GALATA SARNIÇ CAFE İLE GALATA KÖPRÜSÜ BİR BAŞKA BOYUTA GEÇTİ...

Hafta sonu açılışı yapılan Galata Sarnıç Cafe ile Galata Köprüsü Turizm ve Hizmet Sektöründe Bir Başka Boyuta Geçti. Hemşerilerimizin turizm-hizmet sektöründeki yatırımlarıyla Galata Köprüsü giderek bir turizm-hizmet cennetine dönüşmeye başladı.
Bu haber 2018-04-17 18:08:10 eklenmiş ve 3250 kez görüntülenmiştir.

GALATA  SARNIÇ CAFE İLE GALATA KÖPRÜSÜ BİR BAŞKA BOYUTA GEÇTİ...

 

Hafta sonu açılışı yapılan Galata Sarnıç Cafe ile Galata Köprüsü Turizm ve Hizmet Sektöründe Bir Başka Boyuta Geçti. Hemşerilerimizin turizm-hizmet sektöründeki yatırımlarıyla Galata Köprüsü giderek bir turizm-hizmet cennetine dönüşmeye başladı.

 

25-30 yıldır iş dünyamız içinde olan gıdadan tekstile buradan turizm hizmet sektörüne onlarca mekana, iş yerine ve firmaya imza atan iş adamlarımızdan Devriş Deli aynı zamanda Serhat bölgesinin almankaı bir başka deyişle rehberi. Bölgemizden herkesi ve kesimi birbiriyle buluşturan bir isim.

 

Deli,  İş Ortakları Mansur Kesler, Hasret Kabadayı, Hasan Kesler Galata Sarnıç Cafe ile mükemmel bir eser ortaya çıkardılar. Kesler kardeşler ise 10 yıldan fazladır turizm-hizmet sektöründe iş dünyası içinde. Sarnıç Cafe'nin ilk şubesini de yaklaşık 10 yıl önce Beyazıt'ta hayata geçirmişlerdi. Kesler kardeşler turizm-hizmet sektöründe Sarnıç Cafe adını yıllar öncesinden günümüze hizmete koyarak turizm-hizmet sektöründe uzmanlıklarıyla öne çıktıkları gibi, Sarnıç Cafe'yi  de Türkiye'nin önemli markalarından biri haline getiren beyinler.

 

Galata Sarnıç Cafe gerek boyu olarak, gerek büyüklük olarak, gerekse mimari açıdan Galat Köprüsünün bugüne kadar hizmete açılan en büyük, en güzel mekanlarından biri olduğu gibi; Cafe'yi ön plana çıkaran en önemli özelliği ise alkolsüz yiyecek ve içecek sunan konseptiyle ön plana  çıkması oldu.

 

BÖLGE İŞ-STK-SİYASET-SANAT DÜNYAMIZ GALATA SARNIÇ CAFE'NİN AÇILIŞINDA BİRBİRİYLE BULUŞTU...

 

Kars-Ardahan-Iğdır Vakfı Başkanı Sabri Yiğit, Hoçvan Dernekler Federasyonu Başkanı Latif Yılmaz, eski federasyon başkanı Güven Yılmaz, Galata Köprüsü Derneği Başkanı  Cuma İçten, Galata Yıldızlar Restaurantın işletmecisi iş adamı ve aynı zamanda Beykoz-Kavacık Spor Kulübünün başkanı Suat Yıldız, Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten, Bakırköy Bld Bşk Yrd. Yahya Göktaş...  onlarca STK Temsilcisi de Galata Sarnıç Cafe'nin açılışında birbirleriyle buluştular. Açılıştsan önce kısa birer konuşma yaptılar. İş dünyamızın giderek öne çıkan genç temsilcisi Volkan Süt'le birlikte açılış kurdelesini kestiler.

 

GALATA KÖPRÜSÜ ÇELENK ve ÇİÇEK CÜMBÜŞÜNE DÖNÜŞTÜ...

Galata Köprüsü Karaköy tarafında açılan Galata Sarnıç Cafe açılışına yüzlerce firma, iş adamı, siyaset erbabı da yolladıkları çelenklerle açılışı kutladılar. Bölge İş Dünyamızın önde gelen değeri Yakup Süt başta olmak üzere yüzlerce iş adamı ve firma yolladıkları çelenklerle açılışı kutladılar.

İŞ DÜNYAMIZIN DEVLERİ DE BU AÇILIŞTA BULUŞTULAR...

Bölge iş dünyamızın yükselen genç devi Volkan Süt, Saffet Balıkçılık Saffet Yılmaz, BVS Grup'tan Vahit Yıldız, İş adamı Çetin Çapan, Güven Yıldız, Şaban Şit, Tahsin Yılmaz, Serhat Yıldız, Kutlay Güntay, Bülent Yokuş, Celal Kahraman, Vedat Mavzer, Mehmet-Ersin Yıldız kardeşler, Turgay Uğurlu, Barış Demir, Suat Askeroğlu, Ayhan Yıldız, Mesut Altun-Ahmet Altun, Bedirhan-Ayvaz Yıldız, Yılmaz Şit ...  gibi  yüzlerce iş adamı-işletmeci açılışta yer aldılar.

 

SARNIÇ CAFE-ADRES İLETİŞİM

 

 

SARNIÇ CAFE AÇILIŞ FOTO GALERİ-1

 

 

SARNIÇ CAFE AÇILIŞ FOTO GALERİ -2 

 

 

ETİKETLER : GALATA SARNIÇ CAFE İLE GALATA KÖPRÜSÜ BİR BAŞKA BOYUTA GEÇTİ...
Diğer İs Dünyası haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA