ÇELİK ve MORKOÇ AİLELRİNİN ACISINI BİNLERCE HEMŞERİMİZ PAYLAŞTILAR…

Arife günü Ardahanlılar açısından acılı geçen bir gün oldu. Bugünü ve Ardahanlılar açısından yaşanan toplumsal olayları olayları sizler için bir araya getirdik.
Bu haber 2018-08-24 05:12:57 eklenmiş ve 2750 kez görüntülenmiştir.

 

ÇELİK ve MORKOÇ AİLELRİNİN ACISINI BİNLERCE HEMŞERİMİZ PAYLAŞTILAR…

 

Arife günü Ardahanlılar açısından acılı geçen bir gün oldu.  Bugünü ve Ardahanlılar açısından yaşanan toplumsal olayları olayları sizler için bir araya getirdik. 


Ardahan Dağcı (Tikkoş) Köyünden Hasan Morkoç’un torunu 20’li yaşlarda bir genç kardeşimiz tatilde iken iç kanama sonucu şüpheli bir ölümle hayatını kaybeti. Dudulluda kaldırlan cenazeye binlerce hemşerimiz katılarak taziyelerini sundular.  Tikkoş dernek başkanı Erol Yıldız tikoşlu bir gencin şüpheli ölümü üzerine tüm Dağcı köyü halkına başsağlığı mesajı dilerken,  adli tıp raporları açıklanmadan gencimizin kesin ölüm nedeni hakkında bir şey söylemek şu aşamada  güç diyerek  genç yaşta bu yönlü ölümlerin herkesi derinden üzdüğünü ifade ettiler.

 

Beykoz’da ise iş-stk dünyamızın önde gelen temsilcilerinden Bayram Çelik, Özkan Çelik, Vural Çelik’in amcaları hakkın rahmetine kavuştu.  İş-STK dünyamız, Beykozlular,  dernek başkanları ( Çalabaş Dernek Bşk. Akın Gökçe, Nebioğlu Bşk. Refik Süt,  Panig Dernek Bşk.Memet Yıldız ve yönetimi, Hacıali Dernek bşk Yaşar Gökdemir) ve yönetimleri , Ardahanlılar cenaze törenine yoğun bir katılım oldu. 

 

 

HABERİN FOTO GALERİSİ TIKLAYINIZ...

 

 

 

PANİG DERNEĞİ BU CENAZEDE DE ORTAYA KOYDUĞU HİZMETLERİYLE ÖNE ÇIKTI…

İstanbul Anadolu Yakasında Ardahan Dernekleri içinde STK ruhuna en uygun yapılanmasıyla il, ilçe ve federasyonların dahi STK alanında eline su dökemediği en kişilikli, en kimlikli derneklerimizin başında Panig derneği gelmektedir. Ve İstanbul Anadolu Yakasında Ardahan dernekleri içinde ilk defa derneğe  yer alan bir dernek olarak birçok ilke imza atdı. Bazen bir yoksulun cenazesini kaldırırlarken, bazen bir Suriyeliye hizmet sunarlarken, bazen bir düğüne insanları taşırlarken… hizmetleriyle öne çıkan dernek her cenazede olduğu gibi Çeliklerin Cenazesinde de Boydan boya kurduğu çadırlarla yemek hizmetleriyle. Gelen hemşerilerimizi karşılamasıyla yine herkes ve herkesimden en çok takdir alan bir dernek oldu.  Bayram Çelik ve Çelik Aileside STK alanında duyarlı bir aile olduğundan birçok STK cenazede hazır bulundu.

 

PANİG DERNEĞİ ve PANİGLİLERE 2. DERİN OPERASYON…

 

Bilindiği gibi geçen yıllarda Panig derneği derneklerine araç almış, bu araç ihtiyaç sahibi herkesin emrinde toplumsal alana hizmet veren bir fenomen olmuştu. Cenazelerden düğünlere herkesin kullandığı faydalandığı bir araçtı. Ve araç ansızın birgece faili meçhul bir şekilde yakıldı.

Panig Derneğinin ciddi bir STK olarak hergeçen gün yükselmesi ülkemizde, yaşadığımız yerlerde güçlü STK istemeyen çeteleri yine harekata geçirdi. Bu yılda menfur bir olaya daha imza attılar. Geçen ay Beykoz’da meydana gelen karanlık çetelerin tezgahladığı bir gasp-tecavüz vakasıyla, menfur bir olayla Paniglilere, birbirine yakın akraba guruplara, Ardahanlı reşit olmamış  genç çocuklar kullanılarak büyük bir darbe daha vurulmaya çalışıldı. Olay mahkeme sürecinde olduğu için fazla bir şey şu aşamda söyleyemiyoruz  ama olayın meydana geliş şekline baktığımızda Panig Derneğinin arabasını kimler hangi çete yaktıysa bu son olayı da daha iyi tezgahlayarak Beykoz’da ki Ardahan Toplumunu , Paniglileri ve Beykozluları daha ustaca vurmaya çalıştıkları ortada… Panig Yönetimi bu olayın sıradan bir olay olmadığını, organize bir çete işi olduğunu düşündüklerini… Emniyet güçlerinin daha reşit olmamış çocukları kullanarak toplumsal huzuru ve ahlakı bozmaya yönelik bu olayın perde arkasını ortaya çıkarmalarını  istiyerek bu olayda Ardahan özelinde bir bütün olarak Beykozlulara operasyon yapıldığını ifade ettiler… (not bu konuda daha geniş haber-analiz  ilerleyen süreçte  yapılacaktır)

 

Doğu Medya-Haber Merkezi…

ETİKETLER : Arife günü Ardahanlılar açısından acılı geçen bir gün oldu. Bugünü ve Ardahanlılar açısından yaşanan toplumsal olayları olayları sizler için bir araya getirdik.
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA