HASTA RUHLU İSRAİLLİ BAKAN BÜTÜN DÜNYAYLA DALGA GEÇTİ...

Terör devleti israil bir kez daha tüm dünya ve insanlığı tehdit etdi... İslam coğrafyasını parça parça eden Müslümanları ve Hıristiyanları soykırıma açık koyun sürülerine çeviren terör devleti israilin bakanı Canımızın istediğini istediğimiz gibi vururuz buna ne Çinlilerin, nede Rusların nede Müslümanların gücü yetmez.
Bu haber 2018-04-16 20:09:20 eklenmiş ve 954 kez görüntülenmiştir.

HASTA RUHLU İSRAİLLİ BAKAN BÜTÜN DÜNYAYLA DALGA GEÇTİ...

 

Terör devleti israil bir kez daha tüm dünya ve insanlığı tehdit etdi... İslam coğrafyasını parça parça eden Müslümanları ve Hıristiyanları soykırıma açık koyun sürülerine çeviren terör devleti israilin bakanı Canımızın istediğini istediğimiz gibi vururuz buna ne Çinlilerin, nede Rusların nede Müslümanların gücü yetmez. Dünyayı biz istediğimiz gibi şekillendiririz. Çok üstümüze gelirlerse israile gömdüğümüz nükleer vcb. silahları patlatır dünyayı da kendimizle gömeriz manasına gelen açıklamalar yaptı...

Dünya uyanıp israili doldurlan bu hasta terörist manyakları durduramazsa, bunları kontrol etmezse bunlar hitler gibi önce yahudi halkının gömmeye, ardından  bütün  dünyayı gömmek için ne gerekiyorsa onu yapacak derecede fanatik ve akıl hastalarına dönüşmüşlerdir. 50 yıldır israilin altını üstünü israili ve dünyayıo yok edecek silahlarla doldurdular. Amerika ve İsraildeki yahudiler uyanıp bu manyak teröristleri kontrole almazlarsa bu hasta siyonist kafalılar önce kendilerini yok edecek.  İş-it militanları sadece bunların küçük bir nüvesi bile sayılmaz. Bu hasta teröristler yahudilerle birlikte bütün gezegeni nasıl yok ederiz projesine yüzyıllardır çalışıyorlar, 50 yıldan fazladır da israilin altını üstünü yok edici silahlarlşa dolduruyorlar... Dünya bu terörist siyonist yapıyı çözüp uyanmazsa bu hasta terörist siyonist guruhu çözmezse, etkisiz hale getirmezse tüm insanlık uçurumun kenarına gelmiş bulunmaktadır...

 

İsrail Savunma Bakanı'ndan Suriye açıklaması

İsrail Savunma Bakanı Liberman, Suriye'deki faaliyetlerine Rusya'nın kısıtlama getirmesine izin vermeyeceklerini belirtti

 

Times of Israel adlı internet sitesinde yer alan habere göre, Liberman Suriye'deki son gelişmelere ilişkin İbranice yayın yapan Walla News haber sitesine konuştu.

 

Habere göre, Liberman geçen hafta Suriye'nin Humus kentinde rejime ait T-4 hava üssüne iki savaş uçağıyla düzenlenen ve 2'si asker 5'i milis olmak üzere 7 İranlının ölümüyle sonuçlanan bombardımanın İsrail tarafından yapıldığı yönündeki açıklamalara yorum yapmaktan kaçındı.

 

AA'nın haberine göre İsrailli Bakan, "Biz işimizi yapıyoruz. Tüm seçenekler masada." diye konuştu.

 

Liberman, Tel Aviv'in Moskova ile “doğrudan sürtüşmeyi” önleme konusunda başarılı olduğunu ve iki ülkenin sürekli temas halinde olduğunu belirtti.

 

İsrail Savunma Bakanı Liberman ayrıca, "Suriye'deki faaliyetlerimize Rusya'nın kısıtlama getirmesine müsaade etmeyeceğiz." ifadelerini kullandı.

 

"Suriye’nin iç işlerine karışmıyoruz ve dünyayı düzeltmeye çalışmıyoruz. Sadece İsrail'in güvenliğiyle ilgileniyoruz." diyen Liberman, Rusya'nın da bunu "çok iyi anladığını" söyledi.

 

İsrailli Bakan, İran'ın Suriye'de güçlenmesine de izin vermeyeceklerini sözlerine ekledi.

 

 

Rusya Dışişleri Bakan Yardımcısı, Suriye'ye yönelik bundan sonra yapılacak herhangi bir saldırıya karşı koyacaklarını söylemişti. Ryabkov, Duma'ya uygun bir Birleşmiş Milletler izni olmadan kimyasal silah uzmanlarının girişine izin verilmeyeceğini de belirtmişti.

ETİKETLER : HASTA RUHLU İSRAİLLİ BAKAN BÜTÜN DÜNYAYLA DALGA GEÇTİ...
Diğer DÜNYA haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA