ABD'DEN ŞOK ERMENİ RAPORU -ERMENİLER 2 MİLYON MÜSLÜMAN'I KATL ETTİ...

ABD'DEN ŞOK ERMENİ RAPORU -ERMENİLER 2 MİLYON MÜSLÜMAN'I KATL ETTİ...
Bu haber 2018-03-28 08:08:51 eklenmiş ve 1402 kez görüntülenmiştir.

ABD'DEN ŞOK ERMENİ RAPORU -ERMENİLER 2 MİLYON MÜSLÜMAN'I KATL ETTİ...

 

ABD eski Başkanı Reagan'ın danışmanı Bruce Fein: "Beyaz Saray araştırma yaptı, Ermenilerin 2 milyon Müslüman Osmanlı'yı katlettiler,  Müslümanların  cevap vermesiyle de 500 bin Ermeninin   öldürüldüğü ortaya çıktı. Ermeniler, kendi arşivlerini açmıyorlar, çünkü bu gerçeğin ortaya çıkmasını istemiyorlar …" dedi.

 

ABD Başkanı Ronald Reagan'ın hukuk danışmanlığını yapan Bruce Fein, sözde Ermeni soykırımı iddialarını değerlendirdi. Ermenilerin bu iddialarının son derece asılsız olduğunu belirten Fein, Reagan'ın başkan olduğu 1981′de bu konunun Beyaz Saray tarafından araştırıldığını ve iddiaların asılsız olduğunun belgelendiğini söyledi.

Ermeni soykırımı konusunda Fein,

"Osmanlı İmparatorluğu'nun azınlıklara karşı "müthiş" sayılabilecek bir özen gösterdiği gerçeğini unutmamak gerekir. Azınlıklar, kendi dini özgürlüklerini ve hayatlarını son derece rahat bir şekilde sürdürdü. Ermeni terör çeteleri I. Dünya Savaşı sırasında Fransa ve Rusya ile birlikte Osmanlıları öldürdü. Bu rakamın 2 milyon civarında olduğu bir gerçek. Ermeni kayıplarının ise 500 bin civarında olduğu araştırmalarla kanıtlandı. Burada asıl önemli konu, Ermenilerin ihanetidir. Osmanlı da kendisini savundu. Özellikle ABD'de yaşayan Ermeniler, soykırım yalanı ile büyük getiri sağlıyor. ABD yönetimi de büyük paralar döndüğü için Ermenileri karşısına almak istemiyor. Ermeniler ısrarla kendi arşivlerini açmıyor. Çünkü yıllardır soykırım yalanı ile dönen getiriyi kaybetmek istemiyorlar. Arşivler açıldığı anda gerçek ortaya çıkacak."

 

BAŞKAN REAGAN'IN DANIŞMANININ AÇIKLAMALARI  NE ANLAMA GELİYOR...

Doğu Medya olarak  yüzyıllardır Küresel katil firmaların halklarla, ülkelerle,  nasıl oynadıklarını  halkları şeytanın aklına gelmeyen oyunlarla nasıl soykırıma  uğrattıklarını sürekli işliyoruz. Bu soykırımın en büyük ayaklarından birinin de Kürtleri dil, din,  nüfus olarak  soykırıma uğratma; yok etme, tarihten silmeye  yönelik olduğunu sık-sık işliyoruz... Müslümanlara Kürtlere karşı şeytanın aklına  gelmeyen çok derin oyunların yüzyıllardır kurgulandığını işliyoruz.

 

Günümüzde Küresel katiller nasıl ki bir anda iş-it -pyd, haşdi şabi  vb. örgütler ortaya çıkarıp halka saldırttıysalar, her halkın katilini o halka kahraman diye yutturmaya bütün halkları birbirine ırk-mezhep üzerinden vurdurmaya çalışıyorlarsa  yüzyılın başında da oluşturdukları terör çeteleri ile hem Ermenileri esir aldılar, hem de Müslüman halka açık -açık soykırıma giriştiler. ..

Örneğin Ermenistan'ın üzerinde kurulduğu Kadim Kürt coğrafyası Erivan'da ki yaşayan 2-3 milyon Kürde  ne oldu. Akıbetleri ne, hala tam bilinmiyor...

Kürtler adına çıkan, çıkarılan parti vb. örgütlerin hiç bu konuları irdelediklerini, araştırdıklarını, değindiklerini  gören duyan var mı...?

 

Özetle Müslümanların, Kürtlerin, Ermenilerin, Rumların... soykırıma uğrama olgusu gerçek bir şekilde ortaya konduğunda Siyonist Küresel Katil Firmalar, Terör Baronları ve Onların yerli ihanet şebekelerinin, ayaklarının  işledikleri insanlık ve soykırım suçları alenen ortaya çıkacaktır. Halkların mallarının mülklerinin hazinelerinin siyonist küresel katil soykırımcı firmalar tarafından nasıl gasp-talan edildiği ortaya çıkacaktır.

 

Günümüzde hala çoğu insan coğrafyalarımızda soykırım yapan katillerin geçmişte de Hitler gibi katilleri, soykırımcıları küresel katil-siyonist  firmaların ortaya çıkardığını, dünya savaşlarını...çıkardıklarını bilmemektedirler. İnsanlık günün birinde terör devleti israilin arşivine girerse dünyamızın yüzyıllardır nasıl bir soykırım-sömürü-kumpas, terör-kaos çemberine alındığını da net olarak görüp anlayacaktır...

Günümüzde, özellikle  her din, dil,ırk, renk, milletten ... genç nesillerin  çok-çok uyanık olmaları, bağımsız kaynaklardan tarih bilgilerini geliştirmeleri gerekmektedir. Özellikle Kürt aile ve aşiretler, hastalık, biyolojik saldırılar, şeytanın aklına gelmeyen kumpas ve oyunlarla kuşatıldıklarını bu siyonist oyunların hala son hız sürdüğünü bir an unutmamalıdırlar...

 

Bir bütün olarak genç nesiller nasıl bir kumpas ve oyun çemberi içinde olduğunu anlamasa...  kimi ırk adına, kimi mezhep adına, kimi zaaf ve bilgisizlikleri kullanılarak  küresel katillerin kurguladığı örgüt ve yapıların ağına düşerek küresel-siyonist  katillerin harcadığı piyonlara dönüştüğünü anlamadan telef olmaktadırlar... Birileri size şiddeti, terörü, terör örgütlerine yem olmayı, kin-nefreti aşılıyorsa ardiyesini karıştırın, zır cahil değilse hain, satılmış olduğunu muhakkak göreceksiniz...

 

HABERİN FOTO GALERİSİ TIKLAYINIZ...

 

ETİKETLER : ABD'DEN ŞOK ERMENİ RAPORU -ERMENİLER 2 MİLYON MÜSLÜMAN'I KATL ETTİ...
Diğer DÜNYA haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA