TÜRKİYE ve RUSYA DÜNYANIN KANSOREJEN OLMUŞ BAĞIRSAKLARINI TEMİZLİYORLAR..

TÜRKİYE ve RUSYA DÜNYANIN KANSOREJEN OLMUŞ BAĞIRSAKLARINI TEMİZLİYORLAR..
Bu haber 2018-09-20 07:41:42 eklenmiş ve 1130 kez görüntülenmiştir.

 

TÜRKİYE ve RUSYA DÜNYANIN KANSOREJEN OLMUŞ BAĞIRSAKLARINI TEMİZLİYORLAR..

 

Dünyamız son iki yüzyıldır Küresel soykırımcı firmalar tarafından kanser mikrobu gibi sarılmış. 20-21 yüzyılda dünyanın ileri gelen Çarlık –Osmanlı, Avrupa, Asya, Çin-İran vb.  kraliyet aile ve sülaleleri, önde gelen Kennedy gibi siyasetçileri, firma, sanatçı, bilim adamı  gibi düşürmede  büyük yol alan küresel katil firmalar, en son japonyada patlattıkları iki atom bombası ile dünyayı tamamıyla esir aldılar.

 

Dünyanın önde gelen kraliyet aile ve sülalelerinin düşürülmesinin ardından sıra milletleri ulusları düşürmeye, soykırıma ve esarete-köleliğe almaya geldi. Bunun için bütün dünyayı soykırıma uğratma, köleleştirme ve düşürmek için korsan terör devleti İsrail inşa edildi. Evangalizm-Fetö-Mon vb. tarikat ve terör yapılanmalarında açıkça görüldüğü gibi dünyaya kıyameti dayattılar.

 

Küresel katil firmalar kıtaları ve milletleri yönetme, düşürmede pilot coğrafyanın tarih boyunca Mezopotamya-Kürdistan olduğunu anlar anlamaz bu coğrafyanın bel kemiği Kürtleri tarihten silmeyi en büyük proje olarak önlerine koydular. Osmanlının yıkılışını asla hazmedemeyen, Osmanlı ve çarlığa asla ihanet etmeyen ve kurdurulan uydu-uyduruk diktatör ajan devletleri asla kabul etmeyen ve asla pes etmeyen Kürtleri ve Kürdistan’ı Mezopotamya ve Ön Asyayı-Ortadoğu’yu hedef pilot bölge olarak seçtiler. Kürtleri tarihten silmek, geriye kalan halkları köleleştirmek içinde bu coğrafyaya uydu-uyduruk, sahte suni sınırlarla çevrelenmiş devletler, diktatörlükleri harekete geçirdiler.  Günümüzde ise terör ordu ve örgütleri, kripto aile ve firmalarla; biyolojik ve genom silahlarla tüm alalara yayılmış, bütün dünya insanlığı hedef haline getirilmiş bulunmaktadır..

 

Kürtler düşmemesi verilen destansı mücadele eski tc gibi diktatör ajanvari tüm devlet yapılanmalarını yıkıma uğratırken, küresel katilleri dünya genelinde deşifre ederken, Türkiye ve Rusya gibi Çin başta olmak üzere Asya ve Afrika halklarının da destek verdiği, bütün dünya insanlığına yol gösteren çağımızın en devrimci devlet ve halklarının da ortaya çıkmasını sağladılar.

 

Türkiye-Rusya-İran bir taraftan üçlü zirvelerle Suriye ve bütün Mezopotamyada Abd-israil siyonizminin yayılmasını önlemde büyük bir yol alırken, diğer yandan Türkiye  yüzyıllardır derinden içine sinmiş bulunan kripto aile ve firmaları tesbit ve temizlemede giderek profesyonelleşmeye başladı…

 

Rusya-Türkiye İdlipte Abd- israilin oyunlarını bozarken, Siyonist israilin oyunları sonucu Türkiye ekonomik anlamda çökertilmeye çalışılırken, bir Rus uçakı düşürüldü, 15 şehit verdiler, Suriyenin birçok yeri füzelerle vurulmaya çalışıldı. İçerde ise Roketsan ve Aselsana sızan 900 kripto fetöcü tesbit edildi (x1). Bir başka ifade ile 1. Ve 2. Dünya savaşının finali olan 3. Dünya savaşı Mezopotamya da son hız sürüyor.  Dört koldan yapılan siyonist saldırıya karşı, Rusya-Türkiye-İran bütün ezberleri bozuyorlar.

 

ASKERİ ZAFERLER  SİYASİ ZAFERLERLE SAĞLAMA ALINMALIDIR. ORTADOĞU-MEZOPOTAMYADA YENİDEN SİYASAL YAILANMA ŞART.

 

Tarihin yeniden tekerrür etmemsi için Rusya-Çin, Türkiye ve İran  “Türkiye-İran, Irak-Suriye’yi bir bütün olarak ele alan ırk-mezhep, dil-din  üstü, sahte suni sınırların olmadığı yeniden bir siyasal yapılanmaya götürülmeleri tarihi bir zorunluluktur.

 

 Bu siyasal yapılanmaya gitmeye ise tek başına hiçbir ülke ve halkın gücü yetmez. Türkiye Kürt sorunu söz konusu olduğunda komadan çıkan yeni bir hasta gibi hala bilinci kapalı. Afrin deki askeri zaferi siyasi ve kültürel zafere dönüştüremedi. Rusya ise TR’nin Kürt sorununda içine girdiği eksik ve aksaklıkları tam çözecek yeti ve yetenekten hala yoksun. Türkiye, Afrindeki askeri zaferini Kürt dili-edebiyatı ve kültürüne katkı yaparak taçlandırma ve kalıcı hale getirme yerine  tersi bir tutum içine girerek abd-israil siyonizminin Kürtleri kullanmasına ablukaya almasına hizmet edecek geri bir tutuma girerek asimilasyon kokan bir tutuma kaydı. Musul –Kerkük gibi kadim Kürt şehirlerinede Sürekli Tükmen vurgusuyla sanki Kürtler-türkmenler birbirlerinin düşmanlarıymış gibi ırkçı tutumlarla alan kaybını derinleştiriyor. Ki Diyarbkır gibi kadim kürt şehirlerinin demografik yapısının yarısına yakını türkmen nüfusudur. Kürtlerle iç içe geçmiştir…  Rusya ise bu gerici tutumu göreme ve çözmede hala bilimsellikten uzaktır.

 

Bir başka ifade ile Osmanlının yıkılışının ardından kurdurulan uydu-uyduruk diktatörlüklerin Kürtleri inkarı, soykırım ve asimilasyon politikası bütün dünyayı patlatacak, terörün –terörizmin yeşerdiği ana damardır. Bu da yukarda vurguladığımız gibi dört devletin yeniden bir siyasal yapılanmaya gitmesiyle çözüme kavuşacak bir olgudur. Kürt halkının terör ordu ve örgütlerinin, marijinal sol-sekter örgütlerin tasallutundan kurtarılması ve özgür iradeleri ile harket etmeleri sağlanmadıkça abd-israil siyonizminin bölgedeki oyunları artarak sürecektir.. Abd-İsrail siyonizminin kürdistandaki konumları dünyadaki temel konumlarını belirleyen ana etken olacaktır.. Özet olarak askeri çözümler geçicidir. Asıl olan bilimsel, siyasi-diplomatik çözümlerdir. Rusya ve Çin ortadoğuyu yüzyıllardır kasıp kavuran Siyonist-soykırımcı terör dalgasının Asyada yeşermesini ve kendilerini vurmasını istemiyorsa yukarda vurguladığımız siyasal çözümü  çok iyi analiz etmeleri gerekmektedir. Vurguladığımız siyasal çözümü hayata geçirmede Rusya ve Çin’inin desteği olmadıkça..  bölge devletlerinin hiçbirinin tek başına çözmeye gücü yetmez. Bu da alanı abd-israil siyonizminin oyunlarını sergiledikleri bir konuma getirmekten başka bir sonuç doğurmaz..

 

 

 

NOT -x1,

TR’DEKİ KRİPTOLARIN TESBİTİ ETKİSİZ HALE GETİRİLMESİNDE 15 TEMMUZ DÖNÜM NOKTASI OLDU…

 

15 Temmuz darbe girişiminin ardından FETÖ'nün devletin mahrem birimleri olan askeriye, emniyet, istihbarat, yargı başta olmak üzere sızdıkları tüm kurumlara yönelik kapsamlı soruşturmalar başlatılmıştı. Yürütülen soruşturmalarla örgütün sızdıkları kurumların haritaları ortaya çıkarılmış, adli ve idari işlemler sonucu örgütle bağlantısı tespit edilen binlerce kişi ihraç edilmişti. ROKETSAN'da 'Güdümlü füze' biriminde şef mühendis olarak görevli kripto isimlerden Şemsettin E.'nin itiraflarının ardından soruşturma derinleştirildi. ASELSAN'da 900 kripto tespit edildi.

 

 

 

ETİKETLER : TÜRKİYE ve RUSYA DÜNYANIN KANSOREJEN OLMUŞ BAĞIRSAKLARINI TEMİZLİYORLAR..
Diğer Kurdistan haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA