YAHUDİLERDE BIJİ SEROK ERDOĞAN DİYE BAĞIRMAYA BAŞLADILAR...

Yahudiler yavaşta olsa Hitler, faşizm, ırkçılık vb. argümanları kullanarak kendilerini İsraile dolduran küresel katilleri çözmeye başladılar. Bıji Serok Erdoğan demeye başladılar...
Bu haber 2018-04-09 07:52:17 eklenmiş ve 1514 kez görüntülenmiştir.

YAHUDİLERDE "BIJİ SEROK ERDOĞAN" DİYE BAĞIRMAYA BAŞLADILAR...

 

Yahudiler yavaşta olsa Hitler, faşizm, ırkçılık vb. argümanları kullanarak kendilerini İsraile dolduran küresel katilleri çözmeye başladılar.  Bu haliyle ne İsrail devletinin nede kendilerinin bir geleceği olmadığını görmeye anlamaya başladılar.

 

Önceki yazımızda Türkiye kalıcı olarak Kürdistana yerleşmelidir, kürt sorunu-filistin sorunu bölgede sahte suni sınırlaarla parçalanma sorununun yahudilerinde ermenilerinde sorunu olduğunu belirtmişti.  Benzer görüşü Yahudilerinde dile getirmesi Ortadoğu'da kartların yeniden karılması her zaman ifade ettiğimiz gibi Çin'in sınırlarından Afrikanın derinliklerine halklar Osmanlı adelet-yönetim anlayışını istemeye başladıklarının da isbatı oldu.

 

İsraildeki terör -ırkçı devlet ve yönetim Yahudiler tarafından yıkıldığında, kontrol edilebilir diğer halkların düşmanı olmayan bir israil inşa edilmesi Yahudilerinde geleceğinin teminatı olacaktır. Er yada geç yahudiler siyonizmi, kendilerini esir alan küresel katil firmaların tasallutundan çıkacaklardır.  

 

Bölge halkları müslümanından hıristiyanına aralarına döşenen ırk-dil-din-mezhep sınırlarını er yada geç kaldıracaklardır. Burada temel sorun İran-Türkiye vb. devletler ve rejimler ırk-mezhep, fiziki sınırları kaldırıp yeniden bir siyasal yapılanmayla  bütün bölgeyi kapsayacak bir yönetim biçimi ortaya çıkarabilecekler mi... Bölgemizin ana sorunu bu. Irk-mezhep... sınırlarıyla soykırım ve parçalanmaya tabi tutulmuş bir Ortadoğu dünyayı hayda hayda patlatacaktır.

 

2000'li yıllarda işlediğimiz Osmanlı-Çarlık uyanıp aynı safta yer alacak gerçeğini batılılar da kavramaya başladı. Ulusal kanallarımız da 20 yıl önce işlediğimiz bu gerçekleri yeni-yeni keşf etmeye başladılar...! Bölgemizde ırk-mezhep-din üstü yeniden bir siyasal yapılanmayı da sürekli işliyorduk. Yahudilerin bu gerçeği kavraması İran gibi sisi gibi arap rejimleri gibi bütün diktatörlüklerin yıkımı halkların özgür iradelerinin ortaya çıkmasıyla eş değer bir gelişmedir.

Burada ana sorun-temel sorun  hem yahudiler hemde dünya için temel tehlike yahudilerin normalleşmesini istemeyen güçlerin israilde üretilen silahlarla israil halkını gömmeye çalışmaları gerçeği olacaktır... Hitlerle bebekleri fırınlarda yakan anlayış hayda hayda normalleşen bir israil istemeyecektir. Ve İsraili gömmeye, yahudi halkını yoketmeye bakacaklardır.

 

Dünya ve insanlık gelecek istiyorsa hiçbir ülke nükleer, genom, biyolojik silah üretimde bağımsız olmamalı. Bütün halk ve devlet temsilcilerinin olduğu yeniden bir BM ile insanlık bu alanı kontrole almalı, süper-teneke güç saçmalığına düşülmeden gezegenin kaderi hasta-ihtiraslı bitmiş firma-kiş, aile ve  devletlerden alınmalıdır... CERN gibi dünya bilim adamlarından oluşan yeniden bir yapılanmayla silah-savaş sanayi bir ülkenin değil bütün insanlığın faydalanacağı bir yapılanmaya ve bu alan için bir yer tahsis edilmeli rus-amerika- fransız, çin... kimin ardiyesinde bu yönlü silah varsa buraya toparlanacak bir yapılanma ortaya çıkarılmalıdır... Bu kontrol sağlanamazsa yukarda verdiğimiz israil örneğinde ortaya çıktığı gibi bu silahlar kendilerini üreten ülkeyi eninde sonunda hedef yapacaklardır. Bu gerçek bütün dünya için yıkım-felaketlerin başında gelmektedir...

 

Yahudilerin Osmanlı-Çarlığın  yıkımının kendileri için en büyük soykırım olduğunu anlamaları ve bu yönlü harekete geçmeleri çağımızın en büyük devrimci çıkışı, ırk ve ırkçılığın da tarihe gömülmesidir....

 

 

---------------------Basından

Yahudiler İsrail’e başkaldırdı: Türkiye buraya da gelsin!

Yahudiler İsrail’e başkaldırdı: Türkiye buraya da gelsin!

 

Haredi Yahudilerin işgalci terörist İsrail devletine olan tepkisi dinmiyor. Ultra ortodoks Yahudilerinden Ben Tziyon Margilit, “İsrail hem bize hem Filistinlilere zulmediyor. Türkiye’nin buraya gelmesini istiyoruz. Biz Türkiye’nin, İsrail kurulmadan önce egemen olduğu gibi yeniden buraya egemen olmasını istiyoruz.” şeklinde konuştu.

 

Ultra Ortodoks (Haredi) Yahudisi Ben Tziyon Margilit, İsrail’in hem dindar Yahudilere hem de Filistinlilere zulmettiğini söyleyerek “Yahudilerin en güzel günlerini Osmanlı döneminde yaşadığını” belirtti.

 

İsrail’in güneyindeki Askalan (Aşkelon) Sulh Ceza Mahkemesi’nin pazartesi günü hayatını kaybeden bir buçuk aylık çocuğa otopsi yapılmasına karar vermesi, ülkenin yüzde 11,1’ini oluşturan Ultra-Ortodoks (Haredi) Yahudilerin öfkesine neden oldu.

 

“EN GÜZEL GÜNLERİ OSMANLI DÖNEMİNDE YAŞADIK”

 

Dini gerekçelerle otopsi kararına karşı çıkan Haredi Yahudilerine dün Kudüs’te polis TOMA’larla sert şekilde müdahale etti. Müdahale esnasında tazyikli suyla ıslanan Haredi Yahudisi Ben Tziyon Margilit yaptığı açıklamada, İsrail’in hem dindar Yahudilere hem de Filistinlilere zulmettiğini söyleyerek kendileri için en güzel günlerin Osmanlı döneminde yaşandığını ifade etti.

 

Türkiye’nin Filistin’e geri dönmesi ve kendilerine yardım etmesi çağrısında bulunan Margilit şunları dile getirdi:

 

Altı hafta önce doğan çocuğu defnedebilmemiz için cenazesinin bize teslim edilmesini istiyoruz. Ancak onlar otopsi yapmak istiyorlar. Vücudunu kesmek istiyorlar. Defnetmemize de izin vermiyorlar.

 

Margilit, İsrail’in kendilerine zorunlu askerlik hizmetini de dayattığına dikkati çekerek, “Bunun yanı sıra dindarlara askerlik hizmetini dayatıyorlar. Ancak bizim seküler İsrail devletiyle hiçbir alakamız yok.” ifadelerini kullandı.

 

“TÜRKİYE’NİN YENİDEN EGEMEN OLMASINI İSTİYORUZ”

 

Margilit, Türkiye’nin yeniden bu topraklarda egemen olmasını istediğini belirterek, “İsrail hem bize hem Filistinlilere zulmediyor. Türkiye’nin buraya gelmesini istiyoruz. Biz Türkiye’nin, İsrail kurulmadan önce egemen olduğu gibi yeniden buraya egemen olmasını istiyoruz. Çünkü bu bizim için en iyisidir. İsrail devleti seküler, laik bir devlet olmak istiyor, Tevrat’a bağlı, dini vecibeleri yerine getiren Yahudi bir devlet olmak istemiyor.” şeklinde konuştu.

 

ERDOĞAN SLOGANLARI ATTILAR

 Bu sırada Margilit ile röportaj esnasında çevredeki bazı Haredi Yahudileri de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sevgi gösterilerinde bulunarak, “Erdoğan, Erdoğan” şeklinde slogan attı.

 

Önemli Not: Dünyanın yukarda pek azına değindiğimiz ana gerçekleri kavraması soykırımla tarihten silinmeye çalışılan Kürtlerin yüzyıldan fazladır diktatölüklere-ırkçılığa-soykırıma karşı verdikleri kesintisiz ırk-mezhep üstü mücadeleleri ve sayın cumhurbaşkanımızın, putinin çelik iradeleriyle küresel katillere karşı duruşları insanlık için yeni çıkış yolları açmıştır...

 

 

 

ETİKETLER : YAHUDİLER!DE
Diğer DÜNYA haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA