HEMŞERİLERİMİZ SULTANGAZİDE BULUŞACAK..

Merkezi Sultangazi ilçesinde bulunan, bir derneği dernek yapan yönetim, denetim, katılım ayaklarının sağlam ve sağlıklı çalıştığı, yönetiminin ise onlarca il-ilçe köy derneklerinden ortaklaşa oluştuğu, bir federasyonu andıran yapılanmasıyla öne çıkan Avrupa Yakası Ardahanlılar derneği
Bu haber 2018-12-16 21:47:14 eklenmiş ve 1745 kez görüntülenmiştir.

 

 

HEMŞERİLERİMİZ SULTANGAZİDE BULUŞACAK..

 

Merkezi Sultangazi ilçesinde bulunan, bir derneği dernek yapan  yönetim, denetim, katılım ayaklarının sağlam ve sağlıklı çalıştığı, yönetiminin ise onlarca il-ilçe köy derneklerinden ortaklaşa oluştuğu, bir federasyonu andıran yapılanmasıyla öne çıkan Avrupa Yakası Ardahanlılar derneği  Şubat Ay'ında 2. sini düzenleyeceği dayanışma gecesine hazırlanıyor..

 

6 Şubat 2019 Çarşamba günü Sultangazi Arda Düğün salonunda hemşerilerimizi birbiriyle buluşturacak olan dernek, yaptığı etkinliklerle binlerce hemşerimizi birbiriyle buluşturan yegane derneklerimizden biri.

 

Gecede Ardahanın Kurtuluşunun yanı sıra, yöresel ürünlerin sunumu, birbirinden değerli sanatçılar sahne alacak. Sultangazi Ardahanlılar başta olmak üzere hemşeri camiamız birbiriyle buluşacak..

ETİKETLER : HEMŞERİLERİMİZ SULTANGAZİDE BULUŞACAK..
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA