ERDOĞAN, NETYANHU BİR TERÖRİST, İSRAİL İSE İŞGALCİ BİR TERÖR DEVLETİDİR...

ERDOĞAN, NETYANHU BİR TERÖRİST, İSRAİL İSE İŞGALCİ BİR TERÖR DEVLETİDİR...
Bu haber 2018-04-01 21:36:03 eklenmiş ve 1290 kez görüntülenmiştir.

ERDOĞAN, NETYANHU BİR TERÖRİST,  İSRAİL İSE İŞGALCİ BİR TERÖR DEVLETİDİR...

 

ERDOĞAN, DÜNYADA HİÇBİR LİDERİN DEĞİNMEDİĞİ GERÇEKLERE DEĞİNEREK FARKINI BİR KEZ DAHA ORTAYA KOYDU. "NETYANHU SEN BİR TERÖRİSTSİN, İSRAİL DEVLETİ DE TERÖRİST VE İŞGALCİ BİR DEVLETTİDİR DİYEREK DÜNYADA Kİ TÜM MAZLUM HALKLARIN DUYGULARININ TERCÜMANI OLDU. BİR KEZ DAHA DÜNYANIN BEŞ'TEN BÜYÜK OLDUĞUNU İSPATLADI...

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Sadece Türkiye'de değil, Çin'in sınırlarından Afrika'nın derinliklerine İslam Dünyası başta olmak üzere giderek dünyada milyarlarca insanın sevdiği-saydığı bir lidere dönüştü. Bu sevgi, saygı ve sahiplenmenin ardındaki ana gerçek ise dünyadaki ana sorunun İslam coğrafyasının kalbine kazık gibi çakılan israil terör devleti ve yüzyıldan fazladır dünyayı esir alan vahşi kapitalizme ve siyonizme karşı ortaya koyduğu duruş oldu. Çoğu lider, devlet terörist-işgalci israil devleti ve terörist yönetimin adını anmaktan korkarken terör devletinin ana karakterini dünyaya deşifre eden ülke Türkiye oldu. Kürdistan'da terörizmi giderek sıfırlayan Erdoğan, Selahaddin Eyyubi, Sultan Vahdettin'den sonrada dünyadaki Milyonlarca Kürdün de en çok sevdiği lider olarak Kürt halkının da gönlünde taht kurdu. Tarih boyunca olduğu gibi Kürtleri kazanan, Mezopotamya'yı  kontrol eden bir lider dünyayı da kontrol ve yönlendirebilmektedir. Bu anlamda Erdoğan Kürdistanda açık ara farkla 1. lider olurken, Akabinde Kürtlerin en çok sevgi ve saygısını kazanan 2. büyük lider ise  Rus Lider Viladimir Putin oldu.

 

Erdoğan, partisinin Adana 6. Olağan İl Kongresi Terörist İsraile ve başbakanına seslendi. Netyahunun bir terörist, İsrail devletinin ise işgalci ve terörist bir devlet olduğunu ifade eden Erdoğan,  " Şunu bileceksin, mazlumla uğraşma. Alma mazlumun ahını, çıkar aheste-aheste. Dünyada dolaşacak, gezecek yer bulamazsın. Onun için bizimle uğraşma ve dürüst ol. Dürüst olmadığın sürece hiçbir zaman bizden de olumlu bir kelam bulamazsın."

 

 

ETİKETLER : ERDOĞAN NETYANHU BİR TERÖRİST İSRAİL İSE İŞGALCİ BİR TERÖR DEVLETİDİR...
Diğer Kurdistan haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA