Tuzluca HDP'den Coşkulu Seçim Bürosu Açılışı

Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği konuşmaların ardından seçim bürosunun açılış kurdelesi kesildi. Açılıştan sonra ilçe yönetimi ile toplantıya geçildi
Bu haber 2019-02-07 14:23:45 eklenmiş ve 950 kez görüntülenmiştir.

Haber: Murat AKKUŞ-Iğdır

Halkaların Demokratik Partisi (HDP) Tuzluca ilçe örgütü bugün coşkulu bir katılımla seçim bürosu açılışını yaptı. Tuzluca merkezdeki petrolün karşısında kiralanan çay evi 31 Mart’a kadar HDP seçim bürosu olarak faaliyet gösterecek.  

Açılışa Tuzluca halkı ve partililerin yanı sıra HDP TBMM Meclis grubu başkan vekili, parti sözcüsü ve Kars Belediye eş başkan adayı Ayhan Bilgen, HDP Iğdır İl Eş Başkanları, Tuzluca İlçe Eş Başkanları, Iğdır Belediye Eş Başkan Adayları Yaşar Akkuş Eylem Çelik, Yerine Kayyum atanan Tuzluca Belediye Eş Başkanı Mehmet Gültekin, Iğdır eski Belediye Başkanı Mehmet Nuri Güneş, HDP Tuzluca Eş Başkan Adayları Ayşe Aras kaynar İle Kemal Savaş ve Belediye meclis ile il genel meclis aday adayları katıldılar…  

Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği konuşmaların ardından seçim bürosunun açılış kurdelesi kesildi. Açılıştan sonra ilçe yönetimi ile toplantıya geçildi.

Açılışta HDP eşittir halktır. Diyerek konuşmasına başlayan HDP sözcüsü Ayhan Bilgen:  Iğdır ile ilçe ve beldelerde tüm siyasi partilerin erkek aday gösterdi. Sadece HDP olarak biz kadın adaylar gösterdik. Biz kadınların iradesini iktidara taşıdık. Eş başkanlık sadece iktidarı erkeklerle paylaşmak olarak algılanmamalı, bir yönetim biçimidir. Kadınların yönetimlerde söz ve karar sahibi olmasının yolunu açmıştır. Halkımızın iradesi Tuzluca ilçemizi kayyumlardan alarak belediye yönetimini gerçek sahiplerine teslim edecektir” dedi.  

Açılıştan Görüntüler: 


 
 
 
 
 
 
ETİKETLER :
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA