Iğdır Belediyesinden Kuaförlere Teşekkür Belgesi

Başkan Yikit, Iğdır Berberler ve Kuaförler Derneği Başkanı Gökmen Kaya ile birlikte projeye katılarak destek veren tüm berber ve kuaförleri kendi iş yerlerinde ziyaret etti
Bu haber 2018-09-29 16:34:42 eklenmiş ve 1564 kez görüntülenmiştir.

Haber: Murat AKKUŞ-Iğdır

Iğdır merkez mahallelerin de ücretsiz saç kesimi yapan kuaförlere, Iğdır Belediye Başkanı Murat Yikit tarafından teşekkür belgesi verildi.

Okulların açılmasına kısa bir süre kala Iğdır Belediyesi’nin hazırlayıp, Iğdır Berberler Ve Kuaförler Derneği’nin destekleriyle yapılan sosyal sorumluluk projesine katılan kuaför ve berberlere, projeye olan destek ve katkılarından dolayı Iğdır Belediye Başkanı Murat Yikit tarafından teşekkür belgesi verildi. Yuakrıdaki fotoğrafta Nesrin Budak Güzellik Merkezi ve Kuaför Salonu sahibi Nesrin Budak teşekkür belgesini alırken görülüyor.

Başkan Yikit, Iğdır Berberler ve Kuaförler Derneği Başkanı Gökmen Kaya ile birlikte projeye katılarak destek veren tüm berber ve kuaförleri kendi iş yerlerinde ziyaret etti. Ziyaretler sırasında kısa bir açıklama yapan Yikit;” Okulların açılmadan önce kuaför Ayşegül Mang Yaşar tarafından böyle bir sosyal sorumluluk teklif edilmişti. Iğdır Berberler Ve Kuaförler Derneğimize bağlı kuaför ve berberlerimiz de projenin hayata geçmesi noktasında oldukça emek harcadılar. Bugün kendilerini ziyaret ederek teşekkür etmek istedik. Biz Iğdır Belediyesi olarak bu tür projelere her zaman destek vermeye, bunları hayata geçirmeye hazırız. Bu yapılan sosyal sorumluluk projesinin halkımızda çok olumlu karşılık bulması da bizi ayrıca mutlu etti. Umuyoruz ki bu projeyi, Iğdır Berberler Ve Kuaförler Derneği ile birlikte daha geniş çaplı şekilde sürekli hale getireceğiz. Ben tekrardan öncelikle bu sosyal sorumluluk projemizin fikir sahibi Ayşegül Mang Yaşar ile Iğdır Berberler Ve Kuaförler Derneği çatısı altında projeye destek veren tüm kuaför ve berberlerimize teşekkür ediyorum.” Dedi.

Yılların emektar erkek kuaförü Cesim Keser'de teşekkür belgesi alanlar arasındaydı...






 

ETİKETLER :
Diğer Kultur-Sanat-Yasam haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA