SEÇİMDEN SONRA DOLAR ÇAKILACAK...

Çin ve Rus ekonomi çevreleri seçimden sonra Türkiyenin piyasaya dolar salması neticesinde doların tepe takla aşağı gideceğini belirtmeye başladılar. Ekonomi çevreleri, Seçimden % 55-60'la Erdoğan'ın galibiyetle çıkmasının ardından Türkiye'de Piyasaya milyarlarca lira dolar pompalanacak, Faiz lobisi, dolar teröristleri, Türkiye'ye yapılan ekonomik terör saldırısı yapanlar çakılıp kalacak diye görüş belirttiler.
Bu haber 2018-06-14 08:26:30 eklenmiş ve 1819 kez görüntülenmiştir.

 

SEÇİMDEN SONRA DOLAR ÇAKILACAK...

 

Yerli-Yabancı tarafsız ekonomi çevreleri, uzmanlar,  Çin-Rusya-Pakistan-Türkiye-İran gibi devletlerin giderek milli paralarıyla alış-veriş dönemine girmeleri dünyada dolar imparatorluğunun giderek sonunu hazırlarken, özellikle ekonomik terörle dolar kumpasıyla kuşatılan Türkiye'de ise doların tepe-takla aşağı gideceğini, düşeceğini belirttiler.

 

Çin ve Rus ekonomi çevreleri seçimden sonra Türkiyenin piyasaya dolar salması neticesinde doların tepe takla aşağı gideceğini belirtmeye başladılar. Ekonomi çevreleri, Seçimden % 55-60'la Erdoğan'ın galibiyetle çıkmasının ardından Türkiye'de Piyasaya milyarlarca lira dolar pompalanacak, Faiz lobisi, dolar teröristleri, Türkiye'ye yapılan ekonomik terör saldırısı yapanlar çakılıp kalacak diye görüş belirttiler. Doların karşılıksız ve şişirilmiş bir kağıt parçası olduğunu belirten uzmanlar, bu para savaş ve soykırımdan geçinen küresel terör firmalarının dünya genelinde şişirdikleri en büyük balondur. Bu balonda çok kötü ellerinde patlayacak dediler.

 

GÖKÇEKTEN BOMBA DOLAR İDDİASI...

 

Dünya genelinde yapılan analizler,  açıklamalar üzerine bir açıklamada Eski Ankara Bld. Başkanı Melih Gökçek'ten geldi. Gökçek, Seçimden sonra ekonomik teröristler ve dolar çakılıp kalacaklar dedi...

 

Doların yükselmesiyle ilgili çok konuşulacak bir yorum yapan Melih Gökçek, “24 Haziran’dan sonra piyasaya 30 milyar dolar pompalayınca seyreyleyin gümbürtüyü. Dolar tepetaklak düşecek İnşaAllah.” diye yazdı.

 

 

Dolar tüm zamanların rekorlarını kırarken dün gece yarısı 4.82 ile zirve yaptı. İşte tam bu saatlerde eski Ankara Büyükşehir Belediye eski Başkanı Melih Gökçek’ten çarpıcı bir iddia geldi. Gökçek’e göre 24 Haziran’daki seçimlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan kazanacak ve piyasaya 30 milyar dolar ‘pompalanacak.’

 

Gökçek, sosyal medya hesabı Twitter’da ‘ABD’nin doları yükselttiğini’ belirtirken vatandaşların 24 Haziran’daki seçime kadar sabretmesini istedi. Gökçek ayrıca, “24 Haziran’dan sonra piyasaya 30 milyar dolar pompalayınca seyreyleyin gümbürtüyü. Dolar tepetaklak düşecek İnşaAllah. O dolar tüccarlarının halini birlikte göreceğiz. Hele cumhurbaşkanımızı yüzde 55-60’la seçelim göreceksiniz sonuçları İnşaAllah” diye yazdı.

 

ETİKETLER : SEÇİMDEN SONRA DOLAR ÇAKILACAK...
Diğer EKONOMİ haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA