SARIYER'DEN BİR OSMANLI ŞEHZADESİ GEÇTİ...

Sarıyer Rumeli Kavağı Plajında akşam saatlerinde icra edilen sünnet töreninde yer yerinden oynadı. Bölge, iş-stk-siyaset, sanat dünyamız birbiriyle buluştu.
Bu haber 2018-07-09 03:42:48 eklenmiş ve 1641 kez görüntülenmiştir.

 

SARIYER'DEN BİR OSMANLI ŞEHZADESİ GEÇTİ...

 

Bölge İş-STK dünyamızın önde gelen temsilcilerinden, turizm-hizmet sektöründe başarılı yatırımlarıyla tanıdığımız, Sarıyer Limanda Balık'ın işletmecilerinden... bölgemizin en önemli derneği olan, Hoç-Fed Üyesi  Bayramoğlu (Qora) Derneğinin başkanı Devriş Arslan'ın oğlu Bora Arslan'ın sünnet töreni yapıldı.

 

Sarıyer Rumeli Kavağı Plajında akşam saatlerinde icra edilen sünnet töreninde yer yerinden oynadı. Bölge, iş-stk-siyaset, sanat dünyamız birbiriyle buluştu.

 

Ardahan'ın en önemli ailelerinden biri olan Arslan Ailesi, iş dünyamız içinde Bayramoğlu Döner gibi, Optimed Hastahaneleri gibi, gıda-tekstil-inşaat, turizm-hizmet,  sağlık gibi onlarca sektörde birçok firmayı yerel, ulusal bazda ortaya çıkaran bir aile. Bunun yanı sıra, kamu ve bürokrasi alanında da aile önemli şahsiyetlere sahip.

 

Bu  ailenin bir bireyi olan iş-stk yaşamında duyarlılığı, örnek kişiliği ile tanıdığımız Devriş Arslan'ın oğlunun sünnet düğününe bir birinden önemli davetliler, misafiriler, konuklar katıldılar. 

 

Hoçvan Dernekler Federasyonu başkanı Latif Yılmaz, federasyona bağlı dernekler, başkan Erol Yıldız, Yaşar Gökdemir, Ayhan Öztürk, Aşkın Şit, Ersan Yılmaz, Fikret Aktürk gibi onlarca dernek başkanı  yönetimleriyle sünnet şöleninde yerlerini alırken, Osman Arslan gibi bölge STK yapılanmızın önde gelen temsilcileri, Hoç-Fed Eski Başkanlarından Yakup Mavzer, Güven Yılmaz... Sarıyer iş-stk, yerel yönetimlerinden, birçok STK'dan te4msilciler ve yüzlerce hemşerimiz katıldı. Gece ilerledikçe katılım daha da artmaya başladı. Doğu Medya başta olmak üzere Yerel ve ulusal basından yoğun bir katılım oldu.

KÜÇÜK BORA BİR OSMANLI ŞAHZEDESİ GİBİ MEHTER MARŞI EŞLİĞİNDE KATILIMCILARI SELAMLADI...

 

Katılımın doruğa çıktığı saatlerde sünnet düğünlerimizde güzel bir gelenek halini alan birer Osmanlı Şehzadesi gibi mehter marşı eşliğinde tahtı revali üstünde dolaştırılan küçük bora bir de mikrofonu alarak tüm katılanlara teşekkür etmesi alkış tufanını da beraberinde getirdi.

 

DEVLER BORANIN SÜNNETİNDE BULUŞTULAR...

 

Bayramoğlu Dönerden Halim Arslan, Optimed Hastahaneleri sahibi Op. Dr. Ayhan ARSLAN, Ataköy Marina'da  geçen hafta yaptığı düğünle ülkemizin yerel ulusal iş dünyasını birbiriyle buluşturan tekstil alanında ülkemizin en büyük devlerinden biri olan Orhan Arslan, Balık ve Deniz Ürünleri Dağıtım Firması ile bir gıda devi olan Saffet Balıkçılıktan Saffet Yılmaz, Dörtel ET firmasıyla İstanbul Kırmızı ve Beyaz Et Dağıtım Firmasının sahibi Volkan Kaya , Turizm-hizmet, gıda, inşaat sektörlerinde öneli konumlarda olan Alirıza Mavzer, İs Adami Nadir Arslan, Casim Koç, Metin Şancı, Şeref Talay, Adil Yıldız, Şaban Şit, Matba Sektörünün önde gelen temsilcilerinden Turgay Zorba ve Eşi gibi yüzlerce iş adamı Arsalanın sünnet törenine katılan isimler arasındaydı.

 

BORA SUNNET FOTO GALERİ...

 

 

 

ETİKETLER : SARIYER'DEN BİR OSMANLI ŞEHZADESİ GEÇTİ...
Diğer İs Dünyası haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA