AK PARTİ ESKİ MİLLETVEKİLİ METİN KÜLÜNK’E SUİKAST GİRŞİMİ..

AB Türkiye arasındaki sorunların yakın bir zamnda çözüleceğini ön gören, Ortadoğulu halkların daha büyük siyasal birliklere giderek bölgede terörün ve ırkçılığın kökünün kazınacağı.. vb. yüzlerce isabetli belirlemelri ile kamuoyunun tanıdığı Ak Parti Eski Milletvekili Külünk’e Suikast için keşif yapıldığı ortaya çıktı..
Bu haber 2018-10-05 21:32:56 eklenmiş ve 1739 kez görüntülenmiştir.

 

AK PARTİ ESKİ MİLLETVEKİLİ  METİN KÜLÜNK’E SUİKAST GİRŞİMİ..

 

AB Türkiye arasındaki sorunların yakın bir zamnda çözüleceğini ön gören, Ortadoğulu halkların daha büyük siyasal birliklere giderek bölgede terörün ve ırkçılığın kökünün kazınacağı.. vb. yüzlerce  isabetli belirlemelri ile kamuoyunun tanıdığı Ak Parti Eski Milletvekili Külünk’e Suikast için keşif yapıldığı ortaya çıktı..

 

AK Parti eski İstanbul Milletvekili Metin Külünk'ün evinin kar maskeli ve silahlı şahıslar tarafından gözetlendiği ortaya çıktı. Kamera görüntülerinde Külünk'ün evine gelen eli silahlı 3 kişinin 40 dakika keşif yapması akıllara suikast ihtimalini getirdi.

AK Parti eski İstanbul Milletvekili Metin Külünk'ün evinin bulunduğu apartmanın maskeli kişiler tarafından izlendiği ortaya çıktı. Kamera kayıtlarına göre, Üsküdar'da bulunan eve gelen eli silahlı üç kişi 40 dakika keşif yapıyor. İki şahıs, binaya girmeye hazırlanırken bir apartman sakininin çıkması üzerine kaçıyor.

 

KAR MASKELİ SİLAHLI ŞAHISLAR AK PARTİLİ ESKİ VEKİLİN EVİNE GİRMEYE ÇALIŞTI

 

AK Parti eski İstanbul Milletvekili Metin Külünk'ün evinin kar maskeli ve silahlı şahıslar tarafından gözetlendiği ortaya çıktı. Güvenlik kamera kayıtlarından, etrafı kolaçan ettikten sonra araçtan inen eli silahlı 2 şahsın binaya girmeye hazırlanırken bir apartman sakininin çıkması üzerine kaçtıkları belirlendi. Şahısların profesyonel hareketleri olayın hırsızlık olmadığını gösteriyor.

 

AK Partili Eski Vekil Külünk'ün Evinin Silahlı 3 Kişi Tarafından Gözetlendiği Ortaya Çıktı

AK Parti eski İstanbul Milletvekili Metin Külünk

 

EVİNİN ÖNÜNDE DAKİKALARCA KEŞİF YAPTILAR

 

Alınan bilgiye göre, içerisinde 3 kişinin bulunduğu Volkswagen Polo marka araç saat 20.30 sıralarında Külünk'ün Üsküdar'da evinin bulunduğu sokağa geldi. Sokakta birkaç tur atan şahıslar daha sonra araçtan inerek Külünk'ün evini gözetledi. Yeniden araca binen şahıslar, aracı evine önüne yanaştırdı. Şahısların, aracın yönünü kaçış istikametine göre ayarlaması da dikkat çekti.

AK Partili Eski Vekil Külünk'ün Evinin Silahlı 3 Kişi Tarafından Gözetlendiği Ortaya Çıktı

APARTMAN SAKİNLERİNİ GÖRÜNCE PANİKLEYİP UZAKLAŞTILAR

 

Yaklaşık 40 dakika boyunca evin etrafında dolanan şahıslardan ikisi etrafı kolaçan ettikten sonra kar maskeleriyle araçtan indi. Bu sırada şahıslar, kolay kaçabilmek için aracın her iki kapısını da açık bıraktı. Güvenlik kamera kayıtlarına göre saat bu sırada 21.40'ı gösteriyordu. Birinin elinde silah olduğu anlaşılan şahıslar binaya doğru ilerledikleri sırada bir apartman sakininin kendilerine doğru geldiğini fark etti. Panikleyen şahıslar daha sonra araca binerek olay yerinden uzaklaştı.

 

AK Partili Eski Vekil Külünk'ün Evinin Silahlı 3 Kişi Tarafından Gözetlendiği Ortaya Çıktı

HIRSIZLIK OLAYI OLMADIĞI İHTİMALİ YÜKSEK

 

Yenişafak'ta yer alan habere göre; söz konusu olayın herkesin ayakta olduğu ve bütün dairelerin ışığının yandığı akşam saatlerinde yaşanması, şahısların kar maskeli ve profesyonel hareket etmesi bunun, basit bir hırsızlık olayı olmadığı ihtimalini güçlendirdi.

 

EMNİYET'İN SORUŞTURMA VE İNCELEMESİ SÜRÜYOR

 

14 Eylül'de güvenlik kamera kayıtlarına giren olaya ilişkin Emniyet'in soruşturma ve incelemesinin sürdüğü öğrenildi. Görüntülerden araçta bulunan üç kişinin kimlik tespiti üzerinde çalışıldığı, henüz şahıslara ulaşılamadığı bildirildi. Evi gözetlendiği ortaya çıkan AK Partili Metin Külünk'ün herhangi bir resmi korumasının olmadığı belirtildi.

ETİKETLER : AK PARTİ ESKİ MİLLETVEKİLİ METİN KÜLÜNK’E SUİKAST GİRŞİMİ..
Diğer İstanbul haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA