KÜÇÜK EYLÜL KAPI KOMŞUSU TARAFINDAN HUNHARCA KATLEDİLMİŞ...

İçişleri Bakanlığından kayıp çocuklarla ilgili açıklama yaptı. Ankarada Kay olan Eylül'den kötü haber yürekleri dağlarken, Ağrı'da kaybolan L.A. ve Konya'da kaybolan Y.Ş.'nin bulunması için İçişleri bakanlığı arama çalışmaları sürdürüldüğü bildirildi.
Bu haber 2018-06-27 16:33:24 eklenmiş ve 2226 kez görüntülenmiştir.

 

KÜÇÜK EYLÜL KAPI KOMŞUSU TARAFINDAN HUNHARCA KATLEDİLMİŞ...

 

İçişleri Bakanlığından kayıp çocuklarla ilgili açıklama yaptı. Ankarada Kay olan Eylül'den kötü haber yürekleri dağlarken, Ağrı'da kaybolan L.A. ve Konya'da kaybolan Y.Ş.'nin bulunması için İçişleri bakanlığı arama çalışmaları sürdürüldüğü bildirildi.

 

İçişleri Bakanlığı'ndan kayıp çocuklarla ilgili açıklama geldi. İçişleri, Erzurum'da kaybolan Sedanur'un bulunduğunu, Ankara'da kaybolan Eylül olayının aydınlatıldığını açıkladı. Eylül'ü kaçırdığından şüphelenilen kişinin üzerinde bulunan kan lekesiyle Eylül'ün ailesinden alınan DNA ve saç örneklerinin bire bir uyuştuğu anlaşıldı. Şu sıralarda tutuklanan zanlının evinin önünde arama çalışmaları sürüyor.

 

İçişleri Bakanlığı'ndan kayıp çocuklarla ilgili açıklama geldi. İçişleri: Erzurum'da kaybolan Sedanur bulundu, Ankara'da kaybolan Eylül olayı aydınlatıldı. Öte yandan Leyla ve Yasin'in bulunması için ek 20 personel görevlendirildi.

 

Bakanlıktan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Bazı basın yayın organlarında yer alan 4 kayıp çocuktan; Erzurum'dan kaybolan S.Ç. bulunmuş, Ankara'nın Polatlı ilçesinde kaybolan E.Y. olayı aydınlatılmıştır. Ağrı'da kaybolan L.A. ve Konya'da kaybolan Y.Ş.'nin bulunması için İçişleri Bakanlığı'nca halihazırda arama faaliyetlerini sürdüren ekiplere takviye olarak jandarma ve emniyet birimlerinden 20 personel görevlendirilmiş olup, kayıp çocuklarla ilgili arama çalışmaları titizlikle devam etmektedir."

 

EYLÜL'ÜN KAYBOLMASIYLA İLGİLİ ŞÜPHELİNİN EVİNDE HAREKETLİLİK

Soruşturma kapsamında ifadesinde çelişkili bilgiler veren komşu tutuklandı. Komşu U.K.'nın olaydan bir gün önce köyde yaşayan eşi ve çocuklarını Ankara Polatlı'ya götürdüğü ortaya çıkmıştı.

 

Küçük Eylül'ün kaybolmasıyla ilgili gözaltına alınan şüphelinin evinin bahçesinde hareketlilik yaşanıyor. Eylül'ü kaçırdığından şüphelenilen kişinin üzerinde bulunan kan lekesiyle Eylül'ün ailesinden alınan DNA ve saç örneklerinin bire bir uyuştuğu anlaşıldı. Şu sıralarda tutuklanan zanlının evinin önünde arama çalışmaları sürüyor.

ETİKETLER : KÜÇÜK EYLÜL KAPI KOMŞUSU TARAFINDAN HUNHARCA KATLEDİLMİŞ...
Diğer Genel-Güncel haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA