HANGİ İL KAÇ MİLLETVEKİLİ ÇIKARIYOR, BAŞKANLIK SİSTEMİNİN AVANTAJLARI NELER OLACAK...

Ekonomi çevreleri döviz kuru ve faiz artışı başkanlık sistemiyle rayına oturacak, Türkiye ekonomisi karşılığı olmayan dolar vb. oyun ve operasyonlara karşı güçlü bir sisteme, istikrara kavuşacak derken, YSK'da hangi ilin kaç vekil çıkaracağını açıkladı...
Bu haber 2018-04-22 05:38:31 eklenmiş ve 1315 kez görüntülenmiştir.

HANGİ İL KAÇ MİLLETVEKİLİ ÇIKARIYOR, BAŞKANLIK SİSTEMİNİN AVANTAJLARI NELER OLACAK...

 

Ekonomi çevreleri  döviz kuru ve faiz artışı başkanlık sistemiyle rayına oturacak, Türkiye ekonomisi karşılığı olmayan dolar vb. oyun ve operasyonlara karşı güçlü bir sisteme, istikrara kavuşacak derken, YSK'da hangi ilin kaç vekil çıkaracağını açıkladı...

NTV ekranlarında yayınlanan Siyasi İşler Özel programına konuk olan Cumhurbaşkanı Erdoğan döviz kurundaki artışla ilgili "Altına endeksli yaparsak işimiz daha kolaylaşır" dedi.

"ALTIN ENDEKSLİ YAPARSAK İŞİMİZ KOLAYLAŞIR"

Her şeyden önce bu kur meselesinden gireyim. Ben yerli ve milli parayı önemsiyorum. Hükümetler arası anlaşmalarla ne kadar güçlendirirsek paramızı kurtarmış olacağız. Bu konuda ikinci boyut. Altına endeksli yaparsak işimiz daha kolaylaşır. Diyelim ki İran ile alışverişimiz var. TL karşılığında alışveriş yapılmalı. Türkiye İran'a gittiğinde TL ile alışveriş yapılmalı. Bunu tabii başka ülkelerle yapmamız mümkün en ideali altını devreye sokmak.

"FAİZ GEZİ OLAYLARINDA ÇİFT HANEYE ÇIKTI"

Faiz ne kadar yükselirse enflasyon o kadar yükselecektir. Biz bunu göreve geldiğimizde yaşadık. Biz faizi düşürdükçe enflasyon düştü. Gezi olayları olduğunda faiz çift haneliye o dönemde çıktı. Biz faizi indirdiğimiz andan itibaren enflasyon da düşecektir başkanlık bunu getirecektir. Kur noktasında önemli olan yerli ve milli paramızdır.

 

YSK Listeyi Yayınladı! İşte İl İl Milletvekili Sayıları

Görüntünün olası içeriği: yazı 

YSK, 24 Haziran'daki erken seçimde hangi ilin kaç milletvekili çıkaracağını yayınladığı listeyle duyurdu. Bayburt ve Ağrı'nın vekil sayıları 1'e düştü.

Yüksek Seçim Kurulu, 24 Haziran'daki erken seçimle ilgili iki kritik karar aldı. Bugünkü mükerrer Resmi Gazete'de yayımlanan kararlara göre YSK, aday olabilmek isteyen kamu görevlileri ile Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) mensuplarının en geç 26 Nisan Perşembe günü saat 17.00'ye kadar ayrılma dilekçelerini vermelerini istedi.

 

BAYBURT VE AĞRI'NIN MİLLETVEKİLİ SAYISI BİRE DÜŞTÜ

YSK, illerin çıkaracakları milletvekili sayısını 31 Aralık 2017 tarihli nüfus bilgileri ışığında yeniden belirledi. Resmi Gazete'nin bugünkü sayısındaki karara göre, İstanbul 98, Ankara 36, İzmir 28 vekil çıkaracak. İstanbul, Eskişehir'in çıkaracağı vekil sayısı, Temmuz ayında ilan edilen listeye göre 1 artarken, Bayburt ve Ağrı'nın vekil sayıları 1'er düştü.

ETİKETLER : HANGİ İL KAÇ MİLLETVEKİLİ ÇIKARIYOR BAŞKANLŞIK SİSTEMİNİN AVANTAJLARI NELER OLACAK...
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA