CHP-HDP OLDUKÇA TR’DE MUHALEFET OLMAYACAKTIR,

CHP-HDP OLDUKÇA TR’DE MUHALEFET OLMAYACAKTIR, 2019 YILI CHP ve HDP’NİN BİTİŞ YILI OLACAKTIR..
Bu haber 2018-10-05 21:35:01 eklenmiş ve 1241 kez görüntülenmiştir.

 

CHP-HDP OLDUKÇA TR’DE MUHALEFET OLMAYACAKTIR, 2019 YILI  CHP ve HDP’NİN BİTİŞ YILI OLACAKTIR..

 

Türkiye toplumu bir taraftan terör ve terörizmin neden bitmediğini sorgularken, diğer yandan toplumun genelinde büyük bir aydınlanma başladı. 

 

Son 15 yıldır stk alanı başta olmak üzere toplumsal anlamda meydana gelen devrim gibi gelişmelerle birlikte toplum giderek şu gerçeği de anlamaya başladı. CHP ve HDP bitmediğ sürece Türkiye’de gerçanlamda bir muhalefet doğmayacağını da toplum net olarak görmeye anlamaya başladı.

 

Dün Batmanda 8 asker, 8 vatan evladı daha terörün kalleş saldırısı sonucu hayatlarını kaybettiler. Şahadet mertebesine ulaştılar.

 

Türkiye’de her şehit, her şahadet olayı halkın neden 15 yıldır giderek Ak partiyi daha da güçlü bir şekilde sahiplendiğinin en büyük ispatlarından biri. Çünkü TR artık devlet olarak sadece içerde değil, küresel ölçekte terörün belini kıran dünyadaki en büyük güç konumuna hızla yükselen bir ülke oldu. Terörizmin belini kırdı. Kırmızı listelerini delip geçti.. Çin ve Rusya gibi devleri terörizm konusunda uyandırdı.. Dünya genelinde terörizmi ve onların patronları soykırımcı firmaları küresel ölçekte hem deşifre etdi, hem de ablukaya aldırdı..

 

Dünyada en çok terörden canı yanan halkların başında Kürtler geliyor. Bütün terör örgütlerinde olduğu gibi, Kürtler adına ortaya çıkan PKK’nın da diğer terör örgütleri gibi Siyonist terör devleti İsrail ve ABD tetikçisi, lejyonu olduğu ortaya çıkarken, bu terör lejyonlarının  kendileri gibi düşünmeyen Kürtlere hain vb. sıfatlarla saldırıya geçmeleri de çağımızın  en büyük komedilerinden, traji komik olayalrından biri..  Bu örgütün bölge halklarına ve Kürtlere karşı açık savaşı, hendek çukur olayları vb. terörizmi.. Kürtlerin siyasallaşmaya çalışan bu terörizmi gömmelerini de beraberinde getirdi.

 

Kürtler kendileri adına ortaya çıkan bu terörü gömerken terör ve terörizmin siyasallaşmasında direkt olarak pkk gibi abd ve israile çalışan soykırımcı chp devreye girerek Kürtlerin terörü bitirmesine HDP’ye destek vererek şimdilik çelme taktı.. Bir başka deyişle chp ortaya koyduğu büyük bir ihanetle Kürtlerin sistemle bütünleşmesine darbe vurdu.

 

Ama bu çelme ve birliktelik hdp ve chp için sonun başlangıcı her iki parti içinde bir pirüs zaferi oldu. Bu birliktelik Türkiye genelinde halkın uyanmasını, CHP’ye oy veren tabanın chp’nin kurulduğundan beri ihanetçi bir proje yapılanma olduğunu anlamalrını da beraberinde getirdi.

 

Kürtler ilk defa şehirlerinde korkusuzca sokağa çıkmaya başladılar, adları terörle anılan Kürt şehirleri artık milyonlarca turisti ağırlıyor. Kürdistan dağlarında ovalarında artık Kürt gençler rahatlıkla tatile çıkabiliyor.. Ekonomik anlamda da Kürdistan genelinde devrim yaşanıyor. Dünya genelinde Kürt kökenli bilim adamı, firma giderek çoğalıyor.

 

Devlet terörizmin gizli ve açıktan halka korku salmasını, kumpas yapmasını sıfırlamayı başarırsa.. Önümüzdeki yerel seçimlerde CHP bütün büyük şehirlerde sıfırlanacak. Dibe vuracak, hdp ise bölgede hiçbir büyük şehir belediyesini alamayacak sıfırlanacaktır. CHP her ne kadar gerçek kimliğini gizlese de artık kar etmeyeceği bir döneme girdi. Geçmişte Kürtleri, Müslümanları ve diğer halkları açıkça katl eden bu soykırımcı çizgi günümüzde ise siyonzmin lejyonlarına dönüşen terörizmin stratejik ortağı olduğunu son genel seçimde açıkça net bir şekilde ortaya koydu.

 

CHP-HDP VAROLDUKÇA TÜRKİYE’DE MUHALEFET OLMAYACAKTIR…

 

Türkiye vatandaşları, halk chp-hdp varoldukça bu ülkede muhalefetin olmayacağını net bir şekilde görmeye anlamaya başladılar.  Eski soykırımcı diktatör TC’den canı yanan milyonlarca Kürt kökenli yurtaş pkk-hdp vb. yapılara neden kaydırıldıklarını giderek bilincine varırken, yaşanacak gelişmelerin ardından chp ve hdp tarih olacaklar Kapanacaklar. Kapanmasalarda tabela partileri olarak belki varlıklarını sürdüreceklerdir.

 

Bu iki partinin bitiminin ardından gerçek demokratlar, solcular, sosyalistler, aydınlar, Müslümanlar hep birlikte bu ülkenin muhalefetini ortaya çıkarma dönemine geçeceklerdir. Bir başka deyişle chp-hdp vb. Atatürkçü-atakürtçü halkları dizayn etme teröre peşkeş çekme gibi Siyonist terörizminoyuncaklarına Türkiye hakları tarihi bir darbe vurarak hepsini sandığa gömecektir.. Bu gömmenin ardından Türkiye’nin gerçek muhalefeti ortaya çıkacaktır.

 

Kar-kış, gece-gündüz, dağ-bayır demeden bu ülkenin topraklarını koruyan, bunun için de bile bile ölüme yürüyen kahramanlar boşuna şehit olmuyorlar. Bu kahramanlardan 8 tanesi biz sabah yataklarımızda rahat rahat uyurken, sabahın 6'sında, alacakaranlığın ışığa döndüğü dakikalarda terör örgütü PKK'nın kalleşçe saldırısıyla şehit oldular.

 

Her şahadet Siyonist oyunlarla bizden gözükmeye çalışan siyaseti, basını, firmaları, kripto kürt-türkleri..  ekonomik, siyasi, sosyal, kültürel… ayaklarıyla deşifre ederek yüzyıldır bizlere soykırımı dayatan küresel katil firmaların ve onların uşaklığını yapanları suyu kesilmiş balıklar gibi açığa çıkarmaktadır..

 

Bazen şer diye gördüğümüz birçok şeyde büyük hayır vardır. PKK terörizmi olmasaydı Türkiye’de kimin kim olduğunu halk anlamayacaktı.. Belki de bir yüzyılımız daha Kürtlük-türklük, sağ-solla, tarikatçılıkla.. heba olacaktı.. Halk artık şunu net gördü terör sandıkta gömülmedikçe verdiği oyun, oynanan oyunlar neticesinde kurşun olup kendisine döndüğünü, fakirliğin-yoksulluğun soykırımın kendine kader olarak dayatıldığını  net bir şekilde görmeye ve anlamaya başladı..

 

2019 yılı chp-hdp’nin birlikte tarihe gömüldüğü kürtçülüğü, türkçülüğü aşan Türkiye’de yerli-milli muhalefetin doğacağı bir zaman dilimi olacaktır..

Kürtler, Türkler, Lazlar.. kısacası vatandaş şu gerçeği net olarak görmeye başladı: CHP ve HDP bitirilmedikçe ne bu ülkede muhalefet olacaktır, nede terör son bulacaktır.. Halk bu gerçeğin farkında  olarak 2019 da sandığa gidecektir..

 

Bu sıfırlamam yapılırken, devlete ve iktidara düşen görev ise ülke genelinde terörü sıfırlamanın yanı sıra, devlet ve terörün girdabında zindanları dolduran Kürtler başta olmak üzere hukuku işleterek bu yapıların ellerindeki mağdur kartını acilen almak, her alanda adaleti, hukuku hakim kılmak, bakanlıkların boşa çıkamasıyla yeni sistemde ülkenin en ücra köşelerine ulaşmak olacaktır. Kürt illerinde en yoğun şikayet AK Partililer dahil Ankaraya gittiklerinde (ki eskiden bakanlar vardı) muhatap bulamıyoruz, bizi temsil edecekinsan yok gibi  itirazları  yükselmektedir. Yeni sistemde kimin hangi bölgeye hizmet vereceği netleşmeli. Vatandaş ili bölgesiyle ilgili kimle muhatap olacağını bilmelidir.. Örneğin eski bakan Ahmet Arslanın boşluğunu kim, nasıl dolduracaktır..

 

ETİKETLER : CHP-HDP OLDUKÇA TR’DE MUHALEFET OLMAYACAKTIR
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA