BİLİNMEYEN SİLAHLARLA KÜRDİSTANDA CANLI YAŞAMI YOK EDİYORLAR…

Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde kayalıklardan atlayan yaklaşık 200 koyun ve keçi telef oldu. 100 kadar hayvan da mahsur kaldığı kayalıklarda köylüler tarafından kurtarıldılar.
Bu haber 2018-08-29 18:23:19 eklenmiş ve 1253 kez görüntülenmiştir.

 

BİLİNMEYEN  SİLAHLARLA KÜRDİSTANDA CANLI YAŞAMI YOK EDİYORLAR…

 

Kürdistanda dünyada eşi benzeri olmayan olaylar meydana geliyor. Kendi kendine yanan evler, kaçırılıp öldürülen kaybedilen çocuklar, siyonistlerin kripto kürt oluşturmak için urfa vb kürt illerinde, hastahanelrinde doğum yapmaları,  ve son yıllarda ise hayvanlar sürüler halinde uçurumlardan atlayarak intihar etmeye başladılar.

 

Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde kayalıklardan atlayan  yaklaşık 200 koyun ve keçi telef oldu. 100 kadar hayvan da mahsur kaldığı kayalıklarda köylüler tarafından kurtarıldılar.

 

Kürdistanda son yıllarda sık-sık meydana gelen hayvanların uçurumlardan atalayarak  intihar etmeleri bilinmeyen gizli silahların insan-hayvan farketmeksizin Kürdistanda bütün canlı yaşamı yok etmeye yönelik geliştirildiğini ortaya koymaktadır…

 

Şırnak Beytüşşebap ilçesi Bolağaç köyü kırsalında 2 çoban tarafından yaklaşık 300 keçi ve koyun kayalık alana otlatmak için götürüldü. Hayvanlardan bazıları kayalık alanda atlaması üzerine diğer keçi ve koyunlarda onları takip ederek kayalıklardan atladı.

KAYALIKLARDA MAHSUR KALAN 100 KEÇİ KURTARILDI

 

Olayın yaşanmasıyla çobanlar köylülere bilgi vererek yardım istedi. Hayvanların düştüğü alana gelen köylüler, 200 keçi ve koyunun telef olduğunu gördü. Kayalıklarda mahsur kalan 100 keçi ve koyun ise köylülerin çabaları sonucu kurtarıldı.

 

.

 

ETİKETLER : BİLİNMEYEN SİLAHLARLA KÜRDİSTANDA CANLI YAŞAMI YOK EDİYORLAR…
Diğer Kurdistan haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA