BU KAFAYLA BÜYÜK TÜRKİYE KURULAMAZ, BU KAFAYLA YIKIM OLUR..!!

Türkiye, eski vilayetlerimiz olan Irak ve Suriye'de terör ve terörizmi gömmese, siyonistlerin yüzyıllardır çaktırmadan bu alanlara döşediği kripto aile, örgüt vb. yapıları kontrole alıp bitirmezse değil Türkiye'yi siyonizm bütün bölgeyi parça-parça yapacaktır. Bundan dolayı fıratın doğusuna sefer yapılması kaçınışlmaz bir gerçektir..
Bu haber 2018-12-15 09:22:46 eklenmiş ve 1620 kez görüntülenmiştir.

 

BU KAFAYLA BÜYÜK TÜRKİYE KURULAMAZ, BU KAFAYLA YIKIM OLUR..!!

 

Kasım Ay’ında Amerika’daki siyonist düşünce kuruluşlarından yapılan açıklamalarda “Ortadoğu’da devletler de, terör ordu ve örgütleri de bizim çıkarlarımıza hizmet etmektedirler, takip ettiğimiz politikalarla Türkiye devlet olarak hem bölen, hemde bölünen bir pozisyona çekilmiştir. Türkiyenin Kürt politikası dışardan müdahalemize gerek kalmadan devletin uyguladığı kendi politikasıyla, Türkiyenin parçalanmasıyla son bulacaktır..” şeklinde özetleyebileceğimiz biçimdeydi.

 

Türkiye, eski vilayetlerimiz olan Irak ve Suriye'de terör ve terörizmi gömmese, siyonistlerin yüzyıllardır çaktırmadan bu alanlara döşediği kripto aile, örgüt vb. yapıları kontrole alıp bitiremezse değil Türkiye'yi siyonizm bütün bölgeyi parça-parça yapacaktır. Bundan dolayı Fıratın doğusuna sefer yapılması kaçınılmaz bir gerçek olarak karşımıza çıkmaktadır..

 

Burada en önemli sorun, Türkiye'nin Kürt kültürüne, diline, medeniyetine, aidiyetine sahip çıkıp çıkmayacağıdır. Afrin hareketinde Türkiye'nin asimilasyona girişmesi; Kürtçe eğitime set çekmesi gibi olgulara bakıldığında; Türkiye bilerek, bilmeyerek, kısa-uzun vadede emperyalizmin -siyonizmin hedeflerine hizmet ettiğini, askeri zaferin kültürel ve siyasi ayağını yok ettiğini görmelidir. Ve asıl felaket budur. Bu asimilasyoncu ve ırkçı kafa Türkiyenin yıkımı, parçalanmasıyla sonuçlanır.. 

 

Türkiye ırk-dil-din üstü gereçk bir demokrasiyi Irak ve Suriye coğrafyasında hayata geçirmeyi, Osmanlı Miras ve Misyonuna sahip çıkmayı başaramazsa bölünme ve parçalanmalardan kurtulamaycaktır. Türkiyenin önünde tek çıkış vardır. Terör lejyonlarını, emperyalist-siyonist kolonileri ekarte etme ve halkı kazanmadır. Ama eski tc nin siyonist ırk-ırkçı-asimilasyoncu, faşist, soykırımcı .. hastalıklarını atlatmasa Türkiyenin var olma şansı olmayacaktır. Özetle Türkiye, insani-evrensel değerlerle Osmanlı Miras ve Misyonuna  sahip çıkamayı başaramazsa yabancı emperyalislet-siyonist  güçler değil Türkiye bütün bölgeyi paçavraya çevireceklerdir. Ortada neTürkiye ne iran nede Kürtleri tarihten silmek için kurdurulan uydu-uyduruk ırak ve suriye kalacaktır.. Türkiye Rusya, Çin ve bütün dünyayıda uyararak, ikna ederek uzun vadede Irak ve Suriyeyi yeniden Türkiyeye bağlayacak bir planı dünyaya taşımnalı, Dünya barışı ve istikrarının buradan geçtiğini siyonizmin ve vahşi kapitalizmin bu bölünme ve parçalanmalrdan beslsndiği bilimsel gerçeğini de bütün dünyaya taşımalı ve dünyaya göstermelidir..

  

Bilindiği gibi Osmanlı yıkıldığında Osmanlıya ihanet etmeyen tek millet Kürtlerdi. Öbürleri ihanet ederek ulus devletlerini kurdular, Türkiye, Irak, Suriye, Ermenistan, terör devleti siyonist israil.. sayısana bereket bir sürü uydu-uyduruk, sahte suni sınırlarla kuşatılan ayırımsız bölgenin bütün halklarına soykırımı dayatan soykırımcı, kanlı diktatörlükler oluşturuldu. Asyada (Japonya) iki atom bombasının patlatılmasdıyla da dünya düşürüldü..

 

Bu yıkımın ardından halklar ve kültürleri kalmadı. Sahte kurtarıcılar, diktatörler, terör lejyonları, diasporalar.. halkları öyle bir kurtardılar ki Yüzyıldır halklar bunlardan bir türlü kurtulamıyorlar. Vahşi kapitalizm insan soyunu var olma, yok olma ikilemiyle karşı karşıya bıraktı..

 

Özetle bu siyonist soykırım planıyla önce İmparatluğun ticari, kültür-sanat aklını oluşturan ermeni ve rumların, terör devleti israili inşa etmek içinde dünya genelinde yahudi halkının soykırımlarla işi bitirildi, dünyayı sürekli geren terör devleti israil inşa edildi. Ardından bütün güçleriyle Kürtleri tarihten silmek için Kürdistana saldırıya geçtiler. Kurdurdukları uydu-uyduruk diktatör ve terör devletleriyle Kürtler ve Filistinliler başta olmak üzere bölgenin bütün halklarına soykırım ve köleliği dayattılar. Tek kelime ile küresel soykırımcı firmalar bütün dünyayı düşürdüler.. Bu düşürmenin başarıya ulaşmasının en önemli ayağı, ana ayağı bölgenin en kadim halkı Kürtleri Mezopotamyadan söküp atmaktı..

Bu plan çerçevesinde kurdurdukları uydu-uyduruk devletlere hertür imkanı sağladılar, dün diktatör devletlerle günümüzde ise hem devletleri, hemde terör ordu, örgüt ve lejyonlarını kullanmaya başladılar..

 

İçine girdiğimiz 21. Yüzyılda halklar bu siyonist planı kavradıldıkları gibi deşifre etmeye, vahşi kapitalizmin halklara ve dünyaya yok oluşu ve kıyameti dayattığını, Kürtler düşürülürse dünyanın düşeceğini, görmeye, anlamaya ve buna göre pozisyonlarını almaya başladılar.. Bu anlamda Osmanlı ve Çarlık ittifakı gerçekleşti. Afrikadan Asyaya halklar kendilerini kuşatan soykırımcı diktatörlükleri sorgulamaya başladılar..

 

Suudi Arabistan, Mısır, terör devleti İsrail, İran, Sahte demokrasi algılarıyla Avrupa ve Amerika .. Rejimleri salanmaya ve halkları tarafından sorgulanmaya başlandılar.. Türkiye, Rusya gibi ülkeler ise halkların yöneldiği yeni yapılanmlar oldular..

Şimdi asıl konumuza gelelim:

Suudi rejmi tamamen siyonistlerin kontrolune girdi. Artık Haremul Şerifeyn Natanyahu, kral Salomon ise Mekkeye Dünyanın en büyük kilisesini inşa etmek için harekete geçti. Yani dinizmice hükmü kalkan yahudilik ve hıristianlık salomonun yeni dini oldu. Dünyaya değişim dönüşüm, demokrasi gibi algıları oturtmaya çalışan solomon Kaşıkçı cinayetiyle nasıl vahşi bir yaratık olduğunu tüm dünyaya göstererk deşifre oldu..  Özetle yaşanan gelişmeler solomonun nasıl siyonist bir uşağa dönüştürüldüğünü bütün çıplaklığıyla ortaya koydu..

 

İsrail terör devleti Filistini ve filistin halkını yok ediyor, yarın etraftaki ülkelerin ve halkların tümünü yok etmeye solomon ve sisi örneğinde de açıkça görüldüğü gibi kölelştirme, kullanma..  ve düşürmeye hazırlanıyor.. Başarırsa ardından Rusya, Çin vb. Asya’ya kıtalara uzanmak, düşürmek en büyük hayali.. Ve bu hayalini gerçekleştirmek için bir yüzyıldır katliamlar, cinayetler, açık gizli saldırılar.. bir sürü rus, çin değişik milletlerden bilim adamından firmaya, uçakları düşürme, yiyecek içeceği silaha dönüştürme, genom her tür silahı kullanarak saldırıya geçmiş bulunmaktadırlar..

 

Kürtleri Mezopotamyadan söküp atmak, Mezopotamyayı işgal etmek için kurdurulan uydu-uyduruk sahte-suni sınırlarla inşa edilen  Irak- Suriyenin durumu ortada, Kürdistana iç-dış müdahalelerin yapılmasının yüzyıldır temel argümanları olarak kullanılmaktadırlar.. Bu iki sahte devlet Türkiyeye bağlanmadıkça da bu müdahaleler bitmeyecektir..İran halkı ise molla rejmini yıkmak,  değiştirmek için fırsat kolluyor.. Buradan Türkiyeye geldiğimizde, Türkiye rejmi, kurulduğundan beri yüzyıldır dikiş tutmuyor. Bunun ana nedeni sahte kurtuluş, sahte kurtarıcı algılarıyla, inkar, asimilasyon, soykırım politikalarıyla inşa edilen bu diktatörlük zor ve kanun gücü ile askeri darbelerle vatandaşın soykırıma uğratılmasıyla ayakta duruyordu. Ve 2000’lerden itibaren ak parti iktidarlarıyla bu rejim sallanmaya ve giderek yıkılmaya başlandı, değişim dönüşüm sürecine girildi..

 

TÜRKİYE’NİN GELECEĞİNİ  KÜRTLER ve KÜRDİSTAN POLİTİKASI BELİRLEYECEKTİR..

 

Sultan Vahdettin ve Osmanlının birçok padişahı herne kadar gizlenmeye çalışılsada gezegenimizin görebileceği en büyük dehalardı, en büyük şahsiyetlerdi.. Yüzyıllar sonrasını görerek hareket ediyorlardı. Bundan dolayı Osmanlı coğrafyasının en kritik yerlerine Kürt nüfusu yerleştirmişlerdi. Kürtleri kazananların dünyayı yönetceklerini yaşadıkları tecrübelerden edinmişlerdi.. Büyük İskenderin Asya  seferinden günümüze bu gerçeği iyi tecrübe etmişlerdi..

 

Siyonistler güdümündeki israil, abd, bölgedeki diktatörlükler, günümüzde terör ordu örgütleri..,  Kürtleri tarihten silmeyi başarmayınca bu sefer siyonistler Osmanlıyı taklit ederek,  Kürdü kapmak için olmadık maymunluk yapmaya başladılar.. Bu maymunlukların şirin görünmenin perde arkası ise Türkiyenin düşürülmesinin ardından terör lejyonlarıyla Kürtleri tarihten silme, yarıda kalan soykırım politiklarını tamamlamadır.. Ve çoğu Kürt bu ölümcül gerçeği bilmediğinden abd-israil siyonizmini dost zanetmekte halkı yanıltmak ve kandırmak için hertür aracı kullanmaktadırlar..

 

Fırat’ın Doğusuna Operasyonun konuşulduğu bu günlerde, etraf coğrafya, bölge halkları  Türkiyenin tarihi miras misyonuna uygun alana hakim olmasını isterken..

 

İçerdeki kriptolar, siyonistler, ihanetçiler ise.. Türkiye’yi yeniden eski diktatör puta tapıcı tc kimliğine çekmeye başladılar. Afrin harekatında Kürt dili ve edebiyatına saldırı ve ortadan kaldırılırken, bu zaferin kültürel ayağı, siyasi ayağı yok edilirken.. Fıratın doğusuna sefer hazırlıklarında da hareket başlamadan yine Türkiye’yi işgalci konuçekmek için şeytana pabucunu ters giydirmeye başladılar.. Daha hareket başlamdan hedeflerinin terör-terörizm olmadığı, aksine kürt kültürü ve medeniyeti olduğunu pervasızca açıkça ortaya koymaya başladılar. Ne konuşuyorlar Afrin, serakani, kaniya sor, şengal, Deyri zor, ninova.. Kürt ve Kürçeye, Kürt kültürüne aidiyetine medeniyetine ait herşeyi silmeliyiz gibi saçma-sapan siyonizme hizmet eden asimilasyoncu bir tutumla.. Kürt medniyetine adına, diline, kültürüne coğrafyasdına, aidiyetine.. kafayı takmışlar. Kürt dili edebiyatı, medeniyetini ortadan kaldırmak için dört koldan saldırıya geçmeye başladılar. Burada asıl amaç şu:  terör lejyonları kürtlerin  temsilcisi, tc ise işlgalci kürt dili ver kültürünü medeniyetini yok ediyor.. Özetle Yeni Türkiyeye çaktırmadan eski diktatör puta tapıcı tcnin yeleğini ustaca giydirmeye, yukarda conilerin belirlediği bölen ve yıkan konumuna TR’yi çekmeye  başladılar..

 

Nasıl Atatürkle bizi kurtarıp yüyılımızı esarete aldıysalar, şimdi de terör ordu örgütlerini kurtarıcı yapmaya çalışan siyonistler büyük Türkiyenin doğmaması için direkt olarak Türkiye devletini Kürt Kültürü ve Medeniyetine saldıran bir yapılanmaya, terörizmi, kürtler için bir kurtarıcı seçenek olaraka sunmaya çaılşırken.. Türkiye devletini de bu düşürmede bir argüman, bir araç olarak  olarak kullanmaya başladılar.. 

 

Yüzyılın başında Osmanlı yıkılırken Arapların nasıl kullanıldığını, kral salmoan örneğinde de nasıl siyonist uşaklara dönüşebildiğini unuturmaya çalışan Türkiye’deki etki ajanları bir araplık sevdası ile yeni Türkiyeyi avuçlarına almaya çalışırken, bir araplık sevdası almış başını gidiyor.

 

Kürdistana sefer yapılırken zaferin Kürt halkının değer ve medeniyetine sahip çıkmaktan  geçtiğini, bununda bu halkın diline, dinine, tarihine, kültürüne… saygıyla mümkün olduğunu  bilmeyecek kadar, yada Türkiyeyi parçalamak için bilinçli bir şekilde  davranmak götüreceği tek kapı bölünmedir. Siyonizmin zaferidir. Türkiyenin yıkımıdır.. 

 

İnsanlık var olduğundan beri bu coğrafyanın en kadim halkı Kürtlerin ne dilini, ne adlarını, nede yerleşim yerleri adlarını, coğrafyalrının adlarını kültür ve medeniyetlerini tarih boyunca hiç kimse yok etmeyi başaramamıştır. Buna Soyunanların  hepsi yok olmuştur.. Binyılların kültür ve medeniyetleri Doğu Avrupa sınırlarından Hindistan pakistan sınırlarına yerin yedi kat altına kadar işlenmiştir.. Bu kültür bu medeniyet dünya durdukça kimsenin yok etmeye asla gücü yetmeyecektir..

 

Bu bilmsel gerçeğe rağmen başında prof vb. ibareleri olan birsürü sergerde, birsürü ajan..  özellikle a haber kanalında terör ve terörizmden ziyade Kürt kültürü, dili ve medeniyetine karşı amansız bir saldırıya geçmiş bulunmaktadırlar. Bilerek bilmeyerek Türkiye devleti de terör lejyonları konumuna çekilerek birleştiren değil bölen konumuna çekiliyor..

 

İktidarı, muhalefeti ile vatandaş Kürt sorunu çerçevesinde dönen bu siyonist oyunları kavrayamazsa, coğrafyanın kadim Kürt kültürü ve medeniyetine saygı gösterilemezse..  Türkiye’nin bölünmesini hiçbir güç engellemeyecktir.

 

Özellikle Ak Parti tabanı kurmayları son 15 yıldır verilen Türkiye’nin cehennemsi var olma savaşında en önemli ayağın Kürt halkını kazanma terör ordu ve örgütlerinin, diktatör devletlerin tasallutundan kurtarmanın.. Türkiyenin selameti ve geleceği için en önemli esas olduğunu çok iyi biklince çıkarmaları gerkmektedir. Kürt aydınlarının Türkiye’nin Kürt sorununda içine çekilmeye çalışıldığı durumu Rusya vb. ülkelere de taşımaları da gerkmektedir. Aksine soykırımcı siyonizme karşı verilen yüzyıllık savaşta film yeniden başa sarılacak, terör lejyonları atatürk, eset, sadam gibi kurtarıcı yapılıp kürtler soykırıma.. Türkiye ise bugün olmasa yarın bir müstemlekeye dönüşecek ve bölünecektir..

 

Bu coğrafyada adalet ve huzur gelecekse teminatı Kürtler ve Kürdistan medeniyetidir. İnsanlığa bin yıllardır yol gösteren bütün dilleri, dinleri, medeniyetleri kapsayan ırkçı olmayan tek kültür Kürt kültürü ve medeniyetidir. Mezopotamya medeniyetidir. Ve dünya üzerind2. Bir örneği yoktur.. Bu kültüre ve medeniyete saldıranlar bindikleri dalı kestiklerinin bir an önce farkına varmalıdırlar..

 

Kürdistanda hangi halk hangi dil din yaşarsa yaşasın kimse oranın adlarıyla, medeniyetiyle diliyle, kültürüyle oynamaya kalkışmamalı.. Türkiye süper güç olmak istiyorsa girdiği coğrafyaya acilen Kürtçeyi eğitim diline çevirmli desteklemlidir, yüzyıllardır yok edilmeye çalışılan bu kültür, medeniyet ve tarihin açığa çıkarılması için harekete geçmelidir.. Kürtlerle oynayanlar, devlet yada terör örgütleri.. farketmez bugün olmaz yarın sadece Kürtler değil insanlık hepsini oraya gömer, bu kaçınılmaz sonları olur.. Türkiye medeniyetleri yaşatan coğrafyadır, yıkan konumuna geçtiği anda yıkılır.. Özellikle bütün Türkiye vatandaşları ne demek istediğimizi çok iyi bilince çıkarıp siyasi alana, fikir alanına, güvenlik alanına  sızan ihanetçi tüm kripto yapılanmayı bulup ekartte etmek, çözmek ve etkisiz hale getirmek zorundadırlar. Hedef terör ve teröriz mi yoksa yüzyıllardır siyonizm tarafından yok edilmeye çalışılan kürt kültürü ve medeniyet mi..  aksine bu ihanetçiler devletin direklerini Kürt ve Kürtçeye Kürt medeniyetine saldırıya geçerek yıkımaya çoktan başladılar.. Ve devletimizi yukarda abdli sergerde siyonistlerin de alay ederek belirledikleri gibi yıkıma götürüyorlar.. Bu derin oyunlar kavranmasa son 15 yıldır devletinkaznımları heba olacak, eski tcye ve bölünmeye tam gaz yolındığını da her vatandaş kavramalıdır..

ETİKETLER : BU KAFAYLA BÜYÜK TÜRKİYE’Yİ KURACAKLAR..!!
Diğer Kurdistan haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA