AREV 22 KASIMDA BY OTELDE YILIN GECESİNE HAZIRLANIYOR..

Uzun bir süredir dayanışma gecesi yapmayan AREV, bu yıl robotik kodlama nedeniyle Türkiye 1. Olan ve ardından Türkiye’yi Çin’de temsil eden Ardahanlı çocuklar onuruna Kozyatağı BY Otelde yemek veriyor.
Bu haber 2018-11-08 06:54:28 eklenmiş ve 2413 kez görüntülenmiştir.

 

AREV 22 KASIMDA BY OTELDE YILIN GECESİNE HAZIRLANIYOR..

 

Uzun bir süredir dayanışma gecesi yapmayan AREV, bu yıl robotik kodlama nedeniyle Türkiye 1. Olan ve ardından Türkiye’yi Çin’de temsil eden Ardahanlı çocuklar onuruna  Kozyatağı BY Otelde yemek veriyor. 

 

Ardahan Eğitim Vakfı (AREV)  yönetim kurulu başkanı, yönetimi  ve yüksek istişare  kurulu Başkanı Doğan Şentürk başkanlığından eğitim gönüllüleri ile 22 Kasım Perşembe saat 18.30 da Kozyatağı BY Otell’de biraya gelecekler robotik kodlamada birincisi olan Ardahanlı çocuklara moral yemeği verecek olan vakıf ülkemizi Çin halk cumhuriyetinde temsil eden çocuklarla bir araya gelecekler.

 

Yılın en anlamlı ve en önemli gecesi olacak olan bu dayanışma yemeğine iş-siyaset-stk sanat dünyamızdan yoğun bir katılım olacak.. Doğan Şentürk gibi Ulusal basının yanı sıra yerel basında bu gecede birbiriyle buluşacak...

 

ARDAHANDA EZBER BOZAN PROJE

2018 yılı Mart ayında Ardahan Eğitim Vakfı (AREV) Robotik Kodlama Projesi Atölyesini açmış ve ezberleri bozmuştu.  Ardahan Merkez 23 Şubat İlköğretim Okulu'nda 'Kodla Üret Ardahan Projesi' kapsamında 'kodlama ve robotik atölyesi' oluşturuldu.

Ardahanlı Robothanlar dünya ile yarışacaklar

Merkezi İstanbul Maltepe’de bulunan Ardahan Eğitim Vakfı’nın öncülük ettiği Merkez 23 Şubat İlkokulu bünyesinde oluşturulan robotik kodlama sınıfı öğrencileri İstanbul'da yapılan yarışmada birinci oldular.

 

 

HABERİN FOTO GALERİSİ İÇİN TIKLAYINIZ…

 

ETİKETLER : AREV 22 KASIMDA BY OTELDE YILIN GECESİNE HAZIRLANIYOR..
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA