OCAK AYI İŞ-STK DÜNYAMIZDAN ETKİNLİKLER..

2019 Yılının ilk ayında iş-stk dünyamızın öne çıkan haberlerini, gelişmelerini başarılı dernek, siyaset iş dünyası temsilcilerini, etkinliklerini sizler için biraraya topladık.
Bu haber 2019-01-27 14:07:41 eklenmiş ve 1777 kez görüntülenmiştir.

 

OCAK AYI  İŞ-STK DÜNYAMIZDAN HABERLER..

 

2019 Yılının ilk ayında iş-stk dünyamızın öne çıkan haberlerini, gelişmelerini başarılı dernek, siyaset iş dünyası temsilcilerini, etkinliklerini sizler için biraraya topladık.

 

İstanbul başta olmak üzere metropollerde her yılın ilk ayları derneklerimizin dayanışma geceleri etkinlikleri ile öne çıkarlarken, bu etkinlikleri özel haberlerle sizlere ulaştırıken iş dünyamızdan 2019 yılının ilk ayında iş-stk dünyamızın diğer önemli haberlerini sizler için bir araya topladık..

 

2019’un ilk ayında bölgemizin ilk kurulan federasyonu olan Hoçvan Dernekler Federasyonu (Hoç-Fed) Kurulduğundan beri bir STK’yı stk yapan üç ana özelliğini (Yönetim-Denetim-Katılım) hayta geçiren bir STKlduğundan dolayı en başarılı etkinliklere imza atabilen bir STK olurken bazı il-ilçe, köy dernekleri de yaptıkları etkinliklerle göz doldurdular. Hoç-Fed duruşu, ciddi STK yapılanmsı nedeniyle Serhat bölgesini giderek toparlayan bir güce dönüşürken, yaptığı etkinlikte Sabri Yiğitten Süt’lere, Küresel ölçekte iş yapan bölge iş dünyamızın devi Baran  Korkmaz’a bölge iş dünyasının desteğini alabilen tek STK olduğunu rahıkla ifade edbiliriz.. 

Görüntünün olası içeriği: 5 kişi, oturan insanlar

Hoç-Fed de Başkanlığa getirilen Türkan Yılmazla Bşk Yrd. Görevini Yürüten Kıymet Mavzer iki kadın yönetici Federasyonun çıtasını dahada yükseklere çıkarmaya başladılar. Her iki yöneticide 70'lerden beri demokrasi mücadelesinin ön saflarında yer aldılar. Dünya halklarının barış ve kardeşliğini savunan örnek kişilikler olarak öne çıktılar..

Hoç-Fed’in dışında yaptıkları etkinliklerle öne çıkan İstanbul Avrupa Yakası Ardahanlılar Derneği, Sarıyerde yaptığı panelle ilklere imza atmaya devam eden Bayramoğlu Dernepği, Ardahan Ak Yaka Köyü Derneği, Hacıali Derneği, Beşiktaş (Mucuc) Köyü, Panik (Tunçoluk) Köyü derneği  gibi derneklerimizn etkinlikleri STK kriterine uyan etkinlikler olarak öne çıktıklarını rahatlıkla ifade edebiliriz.

 

Şu gerçeği de teslim etmek gerekiyor. Doğu Medya olarak 2000’lerden beri sürekli ortaya koyduğumuz STK-Lobi alanında eksikliklerin giderilemesi alanında Ardahan ve bölge STK’ları istenen başarıyı yakalayamadıklarından 2019 yılı yerel yönetimler Ardahanlılar başta olmak üzere Serhat bölgesi için kayıp yıllar olarak kayda şimdiden geçtiğini söyleyebiliriz.. Bu durumuı başka bir analzhaberde sizlere taşıyacağız..

 

 

HABERİN FOTO GALERİSİ TIKLAYINIZ..

 

SULTANGAZİDE HEMŞERİ CAMİAMIZ KEMAL EYÜBOĞLU İSMİ ÜZERİNDE BİRLEŞTİ..

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, oturuyor ve iç mekan

 Bugün siyasi arenada var olan birçok hemşerimiz ise kişisel çaba ve yetnekleriyle bulundukları alanlara çıkarlarken, burada en güzel gelişme ise Serhat halkının partiler üstü bir duruşla hemşerilerine suındukları destek olmaktadır.

Bu iki nedenden dolayı Hamza Şair Diovasında, Özgen Nama ise Sancaktepede Bld Başkan adayı olabilen hemşerimiz olurken birçok semtede başkan adayı olmasada birçok hemşerimizin ismi öne çıkmakta hemşerilrerimizin yoğun desteğini almaktadırlar..

Sultangazi’de ise STK ve hemşerilerimizin ayırımsız destek sunduğu Kemal Eyüpoğlu bölge nüfusumuzu temsilen öne çıkarken, entelektüel birikimi, yöneticilik vasıfları kendini yetiştirme biçimiyle Eyüpoğlu Serhad nüfusunun ayırımsız kucakladığı bir isim oldu.

İstanbul Avrupa Yakası Ardahanlılar Derneğinin düzenlediği Ak Parti Bld. Bşk Adayı Abdurrahman Dursun ve beraberindekileri karşılama töreninde il-ilçe köy dernek başkan ve yönetimleri Sultangazi hemşeri camiamız  Kemal Eyüboğluna tam desteklerini sundular, ayırımsız desteğimiz Eyüboğlunadır ifadelerini kullandılar..

 

BLD BŞK ADAYLIKLARINDA EN BÜYÜK BAŞARIYI ŞAİR ORTAYA KOYDU..

 Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, Hamza Şayir dahil, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar ve takım elbise

Belediye başkanları aday adaylıkları sırasında Dilovası halkı ve hemşeri camiamızdan yoğun bir destek alan alan Sanayici iş adamlarımızdan Hamza Şair Dilovası  İlçesinin Ak Parti Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı. Başkan Erdoğan tarafından başkan adaylığı açıklanan Şair aday adaylığı sürecinde hemşeri camiamız başta olmak üzere kendisine destek sunan herkese sonsuz teşekürlerimizi snuyoruz diyerek seçim sürecinde aynı şekilde destek bekledi,klerini ve başkanlık yarışında ipi göğüsleyeceklerini ifade ettiler..

HAMZA ŞAİR DİLOVASI BELEDİYE BAŞKAN ADAYI..  Haberi İçin Tıklayınız..

 

OCAK AYI BEYKOZ BASINI İŞ ADAMI SUAT  YILDIZ  ve NEJAT ASKEROĞLUNU SIK SIK İŞLEDİKLERİ BİR AY OLDU..

 Görüntünün olası içeriği: 5 kişi, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar

Başkan Suat Yıldız Sol Başta..

Turizm hizmet sektöründe Marmaradan Akdeniz bölgesine birçok mekan işleten bu sektörün önde gelen iş adamlarından Suat Yıldız’ın başkanlığını yaptığı kavacık spor kulubü maçların bitimine haftalar kala şampiyonluğu alarak erken kutlama yaptı. Yıldızın başarılı yönetimi Kavacık sporu başarıdan başarıya  götürüyor..

 

Yıldız’ın başkanı olduğu Külübe Ak Parti Meclis üyesi adayı  olan Necat Askeroğluda spor kulubunue önemli destek sunan iş adamları içinde yer alarak öne çıkan bir isim oldu..

NECAT ASKEROĞLU  AK PARTİ MECLİS ÜYESİ ADAY ADAYI..

 Görüntünün olası içeriği: 3 kişi, Necat Askeroğlu dahil, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar, çim ve açık hava

Girişimci kimliği ile turizm-hizmet sektörü başta olmak üzere sektöre birçok mekan kazandıran Lotus Cafe- Çömlekçi Hasan Usta gibi nadide turizm hizmet mekanlarıyla İstanbul Beykoz İlçesinde ortaya koyduğu hizmetlerle öne çıkan Askeroğlu Kavacık Spor Kulübü başta olmak üzere spora da destek sunan kimliği ile de öne çıkmaya başladı.

Ak Parti Belediye Meclis üyeliği için de aday adayı başvurusunu yapan Askeroğlu iş dünyası ve sitihdam başta olmak üzere her alanda Beykoz’a üst düzeyde katkı sunan hemşerilerimizin başında gelmektedir.. 

İstanbul Süper Amatör’de ligin bitimine iki hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Kavacık Spor’da yüzler gülüyor.

BEYKOZ’UN GURURU KAVACIK SPOR’DAN ERKEN ŞAMPİYONLUK KUTLAMASI!

İstanbul Süper Amatör’de ligin bitimine iki hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Kavacık Spor’da yüzler gülüyor.

Takım kaptanı Bedri Güntay, Şafak Spor’u 3-1 yendikleri maç sonunda şampiyonluğu oğlu Ali Demir’i kucağına alarak kutladı.

Maç sonu kutlamalarına Beykoz AK Parti Meclis Üyesi Aday Adayı İş Adamı Necat Askeroğlu da katıldı. Askeroğlu, Kavacık Spor’u Play Off maçlarından sonra Bal Ligi’ne ardından da profesyonel lige çıkarmak için ellerinden gelen  imkanları  seferber edeceklerini belirterek spora deseteklerinin her zaman süreceğini ifade ettiler..

 

 

HABERİN FOTO GALERİSİ TIKLAYINIZ..

 

SAFFET BALIKÇILIK EGE, MARMARA BÖLGESİNİN ARDINDAN AKDENİZ BÖLGESİNE DE AÇILDI..

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, oturan insanlar ve iç mekan

Saffet Balıkçılık YK Başkanı Saffet Yılmaz..

Son 10 yıldır yaptığı yatırımlarla sürekli  istikrarlı bir büyüme çizgisi yakalayan Saffet Balıkçılık özellikle alt yapı yatırımlarıyla (Uluslar arası sularda balık yakalama, son teknoloji soğuk hava depoları, istenen yere anında mal ve hizmet ulaştırma, lojistik..) Türkiye’nin giderek en önemli deniz ürünleri dağıtım firmasına dönüştü. Firmanın en önemli özelliklerinden biri de sivil toplum örgütleri, derneklere kattığı katkı. Topluma, toplumsal alana en duyarlı firmalarımızın başında gelmektedir..

 

 

YILDIZ, DOĞU AVRUPADAN BATI AVRUPAYA AÇILDI..

Görüntünün olası içeriği: Burhan Şahmar, ayakta 

İş dünyamız içinde genç girişimciler birbirlerinden güzel eserlere, başarılara imza atmaya başladılar. 2017-18 yıllarında sık sık haberlerini yaptığımız İstanbul Boğazından Doğu Avrupaya turizm hizmet sektöründe iş yapan Kenan Yıldız, 2018-19 yıllarında ise batı avrupaya açılarak şaşırttı.

 

Yunanistanda Mer Of Mikanos Balıkçısının Ardından Almanyada Mer Du Nord Mekanını hayata geçiren Yıldız deyim yerindeyse Almanları büyüledi.. Almanyanın .. Eyaletinde hayata geçirilen mekan sunduğu tat ve lezzetlerle Almanları büyülerken, Türk mutfağının eşsiz lezzetlerini, deniz ürünlerini gören Almanlar değişik yerlerden yedikleri cipsleri, hamburgerleri, patyosoları bırakarak Mer Du Nord'un sunduğu doğal ve hartika yiyeceklere yöneldiler. Özellikle mesai saatlerinde bazen uzun kuyruklar oluşurken Almanların verdiği en önemli tepki şimdiye kadar nerdeydiniz, Alanyanın her şehrinde Mer Du Nord istiyoruz yönünde oldu..

 

YILDIZ, SARIYER BLD. BAŞKAN ADAYI..

 

STK, İş Dünyası alanında ki yetersizlikler lobi olamama durumu, siyaseti partiler üstü yapabilecek yeti ve yeteneklerin sergilenmemesi gibi birçok olumsuzluk birbiriyle buluştuğunda hemşeri camiamızın ve iş dünyamızın da değişik arayışlar içine girmelerinbi beraberinde getirmektedir.

İstanbuldan Avrupaya birçok Turizm-Hizmet mekanını işleten Genç ve Girişimci  iş adamı Kenan Yıldız yaşadığımız şehirleri de yönetecek yeti ve yetenekte olduğumuz ispatlamak için Sarıyer Bld. Bşk Aday Adayı olduklarını da açıklayarak 2019 yılına girerken her şaşırttı.

Yıldız, başkan Şükrü Genç  başarılı bir başkan. Sarıyer’i marka bir şehir haline getirdiği gibi sivil toplum örgütleriyle, toplumun her kesimiyle de geliştirdiği ilişkiler bakımından da ülke genelinde örnek gösterilecek bir kişilik. Bağımısız aday olmamızdaki ana neden sonraki yıllardaki açıkları kapatma. İhtiyarlar giderken genç jenerasyon olarak yaşadığımı,oğduğumuz şehirleri yönetecek yeti-yetenekte olduğumuzu göstermek amacıyla bld. Bşk aday adaylığımızı açıkladfık dediler..

Yıldız için 2017-18 yılında Doğu Medyada yapılan  “TURİZM HİZMET SEKTÖRÜNDE TÜRKİYEDEN AVRUPAYA UZANDI”  haberi ve daha fazla detaylı bilgi için TIKLayınız..

 

HABERİN FOTO GALERİSİ TIKLAYINIZ..

 

 

İSTANBUL ANADOLU YAKASINDA RAİFA İLE HARİKA BİR BAŞARIYA İMZA ATDI..

 Görüntünün olası içeriği: açık hava

Turizm Hizmet Sektörüngiderek öne çıkan bir diğer genç-girişimci iş adamı hemşerimiz Aburrahman Demir İstanbul Anadolu Yakasında Kanlıca sahillerinde hayata geçirdiği Raifa Cafe Restaurantla büyüledi.

 

6 katlı binanın her katının değişik şekilde dizayn edildiği Raifa Cafe’de binanın ilk üç katından ayrı olarak üç katı  bütün boğazı görecek şekilde dizayn edilen setlerle, bahçelerle bir turizm-hizmet  mekanına dönüştürülerek  eşsiz tat lezzet ve manzarasıyla hizmet vermektedir..

ABDURRAHMAN DEMİR KİMDİR..

Görüntünün olası içeriği: Abdurrahman Demir, oturuyor

Demir, 1979 Ardahan doğumlu. İlk öğretim –lise eğitimini bölgede, yüksek öğrenim, üniversite eğitimini İstanbulda tamamladı. 2000’li yıllardan beri Turizm –Hizmet sektöründe faaileyt göstermektedir.

Sektöre, Ulus, Nişantaşı, Kuruçeşme, Ortaköy, Ataşehir gibi İstanbulun lüks ilçelerinin lüks mekanlarında iş hayatına atıldı. Uzun yıllar değişik mekanlarda şeflik üst düzey yöneticilik yaparken, aynı zamanda kısmi ortaklıklarla da işveren olarak sektörün içinde yer aldı.

Demir, 2018 yılında hayata geçirdiği Raifa Cafe-Resrantla işveren olarak Turizm-Hizmet sektörüne tam giriş yaptığı gibi, İstanbul Anadolu yakasında eşine az rastlanır güzellikte de bir eser ortaya çıkardı..

 

GEKE ZAFER ARTIK HACI ZAFER SURAL..

 Görüntünün olası içeriği: Zafer Sural, oturuyor ve iç mekan

Profesyonel Hizmetler Firmasının Sahibi, Bölge STK yapılanmamızın önde gelen mimarlarından iş adamlrımızdan Zafer Sural yılın ilk ayında kutsal topraklara doğru umre yolculuğuna çıkarak hacı adayı oldu.

 

Birçok derneğimizde başkanlık, yk üyelikleri görevlerinide üstlenen Sural her yıl düzenli olarak eğitime, gençliğe ve STK alanıan önemli katkılar sunan ve yüzlerce insanı istihdam eden bir iş adamı olarak öne çıkmaktadır. Geke Zafer Haci Zafer olarak döndüğünde kendisiyle kutsal topraklar hakkında röportaj yapıp sizlere aktaracağız..

 

GÜVENBEY DÖNER SARIYER’DE ÇEKİM MERKEZİ OLDU..

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, Güven Yılmaz dahil, iç mekan

Güvenbey Dönerle Sarıyerlileri doaorganik etle buluşturan genç girişimci iş adamı Rojhat Yılmaz.. 

2018 Yılında Rojhat Yılmaz Tarafından hizmete Sarıyer Maden Mahallesinde hizmete başlayan Güvenbey Döner Salonu hergeçen gün Sarıyere daha çok insanın uğramasını da beraberinde getirdi.

Güvenbey Döner doğal ürün konseptiyle, profesyonel kadrosuyla sunduğu hizmetle Sarıyerde et döner yemek isteyenlerin uğrak mekanı oldu. İstanbulun değişik ilçelerinden Sarıyere insanları çekmeye başladı..

 

 HABERİN FOTO GALERİSİ TIKLAYINIZ..

 

YÖNETİCİLİĞİ ve YETENEKLERİYLE TURİZM HİZMET SEKTÖRÜNDE ÇIĞIR AÇTI..

 

Beykoz İlçesi sınırları içersinde bulunan Anadolu Hisarı tarihi ve turistik yerleriyle İstanbulun en gözde ileçelerinden biri. İstanbul genelinde olduğu gibi hemşertilerimiz Beykoz İlçesi sınırları içerisinde birbirinbden güzel harikulade Turizm-Hizmet mekanlarına imza atarak iş dünyası açısından büyük atılımlara imza attılar.

Bir Türkiye ve Dünya markasına dönüşen yurt içi ve yurt dışıından insanları Beykoza Çeken Bayramoğlu Döner, Köfteci İrfan, İstanbul Boğazında eşsiz konumuları ile Kandilli Balıkçısı, Ihlamur Cafe, Anadolu Hisarı Surları dibinde Boğazın üstünde tarihi yalı cafe olarakl hizmet veren King Way Cafe ve Kanlıca sahil şeridinde yer alan Raifa Cafe ve doğa ile iç içe kahvaltı keyfi yaşatan Beykoz Kuş Evi sadece bunlardan birkaçı. Bu birbirinden güzel ve özel mekanların yanı sıra Anadolu hisarı Göksu Deresi üzerinde ve sahil şerindede 2017-18 yıllarında faaliyete geçen eşsiz mekanlarda ortaya çıkardılar.

 

ANADOLU HİSARINDA BİR TURİZM ELÇİSİ, TURİZM-HİZMET PRENSESİ TANSU ASKEROĞLU..

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, gülümsüyor, iç mekan

Turizm hzimet sektörünün önde gelen ailelerinden biri olan Askeroğlu Ailesinden Necat Askeroğlunun hayata geçirdiği  Anadolu Hisarı Göksu deresi üzerinde yer alan Lotus Cafe, Çömlekçi Hasan Usta adlarıyla İstanbul genelinde eşine az rastlanır harikulade iki eser ortaya çıkardılar. Yerli-yabancı turistlerin yanı sıra ünv. öğrencilerinin de en çok tercih ettiği mekanlar arasınad Lotus Cafe ile Çömlekçi Hasan Usta başı Çekmektedirler.

İşte bu güzel ve özel harikulade iki eserin ortaya çıkmasının en önemli mimarı, yöneticisi ve beyni aileden Tansu Askeroğlu. Tansu Askeroğlu  üniversite mezunu. Genç, girişimci, sivil toplum alanına duyarlı, güler yüzlü bir kişilik olduğu gibi hemşeri camiamız içinde gençliğin en önemli kanaat önderlerinden biri. Profesyonel yöneticiliği ile gençler içinde idol ve örnek bir kişilik olarak kabul edilen edilen Askeroğlu Ailesinin Prensesi Tansu Askeroğlu, 2017 yılında İst. Ünv. Sosyal hizmetler bölümünden mezuniyetinin ardından, şimdide aynı Ünveristede İşletme dalında eğitimini sürdürmektedir..

Firmaları görmek ve iş dünyası firmalarda yer almak, iş-zaman, para kaybı yaşamamk ve işinizi büyütmek, bütün dünyada arama motorlarında üst sıralar çıkmak için aşağıda yer alan iş dünyası firmalar linkine tıklayınız.. 

İŞ DSÜNYASI FİRMALAR TIKLAYINIZ..

İŞDÜNYASI FİRMALAR TIKLAYINIZ.. 

 

ETİKETLER : 2019 OCAK AYI İŞ-STK DÜNYAMIZDAN HABERLER..
Diğer İs Dünyası haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA