ARDER ESKİ YK ÜYESİ MUSTAFA YILDIZIN OĞLUNUN SÜNNETİ SAMİRA CAFE'DE...

Bölgemizin önde gelen ailelerinden Yıldız Ailesinden Mustafa Yıldız'ın oğulları Mehmet ve Muhammedin sünnet Törenleri Kavacık Otağtepe Samira Cafe'de icra edildi.
Bu haber 2018-08-03 10:24:06 eklenmiş ve 3147 kez görüntülenmiştir.

 

ARDER ESKİ YK ÜYESİ MUSTAFA YILDIZIN OĞLUNUN SÜNNETİ SAMİRA CAFE'DE YAPILDI...

 

Bölgemizin önde gelen ailelerinden Yıldız Ailesinden Mustafa Yıldız'ın oğulları Mehmet ve Muhammetin sünnet törenleri  Kavacık Otağtepe Samira Cafe'de icra edildi.

 

Bölgemizin önde gelen kanaat önderlerinden biri olan Haci  Mehmet Yıldız'ın Oğlu olan Mustafa Yıdız, Köy,İl, İlçe derneklerinde yüklendiği görevler, aldığı sorumnluluklarla da STK (Sivil Toplum Kurumları) içinde öne çıkan bir isim. Gölgeli ve Ardahan derneğinde de 2-3 dönem YK üyeliği yapan Mustafa Yıldız sivil toplum alanına da en duyarlı hemşerilerimizden biri.  Mustafa Yıldız'ın babası Hacı Mehmet Yıldız, Beykoz bölgesinde Refah çizgisinin ilk temsilcilerinden, dinine diyanetine gelenek ve göreneklerine bağlı örnek ve önder bir insan.

 

Cumaretesi Akşamı Kavacık Cafe Samira'da icra edilen  sünnet töreninde geçmiş dönemlerde derneklerde yer alan birçok yönetici, YK üyesi, iş dünyamızın önde gelen temsilcileri  İhsan Yılmaz, Kemal Avşar(Eski Gölgeli BŞk. İş Adamı), Bülent Avşar, Kasım Avşar, Nasip YIldız, DKM İmtiyaz sahibi Y.Yasin Sid, Beykoz'dan bir çok stk-iş dünyası temsilcisi, Avşarın birçok arkadaşı ve yakın akraba çevresi de sünnet töreninde bir araya geldiler.

 

SÜNNET TÖRENİ KURANI KERİM OKUNARAK BAŞLADI...

Sünnet töreni Kavacık bölgesinde görev yapan ve törene davet edilen hocaların Kuranı kerim okumalarılarıyla başladı. Mevlit ve dualarla devam edildi. Ardından davetlilere yiyecek-içecek ikramı yapıldı. İslam dünyası ve Müslümanlıkta erkekliğe ilk adım olarak telaki edilen sünnet merasiminde büyükler birer Osmanlı Şehzadesi gibi giyindirilen Mehmet ve Muhammete bol bol dua ederlerken aynı zamanda getirdikleri hadiyleri de takdim ettiler.

 

Sünnet Töreni bitmesinin ardından geçmişte STK'larda birlikte yer alan arkadaşlar ve iş dünyasında önemli konumlarda bulunan davete icabet eden Beykozlu diğer illerden hemşerilerimiz Türkiye, Dünya, Sivil Toplum gibi alanlarda görüş alış verişinde bulundular. Harika ve güzel bir sohbete imza attılar...

 

M.YILDIZ SUNNET FOTO GALERİ...

 

 

 

ETİKETLER : ARDER ESKİ YK ÜYESİ MUSTAFA YILDIZIN OĞLUNUN SÜNNETİ SAMİRA CAFE'DE...
Diğer Kultur-Sanat-Yasam haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA