ABD'NİN POSTMODERN DARBESİ ve TÜRKİYE...

Günümüzde ki küresel kapitalist sistem nedeniyle dost-düşman kavramları birbirine karıştığı gibi, bir ülkenin bir diğerine saldırısının da sadece tank-top , sıcak-soğuk savaş yöntemleriyle olmadığı görülmektedir. Savaş çeşitlendiği gibi, hak-hukuk, adalet, insanlık, dost-düşman kavramları da birbirine karışmaya başladı.
Bu haber 2018-08-11 07:23:41 eklenmiş ve 1727 kez görüntülenmiştir.

 

ABD'NİN POSTMODERN DARBESİ  ve TÜRKİYE...

 

Günümüzde ki küresel kapitalist sistem nedeniyle dost-düşman kavramları birbirine karıştığı gibi, bir ülkenin bir diğerine saldırısının da sadece tank-top , sıcak-soğuk savaş yöntemleriyle olmadığı görülmektedir. Savaş çeşitlendiği gibi, hak-hukuk, adalet, insanlık, dost-düşman kavramları da birbirine karışmaya başladı.

 

Bunun ana nedeni yüzyıllardır dünyayı esir alan siyonist-kapitalist sermaye , vahşi kapatilaizm... ABD, israil ekseninde vucut bulan bu küresel kapitalizm çöküyor. Çökmeden önce dünyayı çökertme senaryoları ile son kozlarını oynuyor...

 

Türkiye ABD-İsrail eksenli büyük bir küresel saldıyla karşı karşıya. ABD'nin saldırısı sadece ekonomik olarak değil, askeri, siyasi, ekonomik... her alanda sürüyor. Binlerce KM ötelerden gelerek Suriye-IRak, Libya, Mısır bölgede devlet bırakmayarak hepsini yıkıma uğrattı.

 

İsrail ise, fiziki saldırı işgal-imha operasyonlarını açık-açık yaparken biyolojik-kimyasal, genom, toprak ve tohumla oynayarak... İsrail-ABD menşeili malla ürünler  direkt insan ve canlı üremesinden düşünme düzeyine insanı düşürme üzerine derin bir biyolojik-kimyasal saldırıya da dönüşmüş bulunmaktadır.

 

İsrail ve uyduruk  bazı arap rejimleri giderek fare gibi kapana kısılırlarken, abd ise bütün dünyada giderek yanlızlaşıyor. Final çizgisine doğru kayıyor. Abdnin cari açığı yarım trilyon dolara yaklaştı. bir başka deyişle dolarları Çin-Hindistan vb. ülkelere kaymaya başladı.

 

Türkiye'de bu küresel savaşı görmeyen kriz telalları yüzyıllardır devam eden, günümüzde ABD-İsrail eksenli siyonist yaılmacılığın soykırım, işgal, imha, her oyunun döndüğü gasp-kumar  ekonomisinin, siyasetinin de sonunun geldiğini  görmediklerinden hala bunlarla ilişkilerden medet umanlar var.

 

Artık abd-israil eksenli siyonist yayılmacılık ve ekonominin hiçbir oyunlaro onları kurtarmaya yetmemektedir. Tek bir çıkış noktaları  kaldı.  Ülkelere saldırrarak direkt işgal etme. Bütün kaynaklarına konma.

Çin, Rusya, Hindistan, İran, Türkiye... gibi devletlere baktığımızda ABD'nin küresel bazda böyle bir gücü yok. ABD'nin açıkları , cari açıkları giderek trilyon dolarları bulmaya başladı. Ülkeler milli paralarıyla alış veriş dönemine geçtiler.

 

Ve tarih bize gösterdi ki bir ülke , bir imparatorluk, bir devlet Ortadoğu, Anadolu, Mezopotamya'da alan hakimiyeti kayb etmişse dünya çapında da kayb edip yıkılıp gidiyor... ABD'nin ana stratejisi politikası ben yıkılıp giderken kendimle birlikte kimleri de yıkıma götürürüm politikasıdır. Ama yakın bir gelecekte tüm dünya abd nin yıkımına şahit olacaktır...

 

Kriz telalcıları aç kaldık, bittik vb. naraları bırakıp yaşadıkları coğrafyaya baksınlar, soykırım, parçalanma, savaş, göç ...bütün halklar kuşatılmış ve düşürülmüş durumda ayakata kalan tek ülke Türkiye-İran. Gerisi bitirilmiş.

 

ABD-İsrail siyonizmi şu gerçeği net biliyor. Türkiyeyi yıkıp işgal etmeseler sonlarının geldiğini net görüyorlar. Bundan dolayı bütün güçleriyle Türkiye'ye saldırmak için ne gerekiyorsa onu yapacaklar. Ama Küdüsün başkent ilan edilmesinde net olarak gördük:

 

Dünya siyonistlerin kıçına sert bir tekme çaktı.  ABD emperyalizmini, sirail siyonizmini çökertti.

 

Türkiye vatandaşları bu aşamada örgütlenerek dünya çapında milyonlar birer lira dövizle TR'yi desteğe geçseler ortadakur-mur kalmaz.  ABD'nin kur saldırısı postmodern bir savaştır. Darbelerin yeni çeşididir...  Türkiye sivil toplum örgütleri  ve vatandaşları bu küresel saldırının daha da şidetleneceğini öngördüğümüzden birkaç gün önce ortaya koyduğumuz yeni mücaedle yöntemlerine yönelmelidirler. 

 

Bu bir küresel savaş ve saldırı, resmen ülkemizi ırak-suriye-mısır-arap rejimleri gibi haritadan silme saldırısı. ABD askleri gücü ile etraf coğrafyada bir taraftan TR'yi askeri, anlamda, bir taraftan terör ordu ve örgütleri tarafından, bir taraftan da kur gibi  ekonomik saldırılarla 15 TEMUZDA FETÖ ile başarmadığını postmodern dabe ile başarmaya, ülkemizi ve dünyanın diğer ülkelerini yıkmaya çalışıyor. Fazla dayanma gücü yok, bu tek dişi kalmış siyonist canavar artık can çekişiyor, yakın zamanda devrilecek...

 

Sızlanıp, öfkelenme, mızmızlanma zamanı değil, karşı atağa geçme zamanı...  Saldırı altındaki dünya ve dünya ülkeleri ortak operasyonlarla... Türkiye halkı ise derğişik mücadele yöntemlşeriyle karşı atağa geçmeli.  İşte etkili olabilecek en önemli yöntenmlerden biri . Dünya çapında milyonları harekete geçirmeliyiz. Aşağıda ki linke tıklayınız...

 

 Milyonlar Şeytanı Taşlamalı... Analiz Habrimize Bakın...

 

ETİKETLER : ABD'NİN POSTMODERN DARBESİ ve TÜRKİYE...
Diğer EKONOMİ haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA