SARIYER'DE HEMŞERİ CAMİAMIZ EKREM TEKÇE İLE YOLA DEVAM DEDİ..

Toplumumuz, hemşeri camiamız açısından hzimetleri, icraatları ile marka olmuş, örnek olmuş birçok hemşerimiz var. Bunlardan biride EkremTekçe.. SARIYER'DE HEMŞERİ CAMİAMIZ EKREM TEKÇE İLE YOLA DEVAM DEDİ..
Bu haber 2018-11-05 07:39:22 eklenmiş ve 2473 kez görüntülenmiştir.

SARIYER'DE HEMŞERİ CAMİAMIZ  EKREM TEKÇE İLE YOLA DEVAM DEDİ..

 

İstanbul sarıyer ilçesi dendiğinde akla gelen isimlerden, Sarıyere mal olmuş yerel yönetim anlayışından dolayı bütün STK’ların ve Siyaset erbabının parti-görüş üstü takdir ettiği isim hiç şüphesiz Sarıyer Bld. Başkanı Şükrü Gençtir.

 

Sarıyer Kars-Ardahan-Iğdır yada Serhat bölgesi dendiğinde, bu bölgenin nüfusu söz konusu olduğunda ise akla gelen marka isim,  halka mal olmuş isim ise Sarıyer CHP Meclis üyemiz Ekrem Tekçedir.

 

Sarıyer yerel basınının yaptığı yerel yönetimde kimi meclis üyesi olarak görmek istiyorsunuz anketine binlerce hemşerimiz Ekrem Tekçe diyerek hemşeri camiamız içinde Tekçeyi 1 numaraya yükselttiler.

 

 EKREM TEKÇE HBR FOTO GALERİ..

 

Tekçenin imza attığı başarılarından birkaçı:

 

---Yaptığı etkinliklerle Sarıyer Fidanlığıyla oynamayı durdurdu, buranın rantiyeciler tarafından işgal ve ilhak edilmesini engelledi.

 

---Verdiği önergelerle Parkların isimlerinin değişmesini sağladı. Sarı Doğan Parkının adı Milli Boksörcümüz (Karslı) Sinan Şamil Sam, Kazım karabekir Parkının adı Tarık Akan ve Halime Çavuş, Bahçeköyde ki bir parka vefat eden ünlü halk müziği sanatçısı Nuray Hafiftaş (Ardahanlı) adı verildi, Maden mahallesinde bir parka Berfo Ana (Ardahanlı- 12 eylül askeri darbesinde faili meçhul bir şekilde katledilen Cemil Kırbayırın annesi, hayatı son nefesine kadar hep oğlunu aramakla geçti, sadece ülkemizde değil mücadelesi ile fail meçhul cinayetleri dünyaya taşıdı..) ismlerinin verilmesini verdiği önergelerle hayata geçmesini sağladı.

---Sarıyer Belediyesi sadece Sarıyer için değil, bütün ülke için en duyarlı yerel yönetimlerden biri. Kars kağızmanda vahşce katl edilen Sedanur Güzel ismini yine Sarıyerde bir parka vererek duyarlılıklarını ortaya koyup Kars-Ardahan-Iğdır halkının acısını paylaştılar..

 

Tekçe, Sarıyerde ortaya kotyduğu icraatlarıyla Yerel yönetimde marka olmuş olan bir insan olarak her zaman Başkan Şükrü Genç’in yanında olduklarını ve birlikte yola devam edeceklerini belirttiler.

 

EKRTEM TEKÇE, SARIYER’DE HEMŞERİ CAMİAMIZI YILLARDIR EN İYİ TEMSİL EDEN HEMŞERİMİZ..

 

90’lı yıllardan beri iş siyaset ve sivil toplum örgütleri (STKlar) içinde hemşeri camiamızı her yerde en iyi temsil eden insanlardan biri Ekrem Tekçe.

Sarıyer Ardahanlılar Derneği,  Hoçvan Dernekler Federasyonu (Hoç-Fed) üyesi Lehimli Köyü Derneği kurcularından olan, köy, il, ilçe, federasyonlardsa dönem -dönem başkanlık ve yk üuyeliği yapan Tekçe 2000’li yıllardan beri de aktif olarak dernekçiliğin içinde önde gelen bir hemşerimiz. Hemşerilerimiz hep birlikta Sarıyer'de Tekçenin bizi temsil etmesini istediler..

 

 

EKREM TEKÇE HBR FOTO GALERİ..

 

 

ETİKETLER : SARIYER’DE YEREL YÖNETİM YARIŞINDA HEMŞERİMİZ TEKÇEYE DESTEK SUNALIM..
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA