İSTANBUL ARDAHANLILAR SULTANGİZDE BULUŞTULAR...

İstanbul Avrupa Yakası Ardahanlılar Derneği Federasyonların yapamdığını yaparak Ardahanlıları birbiriyle buluşturdular..
Bu haber 2019-02-08 18:40:48 eklenmiş ve 1393 kez görüntülenmiştir.

 

İSTANBUL ARDAHANLILAR SULTANGİZDE BULUŞTULAR...

 

İstanbul Avrupa Yakası Ardahanlılar Derneği Federasyonların yapamdığını yaparak Ardahanlıları birbiriyle buluşturdular..

 

İstanbul Avrupa Yakası Ardahanlılar Derneği geleneksel hale getirdikleri dayanışma gecelerini Sultangazi Cebecide bulunan iki katlı lüks arda düğün salununda yaptılar.

 

Gecede Ardahan il-ilçe-köy dernekleri, Ankara Ardahan Dernekler Federasyonu, Eyüp, Arnavutköy ve birçok ilçenin Kars dernekleri... Sultangazi Bld başkanından partilerin başkan adaylarına, ilçe başkanlarına onlarca ilçeden siyasetçi, meclis üyeleri adayalar muhtarlar ve hepsinden önemlisi Ardahanlılardan yoğun bir katılım oldu.

 

Gecede Hozan Berwardan Cemal Fırt’a , Erkan Ergezere, İsmail Avcıya 15-20 kişilik bir sanatçı ordusu herhangi bir ücret almadan  katıldı. Yıldız TV geceyi canlı yayınladı..

 

Dernekçilik alanında hizmeti ve emeği geçen insanlara, gecede 50’den fazla plaket verildi. Belediye başkanı Cahit Altunay dışında kimseye söz hakkı verilmeyerek gecede tüm siyasi partilere eşit mesafede duruldu. Plaket törenleri renkli görüntülere sahip oldu. Derneğin kurucu başkanından görev yapan tüm baqşkanlar belediye başkanının plaketini birlikte takdim ettiler..

 

HABERİN FOTO GALERİSİ -1

 

HABERİN FOTO GALERİSİ -2

 

HABERİN FOTO GALERİSİ-3

  

GECEDEN İZLENİMLER..

 

Merkezi Sultangazide bulunan başkanlığını Akın Bozkayanın yaptığı derneğin yönetiminde ilçe-köy dernek başkan ve yönetimleriyle birlikte aralarında birbirinden değerli iş adamlarının, köy-ilçe dernek başkanlarının bürokratların, gazetcilerin, gibi sanatçıların da yer aldığı 100’ü aşkın bir yönetim kadrosu yer almaktadır.

 

Derneğin Kururucu Başkanı 1-2 dönem başkanlık Yapan Mustafa Darboğaz, ardından başkanlık yapan Nuretin Çukurçayır, Suat Korkmaz, Yavuz Uzunkaya her etkinlikte olduğu gibi bu etkinlikte de görevde olsun olmasınlar hep birlikte birer nefer gibi çalışmaktadırlar, STK alanındaki uzmanlığı ile Türkiyenin önde gelen gazetecilerinden Yususf Yasin Sit gibi insanlarda bu uzman kadroda yer almaktadırlar. Yönetimde olsun olmasınlar her etkinlikte ilk günkü heycanı ortya koymaktadırlar.

 

İstanbul Avrupa Yaksı aynı zamanda birbirinden değerli iş adamları, köy, ilçe başkan ve yönetimlerininde yer aldığı bir yapılanma. Dernek bu özelliğinden dolayı adeta bir federasyon. Hata federasyon olsa şu anda Ardahanı temsil edebilecek en güçlü federasyonlardan biri diyebiliriz.   Serhat  STK’ları içinde yönetim, denetim, katılım ayaklarının çalıştığı yegane STK’larımızdan biri..

 

Dernek yaptığı her atkinlikte binleri birbiriyle buluşturan yegane derneklerimizden biri.  Bu yılki dayanışma gecesinde yine binden fazla insanı ağırlayan dernek , katrılım bakımından da hiçbir STK’nın başarmadığı bir etkinliğe imza atdı.

 

Ankara Ardahan Dernekler Federasyonu başkan ve yönetimi, Sancaktepe, İstanbul Ardahanlılar Kültür Ve dayanışma Derneği, Kartal, maltepe, Arnavutköy birçok ilçenin Ardhan dernek başkanları, Eyüp Karslılar Derneği, Sıxırpet- Bebereg başta olmak üzere Hoç_fed’e üye dernekler, Sarıyer, Sancaktepe bld bşk yrd. Meclis üyelerinin yanı sıra İstanbulun onlarca ilçesinden bld başkan adayları, meclis üyesi adayları, muhtar adayları ve mensupları katıldılar.

 

Gecede dikkatimizi çeken en önemli noktalardan bir diğeri ise Ak Partili Kemal Eyüboğlu ve diğer  Ak Partililere karşı gelişen yoğun ilgi oldu. Bu ilgi diğer partilerin toplmından kat-kat daha fazla oldu. Bunun nedenini çaktırmadan halktan bireylere sorduk, katılımcılara  sorduk. Yanıt profesyoneldi. İstanbulun en büyük sorunu trafik. Ve TR'nin en büyük Beyni, TR'nin alt yapısının mimarı, çağımızın Mimar sinanı  Binali Amca (Binali Yıldırım) kaptan köşküne çıkıyor. Daha Allahtan ne istiyoruz. Trafikte milyarlarımız çöpe gidiyor. Havamız kirleniyor.. Sabırsızlıkla Binali amcayı bekliyoruz yönünde oldu..

 

 

HABERİN FOTO GALERİSİ -1

 

HABERİN FOTO GALERİSİ -2

 

HABERİN FOTO GALERİSİ-3

 

ETİKETLER : İSTANBUL ARDAHANLILAR SULTANGİZDE BULUŞTULAR...
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA