CHP'DE ÇÖKÜŞ İYİCE HIZLANDI..

Muhalefet olarak halkın adeta mecbur bırakılmaya çalışıldığı CHP için yolun sonu görünmeye başladı. CHP açık bir şekilde çöküşe geçti, dağılıyor. Birkaç yıla varmadan da tarihin çöp sepetindeki yerini hızla almaya gidiyor..
Bu haber 2019-01-29 13:51:06 eklenmiş ve 1088 kez görüntülenmiştir.

 

CHP'DE  ÇÖKÜŞ İYİCE HIZLANDI.. 

 

Muhalefet olarak halkın adeta mecbur bırakılmaya çalışıldığı CHP için yolun sonu görünmeye başladı. CHP açık bir şekilde çöküşe geçti, dağılıyor. Birkaç yıla varmadan  da tarihin çöp sepetindeki yerini hızla almaya gidiyor..

 

Adında halk partisi olan CHP yüzyıla yakındır  bu ülkeyle, bu ülkenin değerleriyle  oynayan mihrakların konuşlandığı, örgütlendiği proje bir parti olarak günümüze kadar varlığını sürdürdü. Ama yaşanan gelişmeler artık bu partinin uzun bir ömrünün kalmadığını önümüzdeki yıllarda kapanıp tarih olacağı gerçeğini de beraberinde getirdi.

 

Bir türlü halklaşamayan, halkın değerlerine saygı duymayan ve halkın değerlerine yabancı olan faşist bir yapılanma olarak doğan, günümüzde ise  Erdoğan düşmanlığı üzerinden prim yapmaya çalışan CHP giderek demokrasiyi de katl eden bir yapıya dönüşmeye başladı. Artık adını da değişse ne yaparsa yapsın CHP zihniyetinin bu ülkede var olma şansı tükendi.

 

Muharrem İnce, Öztürk Yılmaz, Gürsel Tekin .. gibi öne çıkan önder siyasi kişilikleri de hızla tüketen CHP, yaklaşan yerel seçimlerde üyelerin ve teşkilatların istediği hiçbir adayı da dikkate almayarak partide iç savaş ve iç kavgayla iyice çöküşe geçti..

 

CHP öylesine faşist bir karektere büründü ki Kars’ta adı Karsla bütünleşen Kars halkının ekseriya saygı – sevgi duyduğu Naif Alibeyoğlu, İstanbul'da ise  Şişli-Mecidiyeköy vb. gibi ilçelerle adı özdeşleşen Mustafa Sarıgül gibi  gibi insanları, halkın içinde karşılığı olan tüm insanları da kendince harcamaya başladı.

 

Naif Alibeyoğlu, Demokratik Sol Parti (DSP) Kars Belediye Başkan Adayı olarak seçim yarışına girdi. Ki Alibeyoğlu bağımsızda girse Karsı alabilecek en güçlü adaylardan biri.

 

Diğer yandan halkın Bld. Başkan adayı olarak görmek istediği insanların engellenmesi insanları çıldırttı. Bazı chpliler artık  Parti Binalarına Saldırlara geçtiler. Çıkan kavgalarda ilçe başkanları yöneticiler yaralanıyor.

 

Buna son örnek te dün İstanbulda yaşandı. CHP'den aday gösterilmeyen Emin Atmaca'nın taraftarları, CHP ilçe binasına gelerek Eyüpsultan İlçe Başkanı Sinan Akçiçek ve 2 yöneticiye saldırdı.

 

Cumhuriyet Halk Partisi Eyüpsultan İlçe Başkanı Sinan Akçiçek ve 2 yönetici, ilçe binasına gelen CHP'li başka bir grup tarafından darp edildi. Olayla ilgili açıklamalarda bulunan CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, "İlçe başkanımız ve yöneticilerimiz kaba kuvvetle darp edilmişler. Hayati tehlike yok, travma nedeniyle vücutlarının belirli bölgelerinde yaralanmalar var. 2 ilçe yöneticimiz ve ilçe başkanımız yaralı, toplam 3 kişi. Gelen grubun kim olduğu konusunda bir bilgi yok." dedi.

 

ETİKETLER : CHP'DE ÇÖKÜŞ İYİCE HIZLANDI..
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA