MEB YARDIMCI DERS KİTAPLARI AYKUT BASIMDAN…

Milli Eğitim Bakanlığının 2018-19 eğitim öğretim yılının Türkiye geneli ilk öğretim ve liselerde okutulan yardımcı ders kitaplarını bu yıl Aykut Basım ve Yayncılık Firması tarafından basıldı.
Bu haber 2018-09-10 19:09:18 eklenmiş ve 3753 kez görüntülenmiştir.

 

MEB YARDIMCI DERS KİTAPLARI AYKUT BASIMDAN…

 

Matbaa ve basım sektöründe Türkiyenin önde gelen ulusal firmalarından olan Aykut Basım Yayın Matbaa firması ulusal çaplı işlere ve projelere imza atan Türkiye’nin en büyük basım yayın ve matbaalarından bir firma.

 

Milli Eğitim Bakanlığının 2018-19 eğitim öğretim yılının Türkiye geneli ilk öğretim ve liselerde okutulan yardımcı ders kitaplarını bu yıl Aykut Basım ve Yayncılık Firması tarafından basıldı.

 

Zarfsan gibi dev şirketlerinde bünyesinde yer aldığı Aykut Şirketler Gurubunun bünyesinde faaliyet gösteren Aykut Basım Ve Yayıncılık firması basım ve matbaa sektöründe Türkiyenin ulusal anlamda önde gelen en sayılı firmalarından biri.

 Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar ve iç mekan

Yüzlerce çalışanın bünyesinde istihdam edildiği firma, kaliteli, hızlı güvenli bir şekilde mal ve hizmet üreten bir firma olduğundan… Bu yılın Türkiye geneli MEB Yrd. Ders Kitaplarının da basıldığı adres oldu.

 

Aykut Basım, her yıl yeni teknolojilere yaptığı yatırımlarla, günün gereksinmlerini karşılayan en son modern makine parkuruyla matbaa sektöründe Türkiye’nin en büyük firmalarından biri.

 

Hertür dergi,  kitap, İnsert,  Katalog, bröşür, afiş, en üst kapasite ve kalitede son teknoloji kullanılarak  üretim yapılmaktadır.

 

 AYKUT BASIM YAYIM ve MATBAACILIK TIKLAYINIZ...

 

 


AYTEKİN KAYA KİMDİR..

Ardahan'da 9 çocuklu bir ailenin en küçüğü olarak dünyaya gelen Kaya,  günümüzde Aykut Şirketler Grubu Türkiyenin önde gelen basım yayım, matbaacılık firmalarından birini ortyaya çıkaran bir beyin, bir CEO.

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, oturuyor ve iç mekan

Firma onlarca ülkeye ihracat yapmasının yanı sıra yüzlerce insanı da istihdam etmektedir. MEB Kitapları gibi ulusal çaplı işleri yapan, ulusal çaplı projelere imza atan sayılı firmalardan biri.  Aykut Basım, Yayın, Matbaacılık firmasının yanı sıra; 1989 yılında Cağaloğlu'nun kağıt piyasasında şirketleşen Zarfsan ve Selsan gibi dev firmaları da alarak bünyesine katan Aykut Şirketler Grubu , Basım, Yayın ve Matbaacılık sektöründe ülkemizin en büyük firmalrından biri. Türkiye’nin en önemli bankalarının, telekom kuruluşlarının, bakanlıkların, kamu, özel-tüzel firma ve bireylerin zarf ve faturalarını,  Türkiye’deki zarf ve ekstralarını basarak piyasanın %70’ne hâkim durumdadır.

 

AYKUT ŞİRKETLER GURUBU, SİVİL TOPLUM ve STK ALANINA DA EN DUYARLI FİRMALRDAN BİRİ..

Firmanın sahibi ve Kurucusu Aytekin Kaya iş dünyası alanında ulusal-uluslar arası başarılara imza atan bir iş adamı olmasının yanı sıra toplumsal alana da katkılarıyla ön plana çıkan bir isim. eğitime, öğrencilere katkıdan stk alanına katkıya  iş dünyasının en duyarlı temsilcilerinden biri. 2010 yılında kurulan Ardahan Dernekler Federasyonuna en büyük katkıyı yapan, bölgemizde stk olayının sağlam temellerde rayına oturması için hayati önemde destek sunan  iş adamlarının başında geldi.

Mütevazi bir kişiliğe sahip olan Kaya, toplumsal alana yaptığı katkılarının bilinmesini pek istemediğinden toplumsal alana stk (sivil toplum örgütleri-kurumları) alanına da sesiz sedasız destek sunan iş adamlarmızın başında gelmektedir.

 

ŞİRKETİN GENEL MÜDÜRÜ İKİ DÖNEM ARDAHAN DERNEKLER FEDERASYONUNUN GENEL SEKRETERLİĞİNİ YAPTI…

 Görüntünün olası içeriği: Özkan Karakaya, oturuyor, laptop ve iç mekan

Aykut Basım’ın genel müdürü Fedai öztürk,  sendikacılık  sektöründe 80-90 yıllardan 2000’li yıllara kadar Türkiye sendikal hareketinin en önemli beyinlerinden biri. Öztürk, uzun yıllar boyunca Türkiye sendikal hareketinde konfederasyonların temsilcisi olarak hem ülke içinde hemde Avrupa’da sendikal hareketi temsil eden ülkizin yetiştirdiği en önemli değerlerden, beyinlerden biri.  Ve bölgemiz STK ve federasyonlaşma döneminde iş yoğunluğuna rağmen iki dönem Ardahan Dernekler Federasyonunun da genel sekreterliğini yaparak Aykut Şirketler Gurubunun toplumsal alana ne kadar duyarlı olduğunu da ortaya koyan bir örnek oldu. Öztürkün genel sekreterlik yaptığı dönemde Ardahan Dernekler Federasyonu iş adamı Aytekin Kaya’nın sunduğu destekle  Ardahan’ın en öenmli gücü ve STK’sı konumuna yükselmişti…

 

HABERİN FOTO GALERİSİ TIKLAYINIZ...

 

ETİKETLER : MEB YARDIMCI DERS KİTAPLARI AYKUT BASIMDAN…
Diğer İs Dünyası haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA