TURİZM-HİZMET SEKTÖRÜNDE GENÇ GİRİŞİMCİLERİMİZ BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞUYORLAR...

TURİZM-HİZMET SEKTÖRÜNDE GENÇ GİRİŞİMCİLERİMİZ BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞUYORLAR...
Bu haber 2018-05-05 23:19:24 eklenmiş ve 1326 kez görüntülenmiştir.

 

TURİZM-HİZMET SEKTÖRÜNDE GENÇ GİRİŞİMCİLERİMİZ  BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞUYORLAR...

 

İstanbul'un turizm-hizmet sektörüne balık dağıtım ağıyla Saffet Balıkçılık gibi dev firmaların ortaya çıktığı  İstanbul  Sarıyer İlçesinde gençlerimiz girişimcilikleriyle herkesimden takdir almaya başladılar. 

 

ALTIN KUM BALIK, ALTIN KUM RESTAURANT  SARIYERE TURİST ÇEKİM MERKEZİ OLDU...

 

Doğan Arslan VE Öztekin Arslan'ın  işlettikleri Sarıyer Rumeli Kavağındaki Altınkum Balık, Altınkum Restaurant, Altın Kum tesisleri Asya'dan Ortadoğu'ya buradan yerli -yabancı turistin akın ettiği mekanlara dönüştüler.

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, oturan insanlar, okyanus, açık hava ve su2000'li yıllardan itibaren iş hayatına atılan genç-girişimci hemşerilerimiz  Arslanlar, turizm-hizmet sektörünün yanı sıra tekstil, gıda-inşaat alanında da deneyimi olan, birçok sektörde deneyimi olan genç-girişimci iş adamları.

 

2017 Yılında Rumeli Kavağındaki Altınkum Balık, Altınkum Restaurantın İşletmeciliğini Alan Öztekin Arslan ve Doğan Arslan Turizm-Hizmet sektöründe tam anlamıyla bir cennet ortaya çıkardılar.

 

LİŞMANDA BALIK'TA BAYRAĞI GENÇLER DEVR ALDI...

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, İlkin Yılmaz dahil, ayakta duran insanlar ve iç mekan

İş -STK dünyamızın önde gelen temsilcilerinden Devriş Arslan ve Adem Yıldız'ın işlettiği Limanda Balık'a iki genç girişimci iş adamı daha dahil oldular. 2018 Yılında Turizm Hizmet Sektörüne Arslanlar gibi adım atan genç girişimci iş adamlarımızdan İlkin Yılmaz ve Nedim Umuç Limanda Balık işletmecileri arasında yer alarak İstanbul Avrupa yakasının en güzel mekanlarından birinde hizmete soyundular.

Kireç burnunda Halit Karaslan Bafra Karafırınla, Murat Demir Kireçburnu Balıkçısı ile, Erdal Yıldız Aryas Şarküteriyle büyük başarılara imza attılar. Sarıyerde Aquaris, Yonca Kebap gibi bir çok mekan Sarıyere İstanbulun diğer semtelrinden de insan çekmeye başladılar. Genç girişimciler bir taraftan ülke ekonomisine büyük katma değer ve katkı yaparlarken, diğer yandan onlarca insanı istihdam etmektedirler...

Turizm-Hizmet sektöründe faaliyet gösteren genç-girişimci hemşerilerimiz, İstanbul Boğazından Galata Köprüsüne,  Anadolu Yakasından Avrupa yakasına, Beykoz Acarlardan, Sarıyer Kilyos’a; buradan Tuzlaya-Yalovaya  uzanan çizgide birçok mekanı işleten, turizm-hizmet sektöründe yarım yüzyılı aşkın bir tecrübenin sahibi olan insanlar. Bu sektörde inanılmaz başarılara imza atmaya başladılar.

Hemşerilerimiz Turizm-Hizmet sektöründe büyük başarılara imza atarken Doğu Medya bünyesinde yer alan Doğu Yazılım -DKM Yazılım ise onların başarısını, arama motorlarına tanıtımını ise uzman dev kadrosuyla yerine getirerek hemşerilerimize büyük destek sundu.

Toplumsal alanı -toplumsal yarar ve çıkarı baz alarak hizmet üreten DKM Yazılım yıllık bazda firmalara 10-15 milyon gibi cirolarına büyütme katkısı sunarken google, yandex, facebook, twetter gibi Küresel firmalar yorum, fotoğraf, firmaları tanıtımda DKM Yazılım temsilcilerini firma tanıtımlarında 1. seçtiler...  

DKM YAZILIM Ayrıntılar için tıklayınız...

Altın Kum Balık Tıklayınız...

Limanda Balık Tıklayınız...

Kireçburnu Balıkçısı Tıklayınız..

Kandilli Balıkçısı Tıklayınız...

Profesyonel Temizlik Hizmetleri Tıklayınız...

Bayramoğlu Döner Tıklayınız...

Saffet Balıkçılık Tıklayınız...

Bafra Karafırın Tıklayınız...

Aryas Şarküteri Tıklayınız...

Tandırcı Hikmet Usta Tıklayınız...

King Way Cofe Tıklayınız...

Galata Köprüsü Tıklayınız...

Yonca Kebap- Bursa İskender Tıklayınız...

Aquaris Restaurant Tıklayınız...

 

HABER FOTO GALERİ  TIKLAYINIZ.... 

 

ETİKETLER : TURİZM-HİZMET SEKTÖRÜNDE GENÇ GİRİŞİMCİLERİMİZ BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞUYORLAR...
Diğer İs Dünyası haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA