BEYKOZ DİLMAÇ’I BEKLİYOR

Beykoz görünen ve görünmeyen devasa sorunları da bünyesinde barındıran bir şehir. Bu şehrin sorunlarına en iyi vakıf ve çözüm gücü olan insanlardan biri Muhammet Hanifi Dilmaç.
Bu haber 2018-11-15 09:40:22 eklenmiş ve 2042 kez görüntülenmiştir.

 

BEYKOZ DİLMAÇ’I BEKLİYOR

 

İstanbul Türkiye’nin kalbi ve beyni bir şehir. Bu şehir Ak Parti iktidarının ortaya koyduğu makro ekonomik uygulamalar ve dev projelerle, stratejik siyasi projelerle giderek küresel siyasetin ve küresel ekonominin dünyadaki en önemli başkenti oldu. Çin, Rusya gibi devletlerin en büyük firmalarının merkezleri artık bu şehirde.

 

Türkiye dörtbir yandan ablukaya alınmaya çalışılmasına karşın dünyadaki büyük firmalar ve ceo’ları her koşulda Türkiye’ye yatırıma bir adım dahi geri atmadılar. Türkiye’ye destek küresel bazda da giderek daha da büyüdü.

 

İstanbul’un en önemli ilçelerinden, İstanbulun incisi Beykoz. Üniversiteleri ile, tarihi turistik dokusu ile  İstanbul’un su havzası olan ormanlarıyla, devasa park ve bahçeleriyle, İstanbul boğazına nazır konumuyla.. doğal güzellikleriyle Beykoz İstanbul’un  incisi.

 

Beykoz görünen ve görünmeyen devasa sorunları da bünyesinde barındıran bir şehir. Beykozun kimliğini bulmasında kuşkusuz en büyük aktörlerden biri Bld. Bşk Yücel Çelikbilek olurken,  Çelikbilek’i aşan sorunlara çözüm mercii olan da M. Hanifi Dilmaç oldu. 

Önümüzdeki yıllarda Beykoz giderek Türkiye’nin en önemli tarihi-turistik ve üniversite şehri kimliği ile hızla yol alırken Beykoz’un tökezlememesi için halkın ezici çoğunluğu M. Hanifi Dilmaç’ı Beykoz Belediye başkanı olarak görmek istiyor.

 

Dilmaç’ın dönüşü  muhteşem oldu haberimizde de belirttiğimiz gibi 90’lı yıllardan beri aktif siyasetin içinde olan çözüm üretme gücü ile profesyonelliği ile öne çıkan Dilmaç, ceketini de koysa Beykoz’u zorlanmadan alacak en önemli siyasi aktör Dilmaç. Bu anlamda Beykoz Dilmaç’ı bekliyor..

 

 

HABERİN FOTO GALERİSİ..

 

Muhammed Hanefi Dilmaç kimdir?

 

1967 yılında Beykoz Çavuşbaşı'nda doğdu. Ilköğretimi Çavuşbaşı Merkez İlkokulu'nda, ortaöğretimini Zeytinbumu imam Hatip Lisesi'nde ve liseyi Ümraniye Nevzat Ayaz Lisesınde tamamlamıştır. M. Hanefi Dilmaç Anadolu Üniversitesi Iktisat Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü'nde lisans öğrenimine devam etmektedir.

 

1991 yılında Türkiye Diyanet Vakfı'na bağlı Djyantaş A.Ş. de Kalite Kontrol Sorumlusu olarak görev yaptı. 1992­ılları arasında Türkiye Diyanet Vakfı Islam Araştırmaları Merkezi'nin çeşitli bölümıerinde yöneticilik evınde bulundu. Dilmaç, Çavuşbaşı Spor Kulübü ile çeşitli demeklerde kuruculuk ve yöneticilik yaptığı gibi, sivil toplum örgütlerinde aktif rol aldı.

 

Siyasi hayatı 1993 yılında başlayıp, 2001 yılında AK Parti Kurucu Belde Başkanlığı yaparak devam etmiş olup, 28 Mart 2004 Yerel Seçimlerinde AK Parti Çavuşbaşı Belediye Başkanı seçilmiştir. 2004-2009 döneminde Çavuşbaşı Belediye Başkanlığı görevini sürdürmüştür.

 

Mart 2009 Yerel Seçimleri'nde Meclis Üyeliği'ne seçilen ve Beykoz Belediyesi Başkan Yardımcısı olarak görev yapan M. Hanefi Dilmaç, Mart 2014 Yerel Seçimlerinde tekrar Meclis Üyeliği'ne seçilmiş ve Beykoz Belediyesi Başkan Yardımcısı olarak görevine devam etti.

 

BAŞKAN ERDOĞANIN KATILDIĞI KONGREDE İLÇE BAŞKANI SEÇİLMİŞTİ..

Dilmaç, 2017 yılında  Beykoz Belediye Başkan Yardımcılığı görevinden istifa etmişti. Ama kısa bir süre zarfında halkın yoğun isteği ve desteği ile Başkan Erdoğanın da katıldığı Nisan 2018 yılında yapılan kongreyle Beykoz Ak parti İlçe Başkanlığına seçildi.

ETİKETLER : BEYKOZ DİLMAÇ’I BEKLİYOR
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA