YEREL YÖNETİM SEÇİMLERİNDE ZAFER ve HEZİMET..

2019 Yerel Yönetim Seçimleri hızla yaklaşıyor. Mart Ay’ında yapılacak olan seçimler nedeniyle heyecean dorukta. Bundan dolayı hayati anlamda hata ve eksikliklere düşmek dahada kolaylaşıyor..
Bu haber 2018-11-29 15:19:15 eklenmiş ve 1156 kez görüntülenmiştir.

 

YEREL YÖNETİM SEÇİMLERİNDE ZAFER ve HEZİMET..

 

2019 Yerel Yönetim Seçimleri hızla yaklaşıyor. Mart Ay’ında yapılacak olan seçimler nedeniyle heyecean dorukta. Bundan dolayı hayati anlamda hata ve eksikliklere düşmek dahada kolaylaşıyor..

 

Yerel yönetim seçimlerinde bütün saldırı ve yıpratmalara karşın halk kitleleri artan bir ilgiyle Ak Partiye yönelmektedirler. Bu yönelmenin  temel nedeni Türkiye’ye Ortadoğuya yönelen küresel saldırıda Bahçeliyi dışarda tutarsak, Muhalefetin İngilizde olsa, Amerikada olsa, Fransızda olsa Ak Partiden daha iyidir bilinç altında yatan yaklaşımıdır.  Ama Ortadoğulu halklar, İslam coğrafyası Irak, Suriye, Afganistan, Libaya, Mısır, Terör devleti İsrail.. örneklerinde açıkça görüldüğü gibi batı demokrasisinin eşittir soykırım olduğunu canlı örnekleriyle hem görmeye hemde yaşmaya başladılar. Yüzyıldır devam eden bu soykırım koşullarının değişmesinin yolunun da Türkiyeden geçtiğini görmeye ve anlamya başladılar..

 

Bu yaklaşıma birde Muhalefet partilerinin halklaşma değil eski chp zihniyeti ile halkı dizayn etmel birleşince ki chp zaten Osmanlıyı yıkanların kurdurduğu proje bir parti halkın ve halkın değerlerinin düşmanı bir yapılanmadır. Ve halkı dizayn etme anayışıyla kurdurulmuştur. Bu sekter anlayışların yüzyıldır cezasını çeken ve ağır bedeller ödeyen halk kitleleri bu sekter muhalefet yapılanmasını diğer uyduruk muhalefet partileriyle birlikte yerelde ve genelde cezalandırarak bitirmek ve tarihe gömmek istiyor..

İşte burada temel sorun Ak Partinin iç işleyişi ve yaklaşımıdır. İl, ilçe Yönetimleri oluştuklarında, mclis üyesi –üyeleri atamalarında partinin nüfuzlu bireyleri devreye girip rant peşinde koşan birsürü sahtekarı yönetimlere, meclis üyeliklerine vb. truva atı gibi yerleştirmektedirler. Ak Partinin bu durumu aşmasının tek yolu il-il, il-ilçe ilçe çaktırmadan bağımsız bir şekilde halkın içine girerek parti-görüş üstü dürüst ülke çıkarlarını, genel çıkarları kendi kişisel çıkarları üstünde  tutan insanların önünü açmakla, yerel, genel, kişiliksiz insan ve yapıların önünü tıkama ve ablukaya (hukuki-mali, güvenlik..)  almakla mümkündür. Birçok semte iddialar yenilir yutulur cinsten değil, ak parti yöneticisi filan adamın işini elinden aldı, ak partili yönetici sahili işgal etdi, işi parti halk değil malı götürme.. gibi.. İl ilçelerde torller ve truva atları ak partiye dehşet bir zarar vermektedirler.

 

Bu iddialara birde Bilal (Erdoğan) ve Berat (Albayrak) böyle istiyor iddiaları (Kİ bu yönlü iddialar direkt başkan Erdoğana zarar vermektedir) eklenince Ak Parti yürüdüğü hedefe İstanbul başta olmak üzere  büyük aksamlara ve aksatmalara neden olabilecek gelişmelerdir..

 

Ak Parti İstanbulda, Doğu-Güneydoğuda Binali Yıldırım, Ahmet Arslan, Yasin Aktan, Orhan Atalay .. gibi halkın idol ve örnek aldığı insanların görüşlerini esas alarak yürümelidir. Buna bir örnek verecek olursak örneğin Ardahan Beldiye Başkanlığı için Orhan Atalay gibi beyinler devre dışı bırakılırsa Ardahan kayb edilmiş demektir..

 

Çünkü gözlemlediğimiz kadarıyla yönetimlere heveslenenlerin azımsanmayacak kesimi parti ve devletin gücünü kullanarak kişisel rant ve çıkarın peşinde koşmaktadırlar. Bu insanların ortalığı kaplaması, dürüst, namuslu, vatanperver kitleyi Ak Partiden hızla uzaklaştırır ki bu ülkemizin yaşayabileceği en büyük tehlikedir. Eski tc yapılanmasında ne kadar namussuz, kişiliksiz varsa siyaset, sanat, iş dünyası hep üst sıralara çıkarılmışlardı, Ak Partinin en büyü farkı ayırım yapmadan vatandaşın önünü açmasında yatmaktadır.. Bir başka deyişle iş ehline verilmeyince Ak Parti şahsında devlet büyük darbeler almaya, büyük kumpaslarla çevrilme gibi büyük tehlikelrle karşı karşıya kalmaktadır.

 

Türkiye gibi dörtbir koldan sarılan bir ülkede Ak Parti kılı kırk yararak  her alanda bilimsel temelde yürümek zorundadır. Terör ve şiddete bulaşmayan, açık-aleni suç vb. işlemeyen, siyaset kokan tüm dava ve tutuklamaların ivedilikle bitirilmesi başta olmak üzere sadece partili vb. sınırlamalara haps olmadan bu ülkenin bütün vatandaşlarını her alanda yürtebilecek tek parti Ak Partidir. Parti bu gücünü doğru kullandıkça önünde hiçbir engel durmayacağını, her engeli yıkabileceğini görerek, bilerek hareket etmelidir. Troller, turva atları, kriptoları ekarte etmenin en büyük yolu bağımsız araştırma ve istihbaratla tesbit edilen vatandaşın önünü açmakta yatmaktadır..

 

Sonuç olarak toplamları bir Ak Partiye eşit olmayan bu ülkenin kültüründen, tarihinden, değerlerinden bihaber yoz-yobaz kof geri siyasal yapılanmalardan, uyduruk aydın tiplerden siyasetten bi cacık olmayacağını vatandaşın ezici çoğunluğu biliyor. Bu anlamda Ak Partide yalaka, yağcı, kendini akıllı toplumu aptal zan eden kripto-münafık vb. üçkağıtçı tayfaya sızmalara karşı bütün ak parti tabanı uyanık olmalı. Parti üyeleri parti içi muhalefet görevini de üstlenerek içine düşülecek hataları engellemelidirler. Ak Parti dışardan değil içerdeki kripto, rantçı, münafıklardan büyük bir darbe alır. Bu gerçeği unutmadan herkes üzerine düşeni yapmalıdır..

 

ETİKETLER : YEREL YÖNETİM SEÇİMLERİNDE ZAFER ve HEZİMET..
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA