NONDO VİTAMİN’LE İLAÇ SEKTÖRÜNE GİRİŞ YAPTI..

İŞ ADAMLARIMIZDAN İHSAN YILMAZ, NONDO VİTAMİN’LE VİTAMİN SEKTÖRÜNDE YERLİ ve MİLLİ ÇIKIŞ’A İMZA ATARAK VİTAMİN SEKTÖRÜNE GİRİŞ YAPTI..
Bu haber 2018-11-05 07:56:23 eklenmiş ve 1353 kez görüntülenmiştir.

 

NONDO  VİTAMİN’LE  İLAÇ  SEKTÖRÜNE GİRİŞ YAPTI..

 

İŞ ADAMLARIMIZDAN İHSAN YILMAZ, NONDO  VİTAMİN’LE  VİTAMİN SEKTÖRÜNDE YERLİ ve MİLLİ ÇIKIŞ’A İMZA ATARAK VİTAMİN SEKTÖRÜNE GİRİŞ YAPTI..

 

İş Adamlarımızdan Markahobi Sanal Mağazıcılık Firmasının Kurucusu ve Sahibi İhsan Yılmaz, Markahobi bünyesinde ortaya çıkardığı Dr. Fitto Markasıyla  Ortadoğudan, Asya, Ön Asya ve Avrupaya kadar uzanan çizgide ihraç ettiği ürnlerle Korselerle (Korse, vücutta meydana gelen duruş bozukluklarının giderilmesi, daha fit bir görünümün elde edilmesi ya da vücudun daha toplu ve düzgün görülmesini sağlayan iç giysisidir), Dayanıklı tükettim mallarıyla ithalat ve ihraat alınında giderek ülkemizin sayılı firmalrından biri oldu.

 

NONDO VİTAMİN TIKLAYINIZ.. 

Ülkemiz iş dünyasında 2000’li yıllardan sonra hayal edemeyeceğimiz gelişmeler yaşanmaya başlandı. Geçmiş zaman diliminde stratejik bir iş yaptığınızda iç ve dış ihanetçiler etrafınızı sarar adım atamazdınız.. Ak Parti iktidarı ile milli ve yerli bir çizgiye kayan ülkemizde iş dünyası da her sektörde destan yazmaya başladı, ülkemiz ihracat alanında giderek devler arasına girmeye başladı..

 

NONDO VİTAMİN’LE STRATEJİK BİR AÇIĞI KAPATMAYA BAŞKLADI..

 

Bu stratejik çıkışlardan birine de iş dünyamızın genç temsilcilerinden biri olan Yılmaz imza atdı. Yılmaz,  Vitamin Sektörün Yerli ve Milli bir duruş sergileyerek, yerli ve milli olanı öne çıkararak 2018’den 2019’a geçiş yapmaya hazırlandığımız bu zaman diliminde daha büyük bir başarı ve çıkışa daha imza atarak vitamin Nondo Vitamin Firmasıyla vitamin  sektörüne girdi. Hem ülkemiz, hem de ülke ekonomimiz açısından stratejik bir girişimciliğe imza atdı.

 

Bilindiği gibi 2000-2010’lara kadar yabancı menşeli fast-food yiyecek zincirleri ülkemizde yeme-içme kültürümüzü yerle bir ettikleri gibi, dünyanın giderek en obez, en hastalıklı vatandaşları da vatandaşlarımız olmaya başlamıştı. Bayramoğlu Döner gibi hemşerilerimizin başını çektiği döner salonlarıyla, benzer zincirleme gelişmelerle yerli ve milli olana geçiş yaptık. Vatandaş sağlıklı yiyecek –içeceğe kavuşmaya, yabancı fast-food gerilemeye başladı.

 

TÜRKİYE VİTAMİN SEKTÖRÜNE ABD ve AVRUPA FİRMALRI HAKİM..

Yeme-içme sektörü gibi ülkemizde sağlığımızı direkt ilgilendiren bir diğer konu ise Vitamin sektörü. Bu sektörde hâkimiyet ise Amerika ve Avrupalı Firmalarda.  İş Dünyamızın önde gelen temsilcilerinden Yılmaz bu açığı kapatmak için harekete geçerek milli ve stratejik bir çıkışa imza atarak Nando Vitamin Firmasını kurdu.

 

YILMAZ’A NONDO VİTAMİNİ SORDUK..?

 

Solgar, GNC gibi küresel Amerikalı dev vitamin  firmalarının  ülkemizde faaliyet gösterdiği alana giren Yılmaz, gıda sektöründe fastfodlar nasıl geriletildiyse vitamin sektöründe de yabancı firmalrın hakimiyetine alternatif olarak ortaya çıktıklarını ifade ettiler. Yabancı  vitamin ve mineral firmalarına karşı yüzde yüz yerli ve milli  sermayeli Nondo Vitamin grubu ile Türkiye de vitamin  sektörüne giriş yaptıklarını ifade ederek,  Türkiye pazarlarında boy göstermeye başladı. Yılmaz iç piyasanın yanı sıra ana hedeflerinden biri de Avrupa ve Ortadoğu pazarlarına, ülkelerine ihracatı hedeflemekteyiz dediler..

Türkiye bitkisel gıda, gıda takviyeleri, mineraller ve vitaminler açısından büyük bir Pazar olduğunu ve pazarın büyük bölümünün Amerikan ve Avrupa Şirketlerinin elinde bulunduğunu söyleyen Nondo İlaç yönetim kurulu başkanı ihsan yılmaz, Bu pazarda Türkiye Firmalarının da yer alması gerektiğini ve Türkiye’deki üretim imalat teknoloji kalitesinin Amerikan ve Avrupa düzeyinde olduğunu Söylediler.

 

Türkiye’nin ithal ürünlere bağımlı kalmamasının ve Türkiye’de sağlık sektöründe yerli firmaların da olması gerektiğini ifade eden Yılmaz Türkiye ekonomisinin üretim ve ihracat ile düzeleceğini belirterek, bu kriz döneminde, krizi fırsata çevirecek projelerle Türkiye iş dünyasının atağa geçmesi gerekmektedir.  Küresel ekonomik saldırılar, yüksek döviz kurları nedeniyle

Yüksek fiyatta satılan bu tarz ürünlere karşı halkın aynı kaliteyi yerli ürünler ile daha ucuza alabileceğini belirten ihsan yılmaz bu girişimi İle Türkiye’ye önemli katma değer yaratacağız dedi.

Yılmaz’ın bu çıkışını büyük bir başarı olarak gören ve tebrik eden bölge STK’larımızın yanı sıra bizde Doğu Medya olarak stratejik çıkışlarından dolayı Nondo Vitamine Başarılar Diliyoruz.

 

HABERİN FOTO GALERİSİ TIKLAYINIZ..

HABERİN FOTO GALERİSİ TIKLAYINIZ..

 

ETİKETLER : NONDO VİTAMİN’LE İLAÇ ve VİTAMİN SEKTÖRÜNE GİRİŞ YAPTI..
Diğer İs Dünyası haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA