SURİYE OPERASYONUN PERDE ARKASI- TÜRKİYE RUSYAYI BİRBİRİNDEN AYIRMAK...

Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Suriye'de ki kimyasal oyunun perde arkası Türkiye-Rusya ittifakını bitirmeye yönelik olduğunu itiraf eden açıklamalarda bulundu.
Bu haber 2018-04-16 06:26:37 eklenmiş ve 945 kez görüntülenmiştir.

SURİYE OPERASYONUN PERDE ARKASI- TÜRKİYE RUSYAYI BİRBİRİNDEN AYIRMAK...

 

Fransa Cumhurbaşkanı Macron,  Suriye'de ki kimyasal oyunun perde arkası Türkiye-Rusya ittifakını bitirmeye yönelik olduğunu itiraf eden açıklamalarda bulundu. Macron'un itiraflarına baktığımızda Nato vb. örgütleri ortaya çıkaran Güçlerin patronlarının, küresel katil firmaların yüzyıldır İslam dünyasına, Müslüman halklara vurduğu darbeler göz önüne alındığında; Türkiye bu zokkayı yerse hem Kürtleri kayb eder, hemde Türkiye'yi ayakta tutan tüm direkler yıkılır gider. Bir başka deyişle günümüzdeki koşullar göz önüne alındığında Rusya ve Çin'in iradesi, Rus-Çin halklarının iradesi olmazsa Nato-Küresel katiller Türkiye'yi iki dk. da yerle yeksan ederler....

 

 

 Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, katıldığı bir televizyon programında ABD'yi Suriye'deki birliklerini çekme kararından kendilerinin vazgeçirdiğini kaydederek, "Harekatın sadece kimyasal silah üretim merkezleriyle sınırlı kalmasını sağladık" dedi. Esed rejiminin kimyasal kapasitesinin yok edildiğini de iddia eden Macron, "Biz bu operasyon ile Türkler ve Ruslar'ı ayırmayı başardık. Türkler kimyasal saldırıyı kınadı ve ardından operasyonu destekledi" diye konuştu. Macron, Erdoğan, Putin ve Ruhani ile bir buluşma için girişimde bulunacağını da kaydetti.

ETİKETLER : SURİYE OPERASYONUN PERDE ARKASI- TÜRKİYE RUSYAYI BİRBİRİNDEN AYIRMAK...
Diğer DÜNYA haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA