7 YILDA 3 MİLYON MÜSLÜMANI KATLETTİLER

Ortadoğu’yu kan golüne çeviren ABD terörizmi son 7 yılda Suriye, Irak ve Afganistan’da 17 askerini kaybederken, “İslami terör” kılıfıyla, alana döşediği dinli-dinsiz terör örgüt ve ordularıyla öldürdüğü Müslüman sayısı 3 milyonu buldu.
Bu haber 2018-07-23 07:29:31 eklenmiş ve 1282 kez görüntülenmiştir.

 

7 YILDA 3 MİLYON MÜSLÜMANI KATLETTİLER...

 

Osmanlı ve Çarlığın yıkılmasının ardından Dünyayı ele geçiren Küresel katil firmalar, son 7 yılda  3 milyon Müslüman katl ettiler.

 

BİR CONİ EŞİTTİR 176. 000 MÜSLÜMAN...

 

Korsan Terör devleti İsraili korumak, bu terör devletiyle bütün dünya halklarını soykırım başta olmak üzere düşürmek, köleleştirmek, işgal-imhaya uğratmak için Ortadoğu’yu kan golüne çeviren ABD terörizmi  son 7 yılda Suriye, Irak ve Afganistan’da 17 askerini kaybederken, “İslami terör” kılıfıyla, alana döşediği dinli-dinsiz terör örgüt ve ordularıyla, kullandığı diktatörler ve devletler eliyle... öldürdüğü Müslüman sayısı 3 milyonu buldu.

 

Son bir yüzyıldır dünyayı ele geçiren küresel katil, soykırımcı firma ve aileler,  kendi  bir conilerine, bir askerine karşı 176 bin Müslüman'ı katlederek dünya tarihinin en büyük vahşet ve soykırımını Müslümanlara  yaşattılar. Ülkemizde ki komedi muhalefet hala batı demokrasisi-insan hakları vb. zırvalarken, abd-israil terörizmi Çinin sınırlarından Afrika'nın derinliklerine Müslümanları soykırıma uğratma son hız sürüyor.  Devlet olarak Türkiye bu durumu dünyanın gündemine taşıdığından, Küresel katiller bütün  güçleriyle Türkiye'yi ablukaya almışlardır..

 

 

Müslüman milletler uyanıp kendilerini küresel soykırımcılara yem eden yönetimleri, devletleri, iç -dış ihanet şebekelerini, kripto aile ve firmaları çözmedikçe de bu şekilde katl edilmeye soykırıma uğramaya devam edeceklerdir...

 

Kızılderililere soykırım uygulayan, Japonya’da savaş suçu işleyen, Vietnam’da bir medeniyeti katleden, kimyasal silahlar kullanan Amerika, bugün Ortadoğu’da aynı politikayı güdüyor. 2011’den bu yana gerçekleşen terör saldırılarında 17 ABD’li hayatını kaybederken, küresel çıkarları için ve birçok ülkeyi felakete sürükleyen aynı Amerika’nın terörü bahane edip Ortadoğu’da öldürdüğü Müslüman sayısının 3 milyona yaklaştığı ortaya çıktı.

 

MUSUL VE RAKKA  - MÜSLÜMAN ŞEHİRLER YOK EDİLDİ...

 

Müdahale etmek istediği ülkelere; “İslami terör”, “barış getirme” safsatalarıyla asker gönderen Amerika’nın müdahaleleri sonucu Irak, Suriye, Afganistan ve Pakistan’da nerdeyse 3 milyon Müslüman katledildi. Yıllarca kadim topraklarda Müslüman kanı akıtan ABD’ye ait savaş uçakları, 17 Mart 2017’de Suriye’nin Halep kentinde bir camiye hava saldırısı düzenlemişti. ABD, yaptığı katliamı kabul ederek, “El-Kaide zannettik” açıklamasını yapmıştı. Suriye’nin Halep şehrinde Etarib ilçesine bağlı Cina köyünde bir camiye yatsı namazında düzenlenen hava saldırısında 58 sivil hayatını kaybetmiş, 100’den fazla kişi ise yaralanmıştı. 19 Şubat 2017’de gerçekleştirdiği Musul’u DEAŞ’tan kurtarma operasyonunda yoğun şekilde siviller hedef alındı. Sivil yerleşim yerlerine “atom bombası tesirinde” bombalar yağdıran ABD’nin sivil katliamına dönüşen operasyonlarında, 40 bin sivil katledildi. 12 binden fazla insan kaybolduğu 1 milyona yakın insanın ise göçe zorlandığı kanlı süreçte ABD, Musul’un yüzde 90’ını yerle bir etti.

 

Müslüman kanı dökmekten haz alan ABD, Haziran 2017’de düzenlediği Rakka operasyonunda ise 6 bin masum sivil katledildi, 5 binden fazla kişi kayboldu, 450 bin sivil evini terk etmek zorunda kaldı. Rakka’nın hemen hemen tamamını harabeye çeviren ABD, onlarca hastane, okul ve camiyi enkaza çevirdi.

 

CIA DESTEKLİ KATLİAM

 

Suriye’de ise, halkın Esed rejimine tepkisi fırsata dönüştürüldü. CIA’in oluşturduğu DEAŞ terör örgütü eliyle ülke savaşın içine sokuldu. Suriye parçalandı, insanlık yok oldu. 1 milyona yakın Suriyeli hayatını kaybetti, 3.5 milyonu Türkiye’de olmak üzere 10 milyon sivil göç etti.

 

IRAK İŞGALİ: 1 MİLYON ÖLÜ

 

4 Ekim 2015’te “Taliban ile mücadele” gerekçesiyle Afganistan’ın Kunduz eyaletinde bir hastaneyi vurarak katliam yapan ABD, tam bir yıl sonra aynı eyalette yine sivil katliamı yaptı.

 

ABD, 20 Mart 2003’te ‘Irak’ı Özgürleştirme Operasyonu’ adını verdiği Irak işgalinde 1 milyondan fazla sivil Iraklıyı katletti. İşgal boyunca 4.7 milyon Iraklı göç etti. Ebu Garib Cezaevi’nde tutuklulara çeşitli işkenceler yapıldı, tecavüzler edildi.

 

 

ETİKETLER : 7 YILDA 3 MİLYON MÜSLÜMANI KATLETTİLER
Diğer DÜNYA haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA