HEMŞERİLERİMİZ HAKKA YÜRÜDÜLER..

2019 ocak Ayından Şubat ayına girerken Nülüfer Ulusoy, Salih Deli, Kazım Sural başta olmak üzere birçok hemşerimiz hakkın rahmetine kavuştular.
Bu haber 2019-02-01 10:10:07 eklenmiş ve 996 kez görüntülenmiştir.

 

HEMŞERİLERİMİZ HAKKA YÜRÜDÜLER..

 

2019 ocak Ayından Şubat ayına girerken Nülüfer Ulusoy, Salih Deli, Kazım Sural  başta olmak üzere birçok hemşerimiz hakkın rahmetine kavuştular.

 

Xeskar (Köprücük) köyünden  Süleymanoğlu Yapının sahibi Mustafa Süşleymanoğlunun abisi STK larımızın önde gelen isimlerinden Şeref Caferoğlunun ve Xeskar başkanı Deniz Ömeroğlunun akrabalrı Salih Deli, iş dünyamızın önde gelen temsilcilerinden Zafer Suralın amcaoğlu, ş Adamı Veli Suralın abisi, Kent hayat dergisi İmtiyaz sahibi gazeteci  Hüsnü Bediroğlunun akrabası; Yöntem 24 Temizlik Firmasının sahibi Kazım Sural, bir dönem Beykoz Ardahanlılar  dernek başkanlığını da yapan Armatör İş Adamı Bayram Ulusoyun valideleri Nülüfer Ulusoy bu ay hakkın rahmetine kavuşan isimler oldular.

 

Hemşerilerimizin cenazelerine Hoç-Fed başta olmak üzere iş-stk dünyamızdan yüzlerce insan katılarak birlikte son yolculuklarına uğurladılar. Hepisne Allahtan Rahmet yakınlarına başsağlı diliyoruz.

 

2015-17 yılları arasında bir dönem Beykoz Ardahanlılar Derneği Başkanlığı yapmış olan Kaptan Bayram Ulusoy'un Babası. Rasim Ulusoy’un eşi Nilüfer Ulusoy'un cenazesi,31.01.2019 Perşembe günü ikindi namazına müteakip Karaca Ahmet şakirin camisinde kılınan cenaze namazının ardından karaca ahmet mezarlığına defin edilirken, diğer hemşerilerimizn hafta Ayağazağa ve Yeşilpınarda kılınan cenaze namazlarının ardından defin edilmişlerdi. 

 

Ulusoy'un Şakirin Camisinde kılınınan cenaze namazına Doğu Medya İmtiyaz sahibi Yusuf Yasin Sit, Beykoz Ardahanlılar  Derneği Kurcu başkanı Alaatin Kılıç, Sıxırpet-Bebereg Derneği Yönetim kurulu üyeleri, birçok dernek temsilcisi, gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Halit Şit.. onlarca iş adamı yüzlerce hemşerimiz, yakın akrabaları da katılarak son yolculuklarına uğurladılar.

 

 

HABERİN FOTO GALERİSİ

 

 

NÜLÜFER ULUSOY BÜYÜK ACILARLA DOLU BİR HAYAT YAŞADI..

 

Merhume Nilüfer Ulusoy Rasim Ulusoy’la 2. Evliliğini yapan,  ilk evliliğinde Türkiye geneli dev baraj projelerinin en ünlü mühendislerinden biriyle yapmış. elim, soru işaretleri ile dolu bir trafik kazasında baraj mühendisi eşi ve sahip olduğu tek kızını kayb etmiş kendisi yaralı olarak kurtulmuştu. Bu vahim kazanın ardından ilerleyen yıllarda Rasim Ulusoyla tanışıp evlenmişlerdi. Tarif  edilemeyecek acılar yaşayan rahmetli Nülüfer hanım aynı zamnda ist Ünv. öğretim üyelerinden biriydi..

 

Eşi Nülüfer hanımın vefatı dolayısıyla büyük üzüntü yaşayan 70-80 lı yıllarda gurbetçi olarak Almanyaya giden ilk gurbetçilerden olan Rasim Ulusoy tarif edilemyece bir acı yaşarken, Nülüfer hanım gibi münevver insanların  zor bulunan insanlar olduğunu ifasde ederken sözleriğazında düğümleniyordu. Ulusoy, acılarını, sevinçlerini birlikte paylaştığım eşsiz bir insandı...

 

 

HABERİN FOTO GALERİSİ

 

 

ETİKETLER : HEMŞERİLERİMİZ HAKKA YÜRÜDÜLER..
Diğer Kultur-Sanat-Yasam haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA