Yahudi gazeteci: Amerika'dan Elçilerinizi Çekin Müslüman olurum ...

Siyonist kişiliği ile tanına Yahudi Gazeteci Edy Cohen bütün İslam ülkeleri ile deyim yerindeyse taşak geçti. Cohen Filistin Dışişleri Bakanı Riyad Malikinin Arap ülkelerine "Büyük elçilerinizi ABD'den Çekin" hakkındaki çağrısına verdiği yanıtta:
Bu haber 2018-05-23 19:48:06 eklenmiş ve 1898 kez görüntülenmiştir.

 

Yahudi gazeteci: Amerika'dan Elçilerinizi Çekin Müslüman olurum ...

 

Siyonist kişiliği ile tanına Yahudi Gazeteci Edy Cohen bütün İslam ülkeleri ile deyim yerindeyse taşak geçti. Cohen Filistin Dışişleri Bakanı Riyad Malikinin Arap ülkelerine "Büyük elçilerinizi ABD'den Çekin" hakkındaki çağrısına verdiği yanıtta: Bu korkaklar sürüsü kim elçileri çekme kim diyen Kohen, İslam ülkelerinin tümü korkak, kendi çıkarlarını ülkelerinin çıkarları üstünde tutan... yönetimlerden oluşmakta. Bu korkalar elçilerini çeksin ben müslüman olurum dedi...

 

İsrail merkezli Begin Sadat Stratejik Araştırmalar Merkezi uzmanı Edy Cohen, Filistin Dışişleri Bakanı Riyad Maliki’nin Arap Birliği ülkelerine Amerika’daki elçilerini geri çekme çağrısı hakkında değerlendirmede bulundu.

 

Siyonist gazeteci Edy Cohen, Arap Birliği ülkelerinin ABD’nin Tel Aviv’deki büyükelçiliğini Kudüs’e taşımasına tepki olarak Filistinlilere destek amacıyla Amerika’daki büyükelçilerini geri çekmeye cesaretlerinin olmadığını söyledi.

 

Yahudi gazeteci, sosyal medya hesabı Twitter’dan, “Tek bir Arap ülkesi Amerika elçisini çağırsın Müslüman olduğumu ilan edeceğim.” dedi.

 

MALİKİ, “AMERİKA’DAKİ ELÇİNİZİ ÇEKİN”

 

Arap Birliği, ABD’nin Tel Aviv’deki büyükelçiliğini Kudüs’e taşıması ve sonrasında yaşanan olayları görüşmek üzere Mısır’ın başkenti Kahire’de dışişleri bakanları düzeyinde olağanüstü toplanmıştı.

 

Toplantıda konuşan Filistin Dışişleri Bakanı Riyad Maliki, ABD’nin büyükelçiliğini Kudüs’e taşımasını reddettiği söyleyerek, Arap Birliği ülkelerine Amerika’daki elçilerini geri çekme çağrısında bulunmuştu.

 

Toplantıya başkanlık eden Suudi Arabistan’ın Dışişleri Bakanı Adil el-Cubeyr, “ABD’nin büyükelçiliğini Kudüs’e taşımasının uluslararası yasalara aykırı olduğunu” söyledi.

 

Cubeyr, “ABD’nin büyükelçiliğini Kudüs’e taşımasını reddediyor ve bunu Filistin halkının haklarına zarar verme olarak değerlendiriyoruz.” dedi.

 

İSRAİL’İN KIRMIZI ÇİZGİLERİMİZİ AŞMASINA İZİN VERMEMELİYİZ

 

Filistin Dışişleri Bakanı Riyad Maliki, ABD’nin Büyükelçiliğini Kudüs’e taşıması ve Filistin’de çıkan olayların ardından İstanbul’da düzenlenen İİT İslam Zirvesi Konferansı Olağanüstü Toplantısı öncesindeki Dışişleri Bakanları Konseyi Hazırlık Toplantısı’nda da bir konuşma yapmıştı.

 

Nekbe’nin 70’inci yılında ABD’nin İsrail büyükelçiliğini Kudüs’e taşıma kararının uluslararası hukukun ihlali, Filistin’in haklarına ve geleceğine saldırı olduğunu vurgulayan Maliki, “Biz İİT olarak hiçbir şekilde İsrail’in kırmızı çizgilerimizi aşmasına izin vermemeliyiz.” dedi.

ETİKETLER : Yahudi gazeteci: Amerika'dan Elçilerinizi Çekin Müslüman olurum ...
Diğer Bilim-Teknik haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA