var, halk kime, nereye oy verceğine kafası karışık. Öteştirilenler, ezilenler, işçiler.. geniş halk kesimleri artık korkmadan çatısı altına aktığı bir HDP gerçeği var. sağlam ve sağlıklı bir çalışma ile HDP’nin başkanlığı almamsı için hiçbir neden yok. Bu anlamda çalışmalrımızı yapacağız. Dediler.

Yaman ve Öz seçim bildirgelerinde önemli belirlemeler yaptılar. Seçim startını bugünden itibaren verdiklerini belirten eş başkanlar, bizim belediyecilik anlayışımız  rantai soyguna talana, yalana  karşı halkla birlikte şefaf bir şekilde Beykozu yönetmek. Halkla birlikte kararalıp halkla birlikte ormanların, doğanın, sahillerin  talan edilmediği her alanda yaşanabilir şehirlerortaya çıkarmak.

Mevcut düzen ve sistem halka hastalık yolsuzluk, yoksulluk, hasatlık  bulaştırıyor. Kendi doğal tarım alanlarımızı oluşturarak halkın doğal, ucuz ve sağlıklı bir şekilde beslenmesi en önemli projelerimizden biri olacaktır.Yerel ekonomiyi, yerel demokrasiyi, yerinde yönetimi güçlendireceğiz. Halkın gücü ve iradesi üstünde bir güç ve irade olmayacaktır. Yalan, dolan, talanlarla halk kandırılamyacaktır. Halkın kendi kendisini yönetmesi açısından tüm kanalları sonuna kadar açacağız, halk ve halkı temsil eden ciddi stklarla birlikte ilçemizi yöneteceğiz..

31 Mart yerel seçimleri belediye seçimlerinden ziyade bir demokrasi referandumudur. Türkiye toplumu akpli olanlar olmayanlar diye iki kutuba ayrıştırıldı. Bu kutuplaşmayı bitirmek Türkiye toplumunun 1. Öncelliği olmalıdır diyerek seçim startını verdiler..

 

 

HABERİN FOTO GALERİSİ

 

 

BASINA VE KAMU OYUNA
Değerli arkadaşlar Halkların Demokratik Partisi Beykoz İlçe Örgütü olarak
31 Mart yerel seçimlerinde önemsediğimiz temel kriterler; yerelden ve yerinden demokrasinin geliştirilmesidir. Bizler , İlçemizde örülmesini gerekli gördüğümüz Demokratik Güç Birliğinde aday veya adayların kimler olduğundan çok nasıl bir anlayışa sahip olduklarına bakmaktayız. Bireysel çıkarlar yerine toplumsal çıkarları baz alan açık, şeffaf, ilkeli bir anlayışla hareket ederek , Beykoz’da yaşayan​ herkesin​ yararına hizmet edecek demokratik güç birliği örme ve destekleme çabalarımız son güne kadar devam etmiştir 
Ancak, geldiğimiz aşama itibarıyla yapılan tüm görüşmelerden ilke ve kriterlerimize uygun bir sonuca varılmaması nedeni ile Beykoz’da kendi adaylarımız ile seçime giriyoruz. 
HDP Beykoz ilçe örgütü olarak yukarda belirttiğimiz kriterler dahilinde hareket edeceğimizi bir görev olarak ad ederiz.


Sevgi ve Saygılarımız ile 

HDP BEYKOZ İLÇE ÖRGÜTÜ ADINA 
ŞEVKET ÇİFTÇİOĞLU

 

ETİKETLER : BEYKOZ HDP BLD. EŞ BAŞKAN ADAYLARINI TANITTI..
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA