İSTANBUL BOĞAZINDA HARİKA BİR MEKAN DAHA: CAFE RAİFA

İSTANBUL BOĞAZINDA HARİKA BİR MEKAN DAHA: CAFE RAİFA
Bu haber 2018-03-28 07:16:56 eklenmiş ve 2432 kez görüntülenmiştir.

İSTANBUL BOĞAZINDA HARİKA BİR MEKAN DAHA: CAFE RAİFA

 

Uzun yıllardır Turizm Hizmet sektöründe , Restaurant, Cafe, Gıda ürünleri sektörün iş yapan hemşerilerimizden İsmet Demir, Abdurrahman Demir, Ali Rıza Demir, Feramuz Demir güçlerini birleştirerek İstanbul Boğazında kendilerine ait bir marka olan RAİFA adında bir markanın yanı sıra,  Boğaza Nazır harika bir mekan ortaya çıkardılar.

 

Kanlıca Merkezden Beykoz'a doğru yaklaşık 1 km ilerde sahil yolunun boğazla buluştuğu harika bir yerde yer alan Raifa Cafe Restaurant  3 kattan oluşmaktadır.  Giriş katı  açık havalı, bahçeli, 2.katı 2-3 bölümden oluşan yine açık hava bölümlerin oluduğu, 3. kat ise nargilenizi tüttürüp okey vb. oyun oynayabileceğiniz harika vakit geçirebileceğiniz bir şekilde dizayn edilmiş bulunmaktadır. Bir başka ifadeyle Boğaz manzaralı harika bir mekanda kahvaltı , yemek yada hoşça vakit geçirmek için tasarlanmış harika bir mekan, harika bir girişimcilik örneği olan bir mekan ortaya çıkarılmış.

 

Pazar günü açılışı yapılan mekanın açılışına hemşeri iş-stk dünyamız başta olmak üzere Beykoz iş, siyaset, sanat, yerel yönetim dünyasından, Doğu Anadolu'nun Google'u Doğu Medya başta olmak üzere basın temsilcilerinden de yoğun bir katılım oldu. Onlarca firma ve firma temsilcileri ise çelenkleriyle açılışı katılarak Demir'leri kutladılar.

 

RAİFA Cafe Restaurant'ın işletmecileri İstanbul genelinde birçok cafe restaurant işleten bir gelenekten gelen insanlar. İşletmecilerden Abdurrahman Demir 24-25 yıllık turizm hizmet sektöründe ki deneyim ve profesyonelliği ile ön plana çıkan bir hemşerimiz. Ünlü birçok mekanda yöneticilik yapan bir isim. Hakeza İsmet Demir'de uzun yıllardır pasta-cafe türü mekanlarişleten bir gelenekten gelmektedir.  Mutfak personeli ise bu alanda deneyimi olan uzman bir kadrodan oluşturulmuş.

 

Raifa'nın işletmecileri gelen konuklar ve davetlilerle tek-tek ilgilendikleri gibi, konukları, müşterileri ve davetlileri de  en iyi şekilde karşıladılar. RAİFA'nın harika yiyecek içeceklerinden ikram ettiler.

 

 

İstanbul Boğazında Anadolu Yakasında  Kanlıca'da Sahil Yolu Üzerinde Boğaza Nazır CAFE RAİFA konumu, hizmeti, manzarası ile harika bir Cafe Restaurant.

 

RAİFA CAFE RESTAURANT ADRES-İLETİŞİM

TIKLAYINIZ...

 

 

RAİFA CAFE RESTAURANT FOTO GALERİ

TIKLAYINIZ...

ETİKETLER : İSTANBUL BOĞAZINDA HARİKA BİR MEKAN DAHA: CAFE RAİFA
Diğer İs Dünyası haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA