VENEZUELLADA SAHTE BAŞKANLA, TÜRKİYEDE PATATES SOĞANLA DARBE OYUNLARI..

VENEZUELLADA SAHTE BAŞKANLA, TÜRKİYEDE PATATES SOĞANLA DARBE OYUNLARI..
Bu haber 2019-02-12 18:21:36 eklenmiş ve 1004 kez görüntülenmiştir.

 

VENEZUELLADA SAHTE BAŞKANLA, TÜRKİYEDE PATATES SOĞANLA DARBE OYUNLARI..

 

Amerika Venezuellaya sahte başkan operasyonu ile darbe yapmaya çaılışırken, 2012 yılından beri Türkiye ise İş-İt, Fetö-PKK – Uyduruk Muhalefet Partileri, legal- ilegal örgütler eliyle onlarca darbe girişimi ile karşı karşıya kaldı. 15 Temmuz fetö darbesinde de görüldüğü gibi İmanlı bir komutan ve imanlı bir halk imanlı bir orduya dönüşerek hepsini yerle bir ettiler.  Türkiye 2012 yılından beri devreye konulan tüm  darbe girişimlerini yerlebir ettiği gibi; soğan –patates darbesini de soğan ve patatesi de belediye tanzim mağazalarıyla sahte muhalefetin kafasında parçalayarak bozdu..

 

SOĞAN-PATATES OYUNU HALKA YARADI, HALKIN YÜZÜ GÜLDÜ. SEBZE MEYVE FİYATLARI HAL FİYATLARINA YAKINLAŞTI..

 

Halk artık hal fiyatlarına yakın sebze, meyve ürünlerine heryerde ulaşmaya başladığı gibi, Türkiye geneli eski darbe aşıklarının stok, vatandaşın cebi, cüzdanıyla oynama dönemini, halka aptal muamelesi yapanların en büyük aptal sürüleri olduğunu ispatlamış oldu. Birbaşka deyişle eski puta tapıcı diktatör türkiye heveslilelerinin her kalkışması Türk-Kürt halkının ortak operasyonuyla-Vatandaşın ortak operasyonuyla yerbir olmaktadır, her oyunları deşifre edilerek kendilerine yedirilmektedir. .

 

Venezuela'da, ise Amerikanın  Devlet Başkanı ilan ettiği  Ulusal Meclis Başkanı Juan Guaido'ya yurt dışına çıkış yasağı getirildi. Guaido'nun banka hesapları da donduruldu. Aralarında İngiltere, Almanya ve Fransa'nın da bulunduğu bazı Avrupa ülkeleri ise seçim yapılmazsa Guaido'yu Devlet Başkanı olarak tanıyacaklarını duyurmuştu. Latin Amerikada savaş tamtamları bütün dünyayı saracak şekilde yayılmaya başladı..

 

Burada Venezuella ile Türkiye arasında birçok bakımdan büyük farklar var.  Bu iki ülke birçok bakımından birbiriyle kıyaslanamaz özelliklere  sahip ..

 

Türkiye millattan önceden günümüze  gelmiş geçmiş bütün dünya medeniyetlerinin, en son Osmanlının varisçisi ve mirasçısı, dolayısıyla Türkiye’nin attığı her adım direkt tüm dünyayı etkilemektedir. Bütün dünyanın kabul ettiği bir gerçek var dünya tek ülke olursa başkenti İstanbul olur.. Venazuella ise ABD’nin arka bahçesi, ABD Asya, Afrika heryere girip oyun üstüne oyun kurgularken bu arka bahçesine Çin-Rusya gibi devletleri inmek zorunda bıraktı.. Bu yüzden abd ciyak-ciyak bağırarak Venezuellayı yeniden kontrolune almaya çalışıyor ama alamayacak. Amerika,  ya dünyayı dizayen etmekten vazgeçip normalleşecek, yada bir dünya savaşı ile dünyayı belirsizliğe sürükleyecek.. Yani dünya sömürü-dizay-soykırım-işgal oyunlarının olmayacağı yeni bir sisteme gebe.. Ya sistem değişikliği yada savaş.. Bu iki gerçek birbiriyle savaşıyor..

 

 

HABERİN FOTO GALERİSİ..

 

TÜRKİYEDE İTTİFAKLARIN KADERİNİ SİYASET DEĞİL HALK BELİRLEYECEKTİR..

 

Buradan Türkiye’ye geldiğimizde Türkiye bünyesine uymayan eski TC’yi yıkarken iktidarın en büyük sorunu  ittifak konusu. İktidar yani Ak Parti MHP ile ittifak yaparken neden chp-iyi, ip, hdp vb. partiler neden ittifak yapamayacaklar bal gibi yapıyorlar. Çünkü bunların hepsi ak pati ve mhp gibi bu ülkenin legal partileri. Özellikle chp seçilebileceği heryerde iyi ve hdp kontenjanları ile giriyor. İyi partinin biz asla hdp ile yanyana gelmeyiz söylemi yalanların en büyüğü ve vatandaş ta bunu adı gibi biliyor. Bir başka deyişle iktidar nasıl mhp ile ittifak yapıyorsa muhalefet de aynı derecede birbiryle ittifak yapıyor.. Bu gayet normal ve olağan bir durum. İktidarın ittifak yapamazlar söylemi boş ve yersiz bir söylem.. Görünen köy klavuz istemez misali artık muhalefet eski trnin, kemalist diktatörlüğün, puta tapıcılığın temsilcisi olmasının yanı sıra Türkiyeyi yeniden dizayn etmek isteyen küresel güçlerin maşasına dönüşmüş bulunmaktadır..

 

YÜKÜN BÜTÜN AĞIRLIĞI VATANDAŞIN OMUZUNDA..

 

Burada asıl sorun, asıl yük yine seçmenin-vatandaşın  sırtına binmiş vaziyette. Vatandaş legal-ilegal yapılanmalarıyla Türkiye’yi operasyona açık hale getirmeye çalışan muhalefeti silecek mi, silmeyecek mi.. Türkiye 2012’den beri operasyon üstüne operasyona maruz kalmaktadır. Vatandaş, fetö darbesinden diğer operasyonlara legal-ilegal ihanetçi yapılanmaların vatandaşın, sağlığı, ekmeği, cebi ile oynama operasyonlarını 2018 tahlil ederken dile getirdiğimiz görüş ve öngürü: Batıda CHP ile İYİ gibi partilerin , doğuda ise HDP’nin bitişi ve çöküşüyle sonuçlanacak bütün emareleride içinde taşımaktadır. Eğer vatandaş işaret ettiğimiz yönde  endişeleri taşıyorsa yukarda belirlediğimiz sonuç  muhalefet partilerinin kaçınılmaz sonu olarak hayata geçecek, türkiyeyi sarmalayan uyduruk muhalefet partilerinin tümü için yolun sonu gözükecektir.. Aksi ise eski trnin, chpnin, FETÖ-PKK, İŞ-İT tüm ilegal yapıların  zaferi olacaktır. Buna da sandık ve vatandaş karar verecektir.. Bundan sonra Türkiyede yerel yada genel faketmez seçimlerin asıl mücadele alanı :  İçinde terör ve ilegal yapılanmalrında yer aldığı eski türkiye mi, yeni türkiye mi.. iklemidir. Hangisiyle yola devam ediklecekse buna da vatandaş karar verecektir.. Çıkan sonuca saygı  ise demokrasinin kaçınılmaz gerçeğidir. Çünkü demokrasi budur. Sandık yani vatandaş karar  verir..

 

 PATATES SOĞANI MUHALEFETİN KAFASINDA PARÇALADILAR..

 

Buradan güncel konulara geldiğimizde devrimci bir karekter kazanan Türkiye devleti ve İktidarı eski tr sevdalılarının zam, zulum, kuruk, yokluk oyunlarına hiçbirinişn aklının almayacağı belediye tanzim satış mağazalarıyla vatandaşın zaruri ihtiyaclarını vatandaşın ayağına getirmeleri oldu. Uyduruk muhalefetin oyunlarını muhalefete yedirdi. Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘sebze-meyveye ayar’ açıklamasının ardından devreye giren tanzim satış noktaları kısa zamanda İstanbul Ankara başta olmak üzere hızla ülkenin her yerine yayıldı. Yayıldığı günden itibaren marketlerde fiyatlar aşağı uçtu. Vatandaş hal fiyatlarına yakın her ürüne ulaşmaya başladı..

 

UÇURUM HAL’İ..

 

Tarlada ucuz sofrada pahalı gıda ürünlerinde çiftçi kazanamamaktan, tüketici fiyattan şikayetçi. Antalya halinde 1,30 lira olan domates, İstanbul halinde kilosu 2,5 liradan alıcı buluyor. Bazı ürünlerde fiyat farkı yüzde 100’LERDEN YÜZDE 800’LERE KADAR UÇUYORDU..

 

 HABERİN FOTO GALERİSİ..

 

 

1 DOLARLIK ADAMLAR,  5 LİRALIK SOĞANLA DARBE PEŞİNDE..

 

İşte bu uçurumu ve oyunları en iyi şekilde gazeteci Murat Alan “1 dolarlık adamlar, 5 liralık soğanla darbe yapıyor!..” yazısıyla kaleme almış yazıyı yorumsuz yayınlıyoruz..

 

1 dolarlık adamlar, 5 liralık soğanla darbe yapıyor!..

 

2012 yılında MİT Müsteşarı Hakan Fidan’ı tutuklayarak AK Parti Hükümeti ve Erdoğan’a kadar uzanacak bir darbe planladılar..

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın feraseti oyunu bozdu..

 

Ama vazgeçtiler mi?

 

Asla!

 

Zaman Gazetesinin yönetim katında ikinci aşamayı hızlandırma kararı aldılar..

 

Yıl oldu 2013..

 

Haziran sıcakları bastırınca bir sabah Gezi’ye uyandık..

 

Mezhepçi ne kadar sol örgüt var ise ayaklandı..

 

Ne oldu?

 

Avuçlarını yaladılar tabii..

 

Tam toz bulutu dağıldı dediğimiz aşamada ise 17/25 Aralık yargı darbesi patladı..

 

Aylarca uğraştık durduk..

 

FETÖ’cü polis şefleri ve yargıdaki uzantılarına yönelik operasyonlarla geçti o sene..

 

Yazı işlerindeki gündem toplantılarımızdan biriydi, örgütün TSK’daki unsurları temizlenmez ise, er ya da geç darbe yapacaklar dedim..

 

O sözün üzerinden 6 ay geçmeden 15 Temmuz kanlı kalkışması oldu..

 

Rusya’nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov cinayeti de cabası..

 

¥

 

Bütün bunları neden anlatıyorum?

 

Kronolojiyi görün diye!

 

Hakan Fidan’ı tutuklama girişimiyle başlayan süreçten hep yenilgiyle çıktılar..

 

Her hamleleri bertaraf edildi..

 

Ama pişmanlık duymadılar..

 

Her sene yeni bir numarayla karşımıza çıktılar..

 

Artık bünyeye sızmış virüsleri topyekûn bir kalkışma yapacak kudrette değil.

 

Örgüt de bunun farkında..

 

Ancak ne FETÖ ne de FETÖ’nün tasmasını tutan el vazgeçmiş değil..

 

Geçmeyecek de..

 

Bu sebeple 2017’nin başından beri başka bir plan üzerinde çalışıyorlar..

 

Görünür bir kuvvet değil bu..

 

Bürokrasi içindeki kriptolar..

 

AK Parti içinde AKP’liler..

 

Gezi eylemleriyle domine edilen laikçi ve mezhepçi kitle..

 

Gözle göremezsiniz, elle tutamazsınız ama bu gruplar aktif şekilde kullanılıyor..

 

Ve etkisini her yerde hissediyoruz..

 

Dış destekli bir konsorsiyum, adı konulmamış bir kutsal ittifak..

 

AK Parti’ye hayat veren, damarlarına kan olan, canına can olan mütedeyyin kitlenin üzerine oynuyorlar..

 

En soldan en sağa, yüzde 45’i geçemeyen muhalefete AK Parti tabanından oy taşımak için çabalıyorlar..

 

Evet plan bu..

 

Amaçları yerel seçimlerde AK Parti’den oy çalmak..

 

“Cemaatlere operasyon yapılacak” haberleriyle fitili ateşlediler..

 

Hemen peşinden yargı içindeki çarpık kararlar patladı..

 

“Kadın cinayetleri”, “taciz tecavüz” haberleri, “Dindarların çocukları hayvanlara işkence yapıyor” söylemleri ile algıyı oturtmaya çalıştılar..

 

Gezi eylemleri öncesinde Taksim’e üs kuran BBC’nin “açılıp saçılan abla” haberleri boşuna mı?

 

Yıllarca “Malezya oluyorduk”…

 

Hoppp…

 

Bir sabah “Norveç” olmuşuz..

 

Dedim ya mütedeyyin kitleyi küstürmek istiyorlar..

 

“AK Parti Hükümeti iş görmez hale geldi” algısı oturtmaya çalışıyorlar..

 

Sancaktepe Belediyesinin çöp konteynırlarını çalacak kadar düşen  Maltepe Belediyesi ve bütün bir ilçeyi soyup soğana çeviren CHP’li Ataşehir Belediyesini görmeyenler, “AKP’li belediyelerde hırsızlık var” yaygarası yapıyor..

 

Sağlam çalıştıkları ikinci nokta ise vatandaşın tenceresi..

 

Dolar operasyonu sonrası gıda fiyatlarındaki artış ve fırsatçılarla etkili şekilde mücadele edilememesini avantaja dönüştürdüler..

 

5 liraya soğan, 4 liraya patates alan, üstüne birde poşetine 25 kuruş veren vatandaşa izah edemezsiniz bu oyunu..

 

Yan komşumun, “Ekvador’dan gelen muzla, Niğde’den çıkan soğan neden aynı fiyata satılıyor” sorusuna ben cevap veremiyorum..

 

Bunların hepsinin bakanlık raporlarında bilimsel açıklaması olabilir ama vatandaş nezdinde bir karşılığı yok!

 

Stokçuları, fırsatçıları bypass etmek için etkin bir mekanizma ayladır kurulamadı..

 

Temel gıda ürünlerindeki fahiş artışların geçici ithalatlarla bypass edilmesi sağlanamadı..

 

Denizlerin altından kıtaları birleştiren tüneller açan Erdoğan ve yol arkadaşlarını “soğan patatesle” vuruyorlar..

 

“1 dolarlık adamlar”, 5 liralık soğanla sandığa darbe yapıyor..

 

Uyanın!

 

Ve kendi kitlenize sahip çıkın!..

 

Denizi geçtik, derede boğulmayalım..

 

ETİKETLER : VENEZUELLADA SAHTE BAŞKANLA TÜRKİYEDE PATATES SOĞANLA DARBE OYUNLARI..
Diğer Genel-Güncel haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA