Sosyal Medyada PKK/YPG Propagandası Yapan 2 Kişiye Cezaevi Yolu Göründü

Adeta bir suç makinesi gibi çalışan Özel ve Yolcu’nun PKK elebaşı Öcalan için yapılan yasa dışı yürüyüşlerde de yer aldıkları fotoğraflar meydana çıktı
Bu haber 2018-08-24 15:16:40 eklenmiş ve 2370 kez görüntülenmiştir.


Iğdır’ın Aralık ilçesine bağlı Kırçiçeği köyünden Arat Özel (26) ile Cevzet Yolcu (28) sosyal medyada yasadışı örgütün propagandasını yaptıkları gerekçesiyle haklarında adli işlem başlatıldı.

Yıllardır BTÖ PKK saflarında Türkiye Cumhuriyetine başkaldıran Arat Özel’in kardeşi Osman Özel iki ay önce güvenlik güçleriyle girdiği çatışmada ölü ele geçirilmişti. Bölücü terör örgütü üyelerine taziye çadırı kurmanın yasak olmasına rağmen Cevzet Yolcu ile Arat Özel köyde taziye çadırı kurarak, Osman Özel’in fotoğrafını asıp örgüt propagandası yaptıkları belirtildi.Köye giden jandarma çadırı derhal kaldırdığı belirtildi.

Şahısların sosyal medya üzerinden de sürekli terör örgütleri PKK veYPG lehine propaganda yaptıkları ortaya çıktı. Bu yüzden de haklarında dava açıldığı da tespit edildi. Adeta bir suç makinesi gibi çalışan Özel ve Yolcu’nun PKK elebaşı Öcalan için yapılan yasa dışı yürüyüşlerde de yer aldıkları fotoğraflar meydana çıktı.

 

 

 

 

 

 

 

ETİKETLER :
Diğer Genel-Güncel haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA