HEMŞERİ CAMİAMIZDAN MUAMER KESKİN’E TAM DESTEK..

CHP’den İstanbul Şişli Belediye başkan adayı olarak gösterilen hemşerimiz muammer Keskin’e hemşeri camiamızdan, derneklerimizden, iş-stk dünyamızdan tam destek geldi..
Bu haber 2019-02-10 15:00:04 eklenmiş ve 1187 kez görüntülenmiştir.

 

HEMŞERİ CAMİAMIZDAN MUAMER KESKİN’E TAM DESTEK..

 

CHP’den  İstanbul Şişli Belediye başkan adayı olarak gösterilen hemşerimiz Muammer Keskin’e hemşeri camiamızdan, derneklerimizden, iş-stk dünyamızdan tam destek geldi..

 

İstanbul’da 6-7 hemşerimiz CHP’den ilçe başkan adayları olarak gösterilirken, Gebze Dilovasında ise Ak Partiden başkan adayı gösterilen tek hemşerimiz Hamza Şair oldular.

 

Bu başkan adaylarının yaptıkları her etkinlikte hemşeri camiamız, derneklerimiz ayırım göstermeden kendilerine karşı desteklerini sunmaya başladılar. Dün Şişli’de Şişli belediye başkanı  adayı Ardahnlı Hemşerimiz, Mali Müşavir Muammer Keskin bir basın açıklamsıyla CHP Şişli binası önünde Şişli halkıyla buluştu.

 

1978 İstanbulda ilk kurulan İstanbul Ardahanlılar Kültür ve Dayanışma Derneğininde kurucuları arasında yer alan Mammer Keskin'e,  Ardahan ve Serhat derneklerinden yoğun bir katılım oldu.

 

Keskin, Şişlinin on yıllar boyunca rant ve rantçı çeteler tarafından işgal edildiğini, bu olumsuz durumun Hayri İnönü ile tersine dönemye başladığını belirterek, temiz siyaset, temiz toplum, Şişlinin gelirlerinin Şişli halkına döndüğü bir belediyecilik anlayışıyla, Şişliyi, şişli halkıyla birlikte, açık-şefaf bir şekilde  yönetmek için aday olduklarını belirttiler. Keskin siyasetçiler verdiği sözleri tutumamakla genelde itham edilrler ama siz bu sözümü bana hatırlatacak ve Şişliyi birlikte yöneteceğiz. Bu sözümüzü Şişli halkı olarak sizler hem bana sık-sık hatırlatacaksınız hemde bu sözü birlikte hayata geçireceğiz dediler. 

 

Keskin, belediyeyi her alanda rantçıların, çetelerin değil halkın kontrolune açacak şefaf bir belediyecilik anlayışını ortaya koyarak Şişli halkıyla birlikte Şişliyi yöneteceğiz, bu anlamda hangi parti ve görüşte olursa olsun bütün Şişlilerin herkesin oyunu istiyorum dediler.

 

Keskin konuşurken konuşmalrı sık-sık atılan sloganlarla desteklendi. CHP Şişli binasının önünden harbiyeye doğru uzanan çizgide binlerce bir insan seli oluştu..

 

 HABERİN FOTO GALERİSİ TIKLAYINIZ..

 

 

ARDAFED’DE SARIYER ve EKREM TEKÇE ve DİGER MECLİS ÜYELERİ KONUSULDU..

 

Şişlide 1978 yıllarından beri dernekçiliğin içinde olan Ensar Öğüt, Cevdet Şentürk gibi Ardahanın önde gelen simalarıyla birlikte günümüzde Ahmet Demirbaşın Başkanlığını yürüttüğü derneğin kurucuları arasında yer alan hemşerimiz Muammer Keskinin CHP’den Şişlide aday gösterilmesi hemşerilerimiz tarafından büyük bir coşkuyla karşılanırken, miting gibi geçen basın açıklamasının ardından ve öncesinden hemşerilerimiz Ardahan Dernekler Federasyonunda bir araya geldiler.

Basın açıklamsının öncesi ve sonrasında Ardahan Dernekler Federasyonunda bir araya gelen Ardahan dernekleri Sarıyertde Ekrem Tekçe başta olmak üzere aday tum hemşerilerimizi parti ayırımı yapmadan destekliyoruz dediler..

 

 


HABERİN FOTO GALERİSİ TIKLAYINIZ..

 

 

ETİKETLER : HEMŞERİ CAMİAMIZDAN MUAMER KESKİN’E TAM DESTEK..
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA