ÇAĞDAŞ YILMAZ AK PARTİDEN ADAY ADAYI…

İş adamlarımızdan Çağdaş Yılmaz önümüzdeki yerel yönetim seçimlerinde Beykoz Ak Partiden Belediye Meclis Üyeliği Aday Adayı olduklarını açıkladılar..
Bu haber 2018-11-18 08:19:34 eklenmiş ve 3034 kez görüntülenmiştir.

 

ÇAĞDAŞ YILMAZ AK PARTİDEN ADAY ADAYI…

 

İş adamlarımızdan Çağdaş Yılmaz önümüzdeki yerel yönetim seçimlerinde Beykoz Ak Partiden Belediye  Meclis Üyeliği  Aday Adayı olduklarını açıkladılar..

 

Foryou Gayrimenkul Firmasıyla, İstanbul merkezli, Türkiye genelinde, arsa ve arazi geliştirme işinde uzmanlığı ile öne çıkan iş adamı Çağdaş Yılmaz Beykoz Ak Parti Meclis Üyeliği için aday adayı olduklarını açıkladı.

 

BEYKOZ’DA İMAR SORUNLARINI ÇÖZME, KATKIDA BULUNMAK İÇİN ADAY OLUYORUZ…

 

Doğu ve Güneydoğu iş adamları derneğinin de üyesi olan Yılmaz neden aday adayı olduklarını Doğu medyaya açıkladı.

Yılmaz, “Beykoz’da ki mevcut sorunlardan en büyüğü imar sorunu. Yaptığımız işten dolayı Beykoz’da imar konusundaki sıkıntı, sorunları, eksikleri ve çözüm yollarını en iyi bilen, gören bir birey olduğumuz gibi firma olarak imar konusu uzmanlık alanımız.

İnşaat ve imar alanındaki uzmanlığımız ile Beykoz halkına hizmet vermek için belediye Meclis üyesi aday adayı olduklarını,  Beykoz halkı adına belediyede yer alarak yapılan imar çalışmalarında fikir ve görüşlerimizi beyan ederek hem halkın sesi olmaya, hem de yaşadığımız ilçeye en iyi şekilde katkı sunmak için yola çıktık dediler”.

 

Yılmaz’ın sahibi olduğu Foryou Gayrimenkul Firması, Türkiye’nin sayılı inşaat firmalarına danışmanlık yaptığı gibi, körfez ülkeleri, Ortadoğu ülkeleri ve üyesi olduğu Doğu-Güneydoğu İş Adamları Derneğinin, iş dünyasının Beykoz başta olmak üzere İstanbul ve Türkiye geneli inşaat sektöründe sağlıklı ve doğru yatırım yapmalarını sağlayan stratejik bir firma.

 

İş adamı kimliğinin yanı sıra her alanda kendini iyi yetiştirmiş, milli manevi değerlere sahip bir hemşerimiz olarak öne çıkan Çağdaş Yılmaz özellikle imar ve imar barışı konusundaki uzmanlığı nedeni ile mensubu ve üyesi olduğu Ak Partiden Meclis Üyesi aday adayı olmaya karar verdiğini ifade ettiler. 

 

FORYOU GAYRİMENKUL FİRMASI TIKLAYINIZ 

 

Çağdaş Yılmaz Kimdir..

 

1981Ardahan Doğumlu olan Çağdaş Yılmaz, ilkokul eğitimini Ardahan’da, Ortaokul eğitimini İstanbul’da, lise eğitimini ise İstanbul ve Ardahan Ticaret Melek liselerinde bitirdi. Halen Üniversite eğitimi devam eden Yılmaz, Anadolu Üniversitesi İşletme bölümü öğrencisi.

İmar konusundaki uzmanlığı nedeniyle günün her saati kendine danışmak için vatandaşlarla yoğun geçmektedir. 

Hem eğitim hayatı, hem de iş hayatı Ardahan ve İstanbul arasında geçen Yılmaz, 2000’li yıllardan beri iş hayatı içinde. İlk iş deneyimi lise son sınıf öğrencisiyken Ardahan’da açtığı müzik marketle başladı.  Ardından İstanbul’da Turizm - hizmet sektörü, 2-3 yıl gibi bir sürede güvenlik sektöründe Migros-Pratiker vb. firmalara eleman temini ile güvenlik sektöründe de kısa süreli hizmetler sundu.

 

FOR YOU  GAYRİMENKUL FİRMASIYLA 2010  YILINDA  İNŞAAT SEKTÖRÜNE GİRİŞ YAPTI..

Türkiye geneli, İstanbul özelinde arsa ve arazi geliştirme işinde (bir arsanın sanayi bölgesi mi, zirai alan için mi, konut ve yapılaşma için mi, imar durumunun ne olacağı.. gibi alanlarda uzmanlık, danışmanlık ve bilimsel rapor hazırlamanın yanı sıra Türkiye’nin önde gelen inşaat firmalarının bir çoğuna da danışmanlık) profesyonelliği ile öne çıkan Yılmaz 2010 yılında Foryou Gayrimenkul firmasını kurarak inşaat sektörüne giriş yaptı.

Foryou Gayrimenkul Beykoz başta olmak üzere İstanbul ve Türkiye geneli inşaat sektöründe yerli-yabancı firmalarla, yerli-yabancı iş dünyasının yatırım yapmasında da ülkemizin önde gelen danışmanlık firmalarından biri. Körfez ve Ortadoğu ülkelerinden birçok iş adamını inşaat firmalarıyla buluşturduğu gibi, birçok inşaat firmasını Beykoz’a çekme, yabancı iş adamlarına Türkiye’yi tanıtmada önemli bir misyon yüklenen profesyonel bir firma.

Yılmaz 2000’li yıllardan beri iş dünyasının yanı sıra aktif siyasetin de, sivil toplumun ve halkın içinde örnek bir insan. Beykozlu hemşerilerimizin arsa ve arazilerini en iyi şekilde değerlendirmek için müracaat ettikleri insanların başında geldiği gibi ikamet ettiği Çubukluda Ak Parti Çubuklu Mahallesi temsilciliği, ve bulunduğu mahalde muhtarlık  azası görevini de yürütmektedir. Bir başak deyişle iş dışındaski vaktini topluma ayıran ender genç işadamlarından biri..

 

 

HABERİN FOTO GALERİSİ TIKLAYINIZ..

 

 

ETİKETLER : ÇAĞDAŞ YILMAZ AK PARTİDEN ADAY ADAYI…
Diğer İs Dünyası haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA