Iğdır Sağlık-Sen'de 16 Yıl Sonra Görev Değişimi

Geçerli sayılan toplam 105 oyun, 76’sını Dr. Caner Tazegün alırken, 29 oyu ise 16 yıldır bu görevi yürüten Fettah Eray Karadağ aldı
Bu haber 2018-11-18 13:37:58 eklenmiş ve 1615 kez görüntülenmiştir.

Haber: Murat AKKUŞ-Iğdır

Iğdır Sağlık-Sen Şube Başkanlığı 3. Olağan Kongresi yapıldı. Kongrede Fettah Eray Karadağ ile Dr. Caner Tazegün yarıştılar. 112 kişilik Iğdır Sağlık-Sen Şube başkanlığı seçimlerinde 1 kişi kongreye katılmaz iken. 6 oy geçersiz sayıldı.

Geçerli sayılan toplam 105 oyun, 76’sını Dr. Caner Tazegün alırken, 29 oyu ise 16 yıldır bu görevi yürüten Fettah Eray Karadağ aldı. Tezegün, 45 oy fark ile seçimi kazandı.

Iğdır Sağlık-Sen Şube Başkanlığına seçilen Başkan Tazegün, yaptığı teşekkür konuşmasında: “Sendikamız Sağlık-Sen gücünü üyelerinden alan çok büyük bir STK’dır. Önce vatanımıza, sonra ise camiamızda çalışan arkadaşlarımıza, üyemiz olsun ya da olmasın hizmet vermek bizim en temel vazifemizdir. Amacımız tarafımıza verilen bu görevi layıkıyla yapmaktır. Herkes emin olsun ki ben ve ekibim dürüst ve hakkaniyetli çalışarak arkadaşlarımızın sorunlarıyla birebir ilgilenecek, iyi ve zor zamanlarında yanlarında olacağız. Bu bir bayrak yarışıdır, bu bayrağı biz devraldık, bizden önceki arkadaşlarımıza çalışmalarından ötürü teşekkür ederim.” Dedi.

Sağlık-Sen Iğdır Şube Başkanı Dr. Caner Tazegün’nün ekibinde yönetim Kurulunda yedi asil, yedi yedek, Denetim Kurulunda beş asil beş yedek ve Disiplin Kurulunda beş asil beş yedek olmak üzere toplam otuz dört kişi yer aldı. Iğdır Sağlık-Sen’de 16 yıldan sonra ilk kez yönetim değişmiş oldu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 
ETİKETLER :
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA