İYİ PARTİ, CHP'NİN SAĞ VERİSYONU ve TAM BİR PROJE PARTİ...

İYİ Parti 2. Olağanüstü Kongresi'nde Akşeneri Konuştu. Konuşmalarını tahlil ettiğimizde bu partinin solculuk-halkçılık sosuyla soslanan proje Parti CHP'nin günümüzdeki sağcılık sosu ile soslanan sağ verisyonu bir proje parti olarak kurulduğu, Akşenerin konuşmalarında net ortaya çıkmaktadır.
Bu haber 2018-08-12 11:03:27 eklenmiş ve 1510 kez görüntülenmiştir.

 

İYİ PARTİ, CHP'NİN SAĞ VERİSYONU ve TAM BİR PROJE PARTİ...

 

İYİ Parti 2. Olağanüstü Kongresi'nde  Akşeneri Konuştu. Konuşmalarını tahlil ettiğimizde  bu partinin solculuk-halkçılık sosuyla soslanan proje Parti CHP'nin günümüzdeki sağcılık sosu ile soslanan sağ verisyonu bir proje parti olarak kurulduğu, Akşenerin konuşmalarında net ortaya çıkmaktadır.

 

İyi Partinin tam  bir proje parti olduğunu, yüzyıl önce Osmanlıyı yıkanların, cebberut diktatör TC'yi kuranların bir başka deyişle siyonist ihanetçilerin Türkiye halklarını aptal yerine koyarak hala Türkiye ve Türkiye halklarını dizayn edebileceklerini zan eden siyonistlerin perde arkasında olduğu, CHP nin solculuk yanının sağcılık sosuyla soslanan bir proje parti, bir yapılanma olduğu kendiliğinden ortaya çıkmaktadır.

 

  Akşenerinde CHP ve TC kurucu kadroları gibi 5000 yıllık Türk Devlet geleneğinden bahsetmesi Tüğrkiye'nin sadece Türklerin devleti olduğu gibi bir algıyı yutturmaya çalışması şifrelerini çözdüğümüzde:

---Türkler Orta Asyadan geldi bu topraklara ait değiller, Tekrardan geldikleri yere gönderilmeleri lazım... Yönündeki düşünceleri bilinç altına yerleştirerek Mezopotamya ve Anadoluda ki tüm Türkleri hedefe koymaktadır.

 

--- Türk, Türkçülük Turancılık kavramları ile Millattan Önceki Medniyetlerden, Roma-Bizans, Osmanlı, Selçuklu; Hıristiyanlık ve Müslümanlığın tarih boyunca bir bileşkesi olan Anadolu ve Mezopotamya halklarını tek tipe indirgeyerek resmen  Türkiye'nin dibine dinamit koymaktadır ki zaten TC'yi kuran, kurtuluş savaşını veren kadroları yok eden CHP zihniyetinin de yüzyıldır yaptığı buydu...

 

Küresel Katil Firmaların, siyonistlerin derin projesi olan Türkiye projesi bir başka deyişle çaktırmadan Türkü-Ye, Kürdü-Ye, Malı-Ye ... Ye, ye bitir siyonist projesini hala 80 milyon vatandaşı aptal yerine koyarak  yedirmeye çalışıyorlar...

 

Ak Parti'de  tek devlet, tek millet, tek bayrak diyor farkı ne diye bağırdığınızı duymaktayım, açıklayalım:  Ak Parti bir ırk partisi değil, tarihi miras ve misyonuna sahip çıkan, bir medeniyet harelketi ve partisidir. Bu cihanşumul yapısından dolayı bırakın kürdü türkü hiristiyan-müslüman  rum ve ermenilerinde kendeilerini rahatlıkla içinde bulduğu Osmanlı-İslam medeniyetinin en harikulade bir örneği.

 

Tek devlet, tek millet, tek bayrak'la kastı Çin'in sınırlarından Afrikanın derinliklerine  İslam coğrafyası başta olmak üzere mazlum halkların, milletlerin, dil-din-ırk, inanç ayırımı gözetmeksizin hepsini kapsayan bir medniyet hareketidir. Dünya 5'ten büyüktür diyerek dünyayla oynayan küresel katil firmaların çanlarına ot tıkayarak yüzyıllardır dünyayla oynayan küresel soykırımcıları dünya genelinde deşifre ederek ; yeryüzünün en büyük devrimci hareketi olduğunu da ispatlamıştır.

 

---İyi Partinin çıkışı aynı zamanda atatürkçülük kisvesine bürünen pusuda bekleyen, atakürtçülük vb. soslamaları da besleyen.. aynen Türkiye kururluken CHP'nin ülkeyi ele geçirmesi ve soykırıma uğratması gibi günün birinde tekrardan darbe yaparak ülkeyi ele geçirme yönünde derin bir siyonist projedir.

 

Neden: Çünkü Türkiye sadece Türklerin, bir milletin, bir ırkın  değil, Türkiye sadece belli bir din ve mezhebe sahip olanların değil, Türkiye Roma, Bizans, Osmanlı, Günümüzdeki TR'ye kadar kökleri burada olan, tüm halk, kültür, ve medeniyetlerin hem bileşkesidir; hemde bütün halkların ana vatanıdır. Yukarda da değindiğimiz gibi Çin'in sınırlarından Afrikanın derinliklerine bütün halkları kapsayan bir medeniyettir. Türiyenin tarihi mirası ve misyonu budur...

 

--- Türkiye'nin adı değişmelidir. Yeni Türkiye'nin en acil imza atması gereken bu ülkenin bekası için, türkçülük, kürtçülük, ırkçılığın tarihe gömülmesi için, Anadolu ve mezopotamyalı tüm halklarının, Türklerin üzerinde dönen karabulutların ... Yanıltma ve kandırmalrın son bulması için...

TÜRKİ,YENİN ADI : BİRLEŞİK OSMANLI  CUMHURİYETİ YADA BENZER HERKESİ KAPSAYAN BİR ADLA DEĞİŞTİRİLMELİDİR.

 

AKŞENERİN KONUŞMASINDAN BİR PASAJ...

" Şöyle bir bakın;5000 yıllık Türk Devlet geleneğinin, arsız doymaz bir parti aparatına dönüştürülmesi, varlığımızı anlamlı kılmak için, yeterli değil mi? 1300 yıl önce, Orhun'da milletine hesap verebilen bir kağanımız vardı. Bozkırdan Anadolu'ya geldik.Doğuyu batıyı sentezleyen bir yüksek medeniyet inşa ettik.Yalnız doğuda değil, Mustafa Kemal ve arkadaşlarının kurduğu cumhuriyet, bütün dünyada birçok alanda öncü oldu.Kadın haklarından eğitime, güçler ayrılığından düzenli seçimlere.Şimdi bu koskoca medeniyeti, devlet birikimini, ilkel kabilelerin yönetim anlayışına, onun şefinin heveslerine mi kurban edeceğiz?"

 

 Yukarda ki konuşmasında Kadın çaktırmadan biz türkleri, kürtleri, lazları, rum-ermenileri..  ilkel kabileler; başkan Erdoğan'ı kabile şefi yapıyor. Eski türk medeniyeti filan da siyonist bir sos ve ustaca yedirmeye çalışıyor.

 

Bu siyonist sosu da  basit bir iki örnekle açıklayalım. Gariban Türkler Çin'in baskıları,  iklim koşulları vb. birçok nedenden Anadolu ve Mezopotamya'ya (Kürdistan'a ) geldiklerinde at sırtında göçebelerdi. Kırsal alanda kurulan çadırlarda yaşar, uygun fırsatta baskın gasp ve talanlarla hayata kalmaya çalışıyorlardı. Türklerin sıçrayışı insanlık tarihine damga vurmaları İslamiyet'i kabullenmeleri, Me-Lez-Gırt (kurdi, elimizi çabuk tutuk yetiştik manasında) -Malazgirt  zaferinde Kürtlerin bu Müslüman kardeşlerine sahip çıkıp Kürdistan'da Türkleri yok etmek için gelen Bizans keferelerini tarihe gömmeleriyle Anadolu ve Mezopotamya'da var oldular.  Bir başka deyişle Kürtlerin sahiplenişi olmasaydı Türkler bu coğrafyada var olmazlardı. Günümüzde Türki-Halya, dil kökenine inildiğinde hepsinin Mezopotamyanın üstün kültürü olduğu bir başka gerçek...

 

Müslüman Rum, Ermeni, Kürt-Türk'ün ortak zaferi olan Osmanlı ve İstanbul'un fethiyle de Anadolu ve Mezopotamya halkları insanlık tarihinin en büyük medeniyet hareketi olan Osmanlının Cihanşumul bir Devlet olmasını sağladılar, Osmanlı İstanbul'u alırken Allah-Allah diyenlerle, Meryem Meryem Diyenler omuz omuza savaşarak ...Zülüm rejmine dönüşen çüreyen Bizansı tarihten sildiler. Bu fetihin açtığı yoldan insanlık bugün uzay çağına geçmiş bulunmaktadır...

 

TC'nin kurulmasıyla birlikte son bir yüzyıldır siyonizm türk-türk ırkçılığını-turancılığı, kürtçülüğü, her tür ırkçılığı kullanarak  Osmanlı-İslam Medeniyetinin doğmaması için şeytanın aklına gelmeyen yöntemlerle Çin'in sınırlarından Afrikanın derinliklerine halklara, milletlere, ülkelere, coğrafyalara saldırılara geçmiş bulunmaktadır.

 

Türkü-Ye, Kürdü-Ye, Rum-u Ye, Ermeniyi -Ye, Mallarını, Canlarını Ye projeleri Ak Parti iktidarı ile çöpe atıldı.

 

Türkü-Ye projesi Ak Parti İktidarı ile "Birleşik Osmanlı Cumhuriyeti"ne  dönüşerek küresel katil firmaları, siyonistleri ve projelerini Çin'in sınırlarından Afrika'nın derinliklerine  deşifre etmeye yok etmeye başladı. Bu olay bir ırkın vb.nin zaferi değildir. Bu yeniden doğum özelde yüzyıldır soykırımcı ceberrut tc'ye karşı, genelde tüm dünya halklarını esir alan siyonizmin-küresel katillerin soykırımcıların dünya üzerindeki işgallerini bitirmiştir. Bu  savaş Kürt-Türk, Rum Ermeni Müslüman, Osmanlı (Türkiye), Çarlık (Rusya) ... Halkların ortak zaferidir. 

 

Siyoların meralleri, kemalleri uzayda kolonileşme dönemine geçen insanı çaktırmadan ırkçılıkla siyonistlerin uşağına çevirme çabaları artık komik kaçmaktadır...  Alt kimliklerimiz kürt-türk-laz-çerkez-rum-ermeni-rus-arap, yahudi... olabilir ama hepimizin bir üst kimliği var  "Birleşik Osmanlı Cumhuriyeti Vatandaşları",  "Rusya Birleşik Devletler Topluluğu Vatandaşları) ... 

 

Bir parti muhalefet olarak iktidara yürümek mi istiyor: Formülü vereyim. Türkü-Ye'yi "Birleşik Osmanlı Cumhuriyetine" ne çevirme milli muhalefeti ve tüzüğü ve kadrolarıyla ortaya çıkmalıdır. Ak Partiden iyi olduğunu ispatlamalıdır... Bu da proje iyi-kötü partilerle olmaz. Bütün Türkiye sathında yeni bir çalışma halkın ortak iradesi ile, halktan kadrolarla  olabilecek bir olgudur... Bu olguyu chp-ip,hdp vb. yapılarda gören varmı, yada bu partilerin dediklerimizi anlayacak zeka ve yetenekte kadroları var mı... Yok. Olmadığına göre CHP'nin sağ verisyonu iyi parti ve hepsi tarihin çöp sepetindeki yerlerini alacaklardır... Çünkü bu halk onlardan en az 300 yıl ileridedir...

 

 

İYİ PARTİ 2. OLAĞANÜSTÜ KPNGRESİ TIKLAYINIZ...

 

ETİKETLER : İYİ PARTİ CHP'NİN SAĞ VERİSYONU ve TAM BİR PROJE PARTİ...
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA