DOĞU MEDYA SİLİKON VADİSİ YOLCUSU...

Kurulduğu 2011-12 yılından günümüze Doğu Medya firması 4-5 yıl gibi kısa bir sürede küresel bir firma olmatı başardı.
Bu haber 2018-04-21 10:35:33 eklenmiş ve 2178 kez görüntülenmiştir.

DOĞU MEDYA SİLİKON VADİSİ YOLCUSU...

 

Kurulduğu 2011-12 yılından günümüze Doğu Medya firması 4-5 yıl gibi kısa bir sürede küresel bir firma olmayı başardı. Doğu Medya genel yayın yönetmeni Y.Yasin Sit ise Google Türkiye'nin firma tanıtım, firma ekleme, yorum ve fotoğraf ekleme dalında Türkiye'nin 1. dereceden en önemli yerel rehberlerinden biri oldu.

 

Google, Yandex gibi küresel arama motorlarının yanı sıra facebook, twetter, instegram gibi medya ve sosyal medya araçlarında da sayıları on binleri bulan tanıtım ve fotoğraflarla Doğu Medya paylaşımda Türkiye'nin 1. konumunda bir firma oldu.

 

DOĞU MEDYA FİRMA-İŞ-STK DÜNYASININ DA EN ÖNEMLİ REHBERİ OLMAYA BAŞLADIĞI GİBİ GOOGLE GİBİ DEVLERİNDE TÜRKİYE'DEKİ EN ÖNEMLİ YEREL REHBERİ OLMAYA BAŞLADI...

 

Doğu Medya'yı küresel firmalar kategorisine çeken ana başarı ise onlarca gönüllü temsilci, onlarca gönüllü yazılım mühendisiyle 2000'lerden beri firmalar ve iş dünyasını bir araya toplaması oldu. Doğu Medya bünyesinde yer alan, Firmalar iş dünyası sitesinde yer alan bir firma arama motorlarına kodlanma, özel çekim, haber, mesaj, vb. onlarca işlemden geçirilip işlendikten sonra kısa zamanda firma tüm dünyada gözükmeye, arama motorlarında üst sıralara çıkmaya başlıyor...

 

Doğu Medya Firmalar-İş Dünyası sitesi yüzlerce firmayı bir araya getirip arama motorlarında üst sıralara çıkardığı gibi, Doğu Medya'nın ilan-reklamını yaptığı firmalara yıllık katkısı 15-20 milyonları geçti.

 

DOĞU MEDYA'NIN KOLLARI DÜNYANIN HER YERİNDE...

 

Rusya'dan Avrupa'ya, İstanbul'dan Serhat İllerine, buradan Ortadoğu Coğrafyasına onlarca temsilciyle Doğu Medya Dünyanın her yerinde.

İstanbul'dan Doğu Anadolu'ya, buradan serhat illerine gazeteler, firmalar, dernekler web siteleri, tanıtımları Doğu Medya'nın ana gücü olan DKM Yazılım Firmasında toplanmaya başlandı.

 

DOĞU MEDYA'NIN TANITTIĞI TÜM FİRMALAR TÜRKİYE'DE EN HIZLI BÜYÜYEN FİRMALAR OLDULAR...

 

Firmaları, küresel arama motorlarında 1. sıralara çıkarma, binlerce firmayı bir araya getirme, on binlerce foto paylaşımı, Türkiye ve dünyanın birçok noktasında kollarının olması Doğu Medyanın işlediği tüm firmaların inanılmaz derecede büyümelerini sağladı.

 

Bütün bu gelişmeler küresel firmaların dikkatini de çektiği için Google Doğu Medya genel Yayın yönetmenini, Doğu Medya temsilcilerini Caloforniada yapılacak olandünya çapında beyinlerin yerel rehberlerin katıldığı etkinliğe davet ettiler...

Doğu Medya Facebook

Doğu Medya Twetter

DOĞU MEDYA ANA YAYIN

DKM YAZILIM

DOĞU MEDYA İŞ DÜNYASI...

 

DOĞU MEDYA FOTO GALERİ

 

ETİKETLER : DOĞU MEDYA SİLİKON VADİSİ YOLCUSU...
Diğer İs Dünyası haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA