Ağca Yılmaz Dualarla Uğurlandı...

Hemşerilerimizden Yılmaz Ailesine Mensup olan Beykoz Koru başında ikamet eden, Ardahan Toplumunun önemli kanaat Önderlerinden olan kardeşleriyle Tekstil sektöründe faaliyet gösteren Ali Yılmaz'ın anneleri Ağca Yılmaz hakkın rahmetine kavuştu.
Bu haber 2018-04-12 05:44:37 eklenmiş ve 2839 kez görüntülenmiştir.

Ağca Yılmaz Dualarla Uğurlandı...

 

Hemşerilerimizden Yılmaz Ailesine Mensup olan Beykoz  Koru başında ikamet eden, Ardahan Toplumunun önemli kanaat Önderlerinden  olan kardeşleriyle Tekstil sektöründe faaliyet gösteren Ali Yılmaz'ın anneleri  Ağca Yılmaz hakkın rahmetine kavuştu.

Yüzlerce hemşerimizin, derneklerimizin, siyasi parti temsilcilerinin son yolculuğuna birlikte uğurladığı Yılmazın Cenaze namazı öğle saatlerinde Beykoz Merkez camiinde kılındı. Yılmaz ailesi mensuplarına taziyelerini sundular. Kılınan namazın ardından cenaze Beykoz Şahinkaya Mezarlığına defin edildi.

Bütün cenazelerimizde adet olduğu üzere cenaze evinde Kuran ve mevlit okutuldu. İstanbul ve yurdun dört bir tarafından taziye için gelen insanlara yiyecek-içecek ikramı yapıldı...

 

Ardahan Hoçvan Xımıli Şirin Ailesinin kızı olan Ağca Yılmaz Doğu Medya Genel Yayın Yönetmeni Yusuf Yasin Sit'in teyzesi, bir önceki dönem Beykoz CHP ilçe genel sekreterliği yapan Canşa Yılmaz'ın da yengesiydi.

 

HABERİN FOTO GALERİSİ TIKLAYINIZ....


ETİKETLER : Ağca Yılmaz Dualarla Uğurlandı...
Diğer Kultur-Sanat-Yasam haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA