İNSAN ETİ SATAN RESTORAN'LA MODERN YAMYAMLIK ÇAĞINA GİRİŞ YAPILDI...

İNSAN ETİ SATAN RESTORAN'LA MODERN YAMYAMLIK ÇAĞINA GİRİŞ YAPILDI...
Bu haber 2018-03-28 08:13:07 eklenmiş ve 1798 kez görüntülenmiştir.

İNSAN ETİ SATAN RESTORAN'LA MODERN YAMYAMLIK ÇAĞINA GİRİŞ YAPTILAR...

 

Sonunda bu da oldu! İnsan eti satan restoran'ı resmi olarak  açtılar! Tarih kitaplarında ilkel çağ, taş devri, tunç devri  vb. birçok devirden bahs edilirken ilkel topluluklar arasında yamyam (insan etini yiyen insanlar) lıktan da bahs edildiğini, bunun bir olgu olduğunu sanırız duymayan yok.

 

2014 yılından itibaren söylentiler şeklinde çıkan İnsan eti satan restoranların bir gerçek olduğu ve Çin ve Japonya'da faaliyette oldukları belgelendi. İnsanlık bu restaoranlarla modern yamyamlık çağına adım atmış oldu. Böcekten sürüngene, buradan tek toynaklı (köpek vb. gibi) hertür canlıyı yiyen bu Asyalı kavimlerin yamyam restoranlarıyla da insan popülasyonu, nüfus popülasyonuna nükleer-biyolojik savaşlara gerek kalmadan kestirmeden çözüm bulduklarını da iddia ediyorlar.

 

Ortadoğu'da soykırım oyunlarıyla para peşinde koşan katiller için Çin, Hindistan... gibi nüfus yoğunluğunun aşırı olduğu ülkelerde yamyamlık borsaları insan eti  açık artırım mezbahaları, bir ceset getirene 1,23,5... dolar. Sonuçta sivil savunmasız insanları kırmak yamyamlıktan daha büyük suçtur. Küresel katiller, tüccarlar daha karlı bir iş olan modern yamyamlık için şimdiden işe koyulmuşlardır... Çinli yamyam bilgin Şanhui Maotao ve Hintli Yamyamlarla, Japon yamyamlar nükleer savaşlara gerek kalmadan nüfus popülasyonuna en devrimci çözüm yamyamlıktır dediler... (uydurduğumuz bir şaka-editör)

 

Yamyamlık insanların %99'unun onaylamadığı bir eylem. Pek çok insan doğası, inancı, kültürü gereği insan etinin gıda olarak kullanılmasına karşı. Daha önce Uzakdoğu'da, ceninlerin yendiğini duymuşsunuzdur. Böcekler, sürüngenler, ceninler... Liste bu tür acayipliklerle uzamış giderken bunlardan birine yenisi eklendi. Yer; Japonyanın başkent. Tokyo ,Seiyoryori Shima-Chuoyasal adında ilk insan eti sunan restoran açıldı.

 

Japonyada insan eti tüketimine izin veren yasa 2014 yılında çıktı.

 

Japonya'da bir restoran insan etinden ürettiği yemekleri müşterisine sunuyor.Satılan insan etlerinin fiyatı 100 avrodan 1000 avroya kadar değişiyor.İnsanlar bedenlerini bu restoranda bırakmak karşılığında 30 bin avro alacakları bir anlaşmaya imza atıyorlar.Japon yasalarına göre yasal bir şekilde, ruhsatlı açılmış restoran. Şimdiden dünyanın dört bir yanından turist çekiyor.

 

 

Daha önce Uzakdoğu’da, ceninlerin yendiğini duymuşsunuzdur. Zaten Asya insanlarının yedikleri şeylere akıl sır ermiş değil. Böcekler, sürüngenler, ceninler… Liste bu tür acayipliklerle uzamış giderken bunlardan birine yenisi eklendi. Yer; Japonya. Başkent Tokyo’da yasal olarak ilk insan eti sunan restoran açıldı. Öte yandan yalan haber olduğu söylense de, iddialar çok kuvvetli.

 

HABERİN FOTO GALERİSİ TIKLAYINIZ...

ETİKETLER : İNSAN ETİ SATAN RETORAN'LA MODERN YAMYAMLIK ÇAĞINA GİRİŞ YAPILDI...
Diğer DÜNYA haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA