YUNANİSTANDAKİ YANGINI BU CİSİMLE Mİ ÇIKARDILAR...

Google Earth ile Yunanistan Sahillerinde Garip Bir Cisim Keşfedildi. Uzmanlar dünyayı kıyamete zorlamak isteyen Küresel katil firmaların bilinmeyen silahı dediler...
Bu haber 2018-08-02 07:59:46 eklenmiş ve 1212 kez görüntülenmiştir.

 

YUNANİSTANDAKİ YANGINI BU CİSİMLE Mİ ÇIKARDILAR...

 

Google Earth ile Yunanistan Sahillerinde Garip Bir Cisim Keşfedildi. Uzmanlar dünyayı kıyamete zorlamak isteyen Küresel katil firmaların bilinmeyen silahı olabilir, bu tür silahları gizemli hale getirerek asıl faili gizlemeye çalışıyorlar dediler. 

 

Kısa bir süre önce harici uygulama kurulumunu terk ederek tarayıcı üzerinden hizmet vermeye başlayan Google Earth, tuhaf keşiflerin yapıldığı bir servis olmaya devam ediyor. Bir kullanıcısı, Yunanistan dolaylarını incelediğinde internette oldukça tartışılan keşfe imza attı.

 

Yunanistan’ın Selanik kentine bağlı olan Michanina bölgesi sahillerinde, Google Earth uydularına yansımış tuhaf bir cisim keşfedildi. Söz konusu cisim, görünüşü itibariyle popüler UFO formlarını andırsa da suyun altında bulunuyor. 

İç içe geçmiş dairelerden oluşan yapısıyla dikkat çeken cismin ne olduğuna dair henüz bir açıklama yapılmadı. Sadece kullanıcının Disclose.tv adresinde yayınladığı bir video söz konusu. 

 

İlgili video, YouTube üzerinde de ilgi gördü tıklayınız...

 

Cismin Google Earth verilerine göre yaklaşık olarak 60 metre olduğu düşünülüyor. Komplo teorisyenleri, Unidentified Flying Object (Tanımlanayan Uçan Nesne) anlamına gelen UFO adından etkilenerek, bu tür su altı cisimlerine Unidentified Sea Object (Tanımlanamayan  Deniz Nesnesi) yani USO adını verdiler.

Google Earth üzerinden cismin bulunduğu koordinatlara erişmek için buraya  tıklayabilirsiniz. (Google Earth sadece Google Chrome tarayıcısıyla açılabiliyor.)

 

ETİKETLER : YUNANİSTANDAKİ YANGINI BU CİSİMLE Mİ ÇIKARDILAR...
Diğer DÜNYA haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA